Învaţă creierul să facă ce vrei tu, iar el va prelua controlul întregului organism

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Creierul uman are mai multe capacităţi decât ne putem imagina noi. El poate fi antrenat şi obligat să lucreze altfel. Iar asta determină modul în care ne trăim noi viaţa.

Creierul nostru nu vede diferenţe între realitate şi imaginaţie


Creierul reactionează la tot ceea ce ne gândim. Adică, pentru el nu există o diferenţă între realitatea obiectivă şi fanteziile noastre. Din acest motiv are loc efectul „placebo”. De exemplu: atunci când ai să bei o pastila, creierul nostru reactionează în modul corespunzator. În cazul „placebo”, atunci când vei bea acea pastilă, gândindu-te că este o aspirină, creierul va ordona organismului să micşoreze temperatura corpului. La fel functionează si efectul nocebo, doar că invers. Dacă o persoana se uită la ştiri şi află despre o anumita boală, atunci el poate să înceapă să simtă simptomele acelei boli.

Vezi ceea la ce te gândeşti cel mai mult

La ce te gândeşti devine parte din viaţa ta. Să spunem că ti-ai cumpărat o maşina nouă, atunci vei începe să vezi mai multe maşini de aceeaşi marcă în oraş. Adevărul este că după ce ţi-ai cumpărat maşina, te vei gândi mai mult la ea decât anterior. De ce trebuie să stii asta? Adevărul este că poti să faci faţă cu brio oricărei situaţii stresante doar dacă vei reuşi să-ti reprogramezi gândirea. Pe de alta parte, dacă analizezi vreo informaţie din domeniul politic care îţi este prezentată de mass-media, atunci vei accepta acea informaţie care este mai aproape de cea care reflectă punctul tău de vedere.


În cea mai mare parte a timpului creierul lucreazĂ pe autopilot

În mediu, timp de o zi, creierul uman generează peste 60.000 de gânduri. însă circa 40.000 dintre ele vor fi acele gânduri care le-ai avut în creier ieri. Din acest motiv suntem atât de puternic influentaţi de gândurile negative. Tocmai din acest motiv trebuie să schimbăm regulat atmosfera din jurul nostru pentru a ne „curăţa” creierul. Gândurile negative ne stresează şi ne îngrijorează, chiar dacă motive serioase nu avem pentru asta. Ele ne distrug imunitatea.

Să faci uneori „restartări” ale creierului – este vital pentru viaţă

Poti să te scufunzi în mii de gânduri negative care se vor depozita în creierul tău in timpul zilei. Din acest motiv trebuie să faci un fel de „restart”: asta îţi va odihni sistemul imun, te va face mai sănătos si fericit. Cea mai simplă metodă de a a-ţi „restarta” creierul – este meditaţia. Ea îţi va permite să îţi transformi conştientul într-un instrument comod si efectiv, şi încă ceva. Despre vacanţă. Alege vacanţa activă: ski, driving, camping. Cu cât mai mult te vei concentra asupra anumitor procese, cu atât mai mult creierul tău se va relaxa.

Poţi să îţi schimbi creierul. Practic. Fizic

Atunci când te concentrezi asupra unei activităţi mintale, creierul tău regenerează activ legăturile nervoase. Acest proces este numit de biologi – neurogeneză. Iată cum funcţionează: Dacă crezi că nu eşti în stare să slăbesti, atunci cu timpul acest gând va fi tot mai puternic. însă dacă îţi vei schimba gândurile spunând: „Sunt într-o forma perfectă”, atunci creierul tău va forma noi neuroni. Vei observa astfel noi posibilităţi care îţi vor permite să îţi transformi aceste gânduri din subconştient într-o nouă realitate.

Eşti capabil să îţi „repari” conştientul pentru a te schimba. Întotdeauna ai posibilitatea de a obţine ceea ce îţi doreşti. Important este să crezi în asta. Deoarece fiecare proces fizic începe de la un gând care apare brusc în capul nostru.”[1][2]

SURSE

  1. https://caplimpede.ro/invata-creierul-sa-faca-ce-vrei-tu-iar-el-va-prelua-controlul-intregului-organism/5/
  2. https://detoatepentrutotisimaimult.blog/invata-creierul-sa-faca-ce-vrei-tu-iar-el-va-prelua-controlul-intregului-organism/
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Donald Trump a decis: Ambasadorul SUA, Hans Klemm, la București părăsește România

Experiență paranormală traită de trei familii într-o zona de munte – ceața albastră, cavalerii fantomatici și poarta temporală

Phil Schneider, asasinat în ianuarie 1996 de către serviciile secrete, după ce a făcut dezvăluiri despre colaborarea dintre SUA și extratereștri

Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială

Carnea injectată, cel mai bine păstrat secret din industrie. Câtă pastramă dopată cu seringa mâncăm fără să ştim

Închide