Într-un interviu acordat în ajun de Crăciun ziarului New York Times, doctorul american Anthony Fauci a recunoscut că a înșelat în mod deliberat opinia publică în legătură cu Covid-19

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Autor: Adrian Pătrușcă

Printre clinchete vesele de fiole de vaccin și zvon gros de buhai propagandistic, care au dat acestor Sărbători un farmec unic, a trecut nebăgată în seamă probabil cea mai importantă știre a anului.


Într-un interviu acordat în ajun de Crăciun ziarului New York Times, doctorul american Anthony Fauci a recunoscut că a înșelat în mod deliberat opinia publică în legătură cu COVID-19.

El spune că a oferit o estimare inferioară a nivelului de imunitate colectivă ce trebuie atins pentru oprirea pandemiei, deoarece s-a gândit că, dacă ar fi spus adevărul, americanii ar fi fost descurajați.


De aceea, estimarea sa a fost făcută „parțial pe baza noilor date științifice” și „parțial pe instinctul meu că țara este în sfârșit pregătită să audă ceea ce cred cu adevărat”.

„Când sondajele au arătat că aproximativ jumătate dintre americani s-ar vaccina, am spus că imunitatea colectivă poate fi atinsă la 70-75% (din populație). Apoi, când noi sondaje au arătat că 60% sau mai mult s-ar vaccina, m-am gândit «Pot să împing (cifra) puțin mai sus», și atunci am mers la 80-85%.”

Fauci recunoaște că oamenii de știință „nu știu cu adevărat care este cifra corectă”, deși el personal estimează că „intervalul real se situează între 70 și 90%”.

„Însă nu voi spune 90%… I-aș putea descuraja pe americani”.

Dincolo de acest galimatias, care pare a fi o caracteristică a oamenilor de știință scoși la suprafață de vremurile tulburi, Fauci spune limpede că a mințit pentru că opinia publică nu era capabilă să suporte adevărul.

Atitudinea lui Fauci amintește flagrant de momirea unui cățel cu zăhărelul, până ce acesta se apropie, face sluj, linge mâna și stăpânul îl poate vârî în lanț. Libertatea e plină de pericole: mașini, hingheri, riscul de a te molipsi de independență de la maidanezii fără botnițe… Stăpânul știe ce e mai bine pentru patrupedul său.

Nu este prima oară când Fauci recunoaște că a mințit opinia publică în timpul pandemiei.

La începutul crizei, la fel ca majoritatea autorităților sanitare (inclusiv OMS), Fauci a descurajat purtarea măștii, afirmând că ea nu este necesară decât atunci când cineva are simptome de COVID.

(Vi-l amintiți și pe Tătaru al nostru cu „Măștile fac rău oamenilor sănătoși”?)

Apoi Fauci s-a răsucit cu 180 de grade, devenind partizanul înrăit al măștii, ca parte a sfintei treimi ce poate opri răspândirea COVID, alături de distanțare și spălare pe mâini.

În iunie, prins la înghesuială de ziariști, care l-au întrebat despre motivul răzgândirii, Fauci a răspuns că, la început, autoritățile sanitare erau „îngrijorate de faptul că echipamentele de protecție individuală, inclusiv măștile M95 și cele chirurgicale, erau foarte puține”.

„Și am dorit să ne asigurăm”, a continuat doctorul, că acestea „sunt rezervate personalului medical”.

În septembrie, Fauci a supralicitat:

„Exista sentimentul că persoanele care și-ar fi dorit să aibă măști în comunitate, oamenii de pe stradă, ar fi putut face stocuri, agravând și mai mult penuria de măști. În acest context, am spus că nu recomandăm măștile.”

Citind aceste rânduri, ai sentimentul că Fauci minte cum respiră. Fără mască.

Însă dr. Anthony Fauci nu este un fitecine. Este probabil vocea cea mai sonoră și mai respectată din lume în privința pandemiei. În Statele Unite, popularitatea sa este uriașă. În recentul top realizat de Gallup, privind cel mai admirat bărbat al anului, el se situează pe locul IV, după Donald Trump, Barack Obama și Joe Biden.

De la începutul pandemiei, ni se interzice obsesiv și agresiv să ne mai dăm cu părerea și ni se cere să ascultăm de „experți”. De medici. Doar ei se află în posesia adevărului deplin și absolut. Doar ei ne pot da lumină.

Iată însă că și „experții” mint. Uneori grosolan. Dezinformează. Manipulează.

Toate măsurile politico-administrative de ciumpăvire dramatică a drepturilor și libertăților omului au fost impuse cu forța represivă invocându-se avizul „experților”.

Unul dintre „experți” (doctorul Emilian Imbri) nu s-a ferit să vorbească despre necesitatea unei „dictaturi medicale”.

Pentru a li se conferi și mai multă autoritate, medicii au fost ridicați în slavă, mitizați, numiți „eroii din linia întâi”, de-o opincă cu bunicii noștri de la Oituz și Mărășești, ba chiar asemănați cu divinitățile (amintiți-vă afișele stradale cu doctori și asistente purtând aure de sfinți).

Dacă alde Tătaru, Imbri, Cercel, Rafila și alți politruci medicali sunt zeități, atunci Fauci este Zeul Suprem. Iar acesta, dintr-o prostie arogantă, care îl face să se creadă infailibil, s-a demascat ca impostor și mincinos. Odin, prăbușit din Walhalla în mahala. Quetzalcoatl, șarpele jumulit. Lucifer, degradat la rang de Aghiuță.

Însă aici nu este vorba doar de Fauci, ci de întregul „establishment medical” care a fost scos în față cu agresivitate în ultimul an pentru a impune Dictatura COVID. Și care s-a compromis iremediabil, depășindu-și competențele și bătând câmpii. Emițând cu o ușurătate diabolică judecăți politice, economice, culturale, religioase care au întors pe dos civilizația occidentală, transformând-o în Gulag.”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/zeii-decazuti-din-olimpul-covid-nu-mai-sus-de-sandala-doctore.html
  2. https://evz.ro/zeii-decazuti-din-olimpul-covid-nu-mai-sus-de-sandala-doctore.html/2
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...