Intuiţia poate fi cultivată

Distribuie!

„Unii oameni se nasc cu o capacitate intuitivă mai mare decât alţii, dar cu toţii avem această latură şi ea poate fi cultivată. O metodă foarte bună de a face acest lucru este să fim atenţi la detaliile din jurul nostru. Comportamentul persoanelor cu care interacţionăm poate fi o sursă valoroasă de informaţii pentru luarea unor decizii, iar dacă reuşim să îl observăm cu atenţie, vom putea anticipa diverse reacţii.

O altă cale de a ne dezvolta intuiţia este de a nu neglija reacţiile corpului. Senzaţia de nod în gât, furnicăturile sau senzaţia strângere a stomacului funcţionează uneori ca un semnal de alarmă atunci când suntem puşi în situaţia de a lua o decizie.”


Sursa: https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/cat-trebui-ascultam-intuitia-1_51598de600f5182b85728033/index.html

Foto: Internet


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...