Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vaccinul poate cauza cancer

„Conspiraţioniştii” continuă să spună de ani buni ca vaccinurile pot cauza cancer şi că pot conţine elemente nocive, doar pentru a fi ridiculizaţi de „oamenii întregi la cap”, cu toate acestea afirmaţiile lor nu puteau fi mai aproape de adevăr.


Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40.

Virusul SV40 a fost descoperit în anul 1960 în celulele rinichilor de maimuţă, iar ulterior s-a constatat ca vaccinul Salk antipoliomielitic administrat între 1955 și 1963 în Statele Unite a fost contaminat cu SV40, expunând aproximativ 100 de milioane de oameni. Producătorul cultivase virusul pe rinichi de maimuță. Cazul este extrem de cunoscut și documentat și a fost studiat extensiv.


La fel ca alte poliomavirusuri, SV40 este un virus ADN care este cunoscut că are potențialul de a provoca tumori la animale, dar cel mai adesea persistă ca infecție latentă fără a cauza nimic.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26260
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Partidul Popular Elvețian plănuiește un referendum pentru a pune capăt acordului cu UE privind libera circulație a persoanelor
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
SUA: Marea Inundaţie din Midwest (1993) a fost creată utilizând arme climatice
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Proiectul Redsun: NASA ar fi trimis o navă spațială cu echipaj pe Marte, în 1973
Proiectele Negre USAP: Un USAP este o operaţiune ultrasecretă şi complet închisă recunoaşterii oficiale, care necesită un drept de acces foarte special, chiar şi pentru cei care au în mod obişnuit accesul cel mai înalt la informaţiile ultrasecrete
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”
Covid-19: Încălcarea vieții private și a drepturilor omului
Oamenii în Negru, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...