Invadarea şi cunoaşterea în amănunt a vieţii fiecărei fiinţe umane de pe glob

Distribuie!

„Când oamenii s-au plâns de logo-ul şi numele extrem de sinistru al „Biroului de Cunoaştere a Informaţiilorˮ (BCI), în anul 2003 numele acestui organism a fost „cosmetizatˮ, fiind modificat în „Cunoaşterea Informaţiilor despre Terorismˮ.

Tot în anul 2003, acest birou a început un program de supraveghere în masă denumit „Cunoaşterea Totală a Informaţiilorˮ („Total Information Awarnessˮ – TIA). Bazat pe conceptul de politică predictivă, TIA a fost destinat să adune informaţii detaliate despre oameni, aparent cu scopul de a anticipa şi preveni crime înainte de a fi puse în practică. În vânătoarea de terorişti peste tot pe glob, programul căuta prin toate tipurile de informaţii personale. Cine sunt presupuşii „teroriştiˮ? Întreaga SUA (şi toate statele de pe glob).


Foarte mulţi oameni sunt deja obosiţi de această mizerie totalitaristă cosmetizată în diverse programe de aşa-zisă protecţie a oamenilor de diferite „pericoleˮ – de modificări climatice, de terorism etc. Toate aceste makeup-uri globaliste au fost dezvăluite rând pe rând de investigaţii ale reporterilor şi cercetătorilor independenţi şi de persoanele din interior care au expus realitatea sinistră ascunsă în spatele acestor programe pentru aşa-zisă siguranţă.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/cum-se-microcipeaza-in-secret-populatia-si-modalitati-de-detectare


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...