Invatati cum sa refuzati buletinele cu microcip emise de Guvernul Masonic al Romaniei! Absolut nicio institutie din Romania, indiferent cat de masonica este, nu poate obliga oamenii sa faca asta! Istoricul Mircea Radea sustine ca impunerea este o incalcare a libertatii de constiinta!

Distribuie!

De la 1 aprilie 2014, Guvernul Masonic al Romaniei e pus pe fapte, masonice, destul de mari, iar asta nu e o pacaleala! Dupa ce oile sau gloata, a ramas intr-o stare latenta, crezand ca „lasa ma ca merge asa”, vor vedea cat de tensionata este situatia si numai un protest in masa al oamenilor, pe care va spun din start ca-l sustin, va putea modifica situatia de acum. Buletinele cu microcip, reprezinta un potential periculos si da liber oricarei persoane neautorizate sa aiba acces la cip-ul cu informatii, pe care le poate modifica, sterge, edita etc. fara ca persoana in cauza sa poata stii. Exact cum se intampla cu hacking-ul la computere. In Bucuresti si presupun ca in alte zone ale tarii vor fi proteste, dar pe data de 6 aprilie 2014, sigur vor fi destul de ample, in legatura cu gazele de sist, unde se poate protesta si in contextul altor probleme.

In acest articol o sa vedeti anumite brese in cadrul legislatiei masonice, prin care oamenii se pot apara fata de aceasta metoda abjecta si ilegala de impunere a cipurilor treptat, dar sigure. Citez de pe blog-ul irinamonica.wordpress.com:


Am primit pe e-mail de la doamna judecător Carmen Elena Parduraru (Chirila):

“Va trimit in atach documente pe care va rog sa le publicati sau sa le transmiteti mai departe celor interesati.

In mesajul urmator veti primi si Anexele care vor trebui atasate dupa declansarea actiunilor in contencios administrativ, daca se va opta pentru declansarea unu proces!”

Marti, 1 aprilie 2014, intra in vigoare Legea care prevede cartea identitate electronica biometrica si asa numita carte de identitate simpla care va contine suport de memorie – cip – de identificare pentru cardul de sanatate. Este evidenta, asadar ca nu avem nici o alternativa pentru a obtine o carte de identitate – fara cip!

Singurul lucru pozitiv in cazul acestei Legi este ca nu ne mai obliga pe toti – chiar si pe cei cu documentele in termenul de valabilitate – sa le schimbam!!

Revoltator este ca apelurile, memoriile adresate Ministerului de resort, prim ministrului Romaniei, fiecarui parlamentar in parte, precum si prezenta societatii civile – 46 de ONG-uri –prin Asociatia pentru Libertatea Romanilor al carei invitat in comisiile de specialitate ale Parlamentului am fost si eu, au ramas fara nici un ecou, ca si cum noi nici nu existam!

Ce se poate face acum:

La nivelul Serviciilor comunitare de evidenta persoanei se recomanda sa stam linistiti intrucat nu au primit aparatura si instructiunile pentru noile carti de identitate.Astfel de asigurari am primit si la introducerea noilor premise de conducere care au plasat cod de bare pe numele nostru- si s-a dovedit cu totul altceva ulterior!

Mare atentie, Hotararea de Guvern publicata pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne in data de 26 martie 2014, prevede ca acestea se vor emite la nivel centralizat.

Aceasta presupune ca datele si preluarea imaginilor se vor face cu aceeasi aparatura care exista si in prezent, la sediul Serviciilor locale dar, cartea de identitate va veni de la Bucuresti, ca si in cazul permiselor si pasapoartelor biometrice.

Avem toate motivele sa fim vigilenti si sa nu credem ceea ce ni se prezinta oficial. Sfatul meu este ca cei care sunt obligati sa isi preschimbe buletinul si nu doresc noul tip de carte de identitate – nici asa zisa carte simpla…cu suport de memorie pentru cardul de sanantate – sa fie atenti la formatul documentului care li se va inmana dupa depunerea cererii de preschimbare/eliberare pentru minorii de 14 ani.

In cazul in care va fi de alt tip decat in prezent sa il refuze, adica sa nu semneze de primire si sa depuna cererea denumita plangere prelabila pe care o va adapta fiecare la situatia personala.

Dupa un termen de 30 de zile in care nu se va primi nici un raspuns sau va fi un raspuns negativ, persoana interesata va actiona in instanta de contencios administrativ.

Un model de cerere de chemare in judecata, la acel moment va circula pe internet, conceput de avocati, cu indicatiile necesare, costul este taxa judiciara de timbru de 50 de lei si fiecare se poate reprezenta singur daca nu isi permite un avocat.

In acest timp se impune pastrarea cartii de identitate pe care o detine fiecare iar legitimarea se va face si cu certificatul de nastere, pasaport etc.

Pentru persoanele care nu doresc sa apeleze la instanta, exista portita cartii provizorii de identitate dar pentru aceasta trebuie sa nu fie prezentat Serviciului de stare civila unul dintre documentele obligatorii solicitate pentru eliberarea cartii de identitate. Aici de asemenea, de la caz la caz va trebui fiecare sa isi verifice posibilitatile!

In dezbaterile publice, Ministerul Afacerilor Interne a precizat ca este la curent cu opozitia unui fragment important de populatie si ca stie ca aceasta nici nu va solicita noile documente!!! Ei au motivate astfel ca noua, opozantilor nu ni se incalca libertatea de constiinta!!?

Veti citi insa in cuprinsul Temeiurilor de neconstitutionalitate din plangerea prealabila atasata – gravele incalcari ale legii fundamentale a Romaniei!

Cerere

Plângere prealabilă

CĂTRE

Direcţia judeţeană comunitară de evidenţa persoanelor ………………….

Subsemnat………………………………..……………solicit să eliberaţi carte de identitate simplă conform Legii în vigoare până la data de 31.03.2014 întrucât, în raport de propria conştiinţă, nu sunt de acord ca documentele personale de identitate să conţină un mediu de stocare electronic, iar Legea nr.235/2013 care modifică OUG nr.82/2012 – este vădit neconstituţională în acest sens.

Motive şi Temeiuri de neconstituţionalitate:

Posed carte de identitate nr…………………………………………………………………………………………………………….

Începând de la data de 1.04.2014 intră în vigoare Legea nr.235/2013 care modifică OUG nr.82/2012 şi prevede ca forme ale actului de identitate cartea de identitate şi cartea electronică de identitate în două variante, şi anume cu două elemente biometrice (imagine facială şi impresiuni papilare a două degete), respectiv cu un singur element (imaginea facială).

Deşi art.16 (3) a OUG nr.82/2012 legiferează un „drept de opţiune” între o carte de identitate (simplă) şi una electronică, faptic această opţiune rămâne doar la nivel normativ-declarativ, fără nici o garanţie reală la care este obligat statul, prin instituţiile sale în condiţiile prevederilor constituţionale exprese conţinute în art.29:

(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale

(2)Libertatea conştiinţei este garantată”,

precum şi în dispoziţiile art. 26:

(1)Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată”.

Spunem acest lucru întrucât cartea „simplă” de identitate va conţine obligatoriu un mediu de stocare electronic (cip) pentru cardul de sănătate, element cu care noi nu suntem de acord potrivit convingerilor noastre intime.

Chiar dacă acest cip va reprezenta cardul de sănătate, va fi afectată integral identitatea minorei noastre, întrucât art.17 alin.2 prevede că „În mediul de stocare… care asigură funcţionalitatea cărţii de identitate ca şi card naţional de asigurări sociale de sănătate, se înscriu datele aferente cardului naţional de sănătate, stabilite la art. 331 alin. 1 din Legea nr.95/2006 cu modificările ulterioare…” iar conform art.331 alin.1:

Informaţiile minime care pot fi accesate de pe cardul naţional de sănătate sunt: a) numele, prenumele, precum şi CNP personal ale asiguratului” etc .

Faţă de dispoziţiile constituţionale care apără şi garantează libertatea de gândire şi de conştiinţă, în acord cu declaraţia drepturilor omului dar şi cu art. 18 din Pactul Internaţional cu privire la Drepturi Civile si Politice1, alin.1Oricine are dreptul la libertatea de gândire, conştiinţă şi religie. Acest drept include dreptul de a avea sau a adopta o religie sau o convingerela alegerea sa (belief of his choice).

alin.1 “Oricine are dreptul la libertatea de gandire, constiinta si religie. Acest drept include dreptul de a avea sau a adopta o religie sau o convingere la alegerea sa (belief of his choice).

alin. 2. Nimeni nu poate fi supus unei constrângeri care să prejudicieze libertatea sa de a avea sau a adopta o religie sau convingere la alegerea sa;

alin. 3 Libertatea de a manifesta religia sau opiniile poate fi supusa doar limitarilor prescrise de lege si care sunt necesare pentru a proteja siguranta, ordinea, sanatatea sau morala publica si libertatile si drepturile altora2.”

Legiferarea specială a protecţiei libertăţii de conştiinţă este deplin justificată de importanţa deosebită a acesteia pentru existenţa persoanei, fapt atestat de neurofiziologie şi ştiinţa psihiatriei3. Conştiinţa individuală reprezintă reflectarea subiectivă a existenţei fiecărui om, având note de unicitate şi irepetabilitate.Henry Ey ca şi K.Jaspers susţin existenţa unui câmp al conştiinţei (alcătuit din ansamblul fenomenelor psihice: percepţie, imaginaţie, sentimente, pulsiuni, activitate motorie, limbaj) care constituie “organizarea personalităţii”.În felul acesta, personalitatea se alcătuieşte din derularea multiplelor cadre ale prezentuluiiar disoluţiile câmpului de conştiinţă explică sau sunt cauza întregii patologii psihiatrice(a se vedea Studiul Seminar 5 –Psihologie medicală2).Altfel spus, disfuncţiile de la nivelul conştiinţei dau naştere tuturor afecţiunilor de tip psihiatric şi afectiv- ceea ce reprezintă un pericol major pentru sănătatea persoanei.

În acord cu acest principiu al protecţiei speciale a libertăţii de conştiinţă, deja la nivel european, Marea Britanie a renunţat la documentele de identitate electronice,Franta a pronunţat Decizia de neconstituţionalitate nr.652/2012 din 22 martie 2012 privind actele electronice de identitate,fiindcontestată de 200 membri ai parlamentului, înFinlanda, introducerea cardurilor electronice de identitate este considerată un eşec din moment ce numai 300.000 de cetăţeni din 5 milioane vizaţi au optat pentru un astfel de card, în Suedia, situatia este similară, căci numai 100.000 de cetaţeni (1%) utilizau un astfel de card în iunie 2012, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Irlanda, Lituania, nu au carduri electronice de identitate pentru populaţie şi nici nu exista planuri privind introducerea lor conform unui studiu al ENISA.

Încă din anul 2004, raportorul Parlamentului European Ole Sorensen a atras atenţia că biometria şi documentele electronice reprezintă un pas către stocarea centralizată şi sistematică a datelor cu caracter personal ceea ce ar echivala cu “utilizarea unui baros pentru a sparge o nucă”. El a evidenţiat faptul că o astfel de bază de date ar afecta protecţia drepturilor cetăţeneşti, în special dreptul la viaţa privată4 .

În România, societatea civilă este cvasiunanim împotriva actelor de identitate electronice. Un număr de 46 de organizaţii nonguvernamentale, au sesizat Guvernul României în legătură cu această problemă.5

Buletinul care conţine un “mediu de stocare” pentru viitorul card de sănătate, încalcă libertatea noastră de conştiinţă, deoarece:

a) conţine date pe care posesorul nu le cunoaşte şi nu le poate vedea;

b) creează premisele unui control din partea statului, care poate deveni uşor un abuz împotriva libertăţii omului.

c) încalcă prevederile constituţionale ale art. 5, alin. 2: cetăţenia nu poate fi retrasă celui ce a dobândit-o prin naştere”.

d) în lipsa acestuia se vor restrânge drepturile civile ale cetăţenilor.

Potenţialul de neconstituţionalitate este evident atâta timp cât forma actului de identitate, aşa cum este legiferată prin Legea nr. 235/2013, ne încalcă dreptul de a ne exercita statutul de cetăţeni ai statului român şi toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din acesta, împrejurare ce vine în contradicţie şi cu dispoziţiile art. 5 alin.2 din legea fundamentală, deoarece, conform Legii 21/1991, art. 22,cartea de identitate face dovada cetăţeniei, şi în relaţiile dintre cetăţeni şi orice alte persoane fizice şi juridice se folosesc, pentru legitimare şi identificare,cărţi de identitate legal valabile. Situaţia creată, astfel cum am motivat mai sus, îl pune pe cetăţean în imposibilitatea de a-şi exercita drepturile prevăzute în următoarele articole din Constituţia României: art. 5, alin. 2, care spune: cetăţenia nu poate fi retrasă celui ce a dobândit-o prin naştere; art. 26, referitor la dreptul la liberă circulaţie; art. 36, alin. 1, referitor la dreptul la vot; art. 37, referitor la dreptul de a alege şi a fi ales; art. 40, alin. 1. referitor la dreptul de asociere; art. 41, referitor la dreptul la muncă; art. 44, alin. 1, referitor la dreptul la proprietate; art. 46, referitor la dreptul la moştenire; la art. 48, alin. 1-2, referitor la dreptul de a întemeia o familie; art. 50, referitor la protecţia persoanelor cu handicap; art. 51, alin. 1, dreptul de petiţionare.

Întrucât, spre deosebire de celelalte acte, precum paşaportul sau carnetul de conducere, purtarea buletinului de identitate şi legitimarea în faţa organelor statului cu acest document reprezintă atât un drept, cât şi o obligaţie, neposedarea sa şi imposibilitatea de a se legitima pot deveni faptă contravenţională. Neposedarea actului de identitate îl privează pe posesor de posibilitatea apărării în instanţă prin exercitarea art. 21, alin 1 şi vine în contradicţie flagrantă cu art. 21,alin. 2, care spune nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept [de a accede la justiţie].

În plus, este evident că în lipsa cărţii de identitate valabile, imi restrange toate drepturile cetatenesti, astfel ca o contest.Expunerea de motive care priveşte securitatea suplimentară, condiţiile impuse de normele europene etc., sunt simple susţineri pe care le-am demontat deja prin prezenta cerere şi prin documentaţia pe care o voi depune.

Dispoziţiile art. 53, alin. 1 din Constituţia României prevăd strict limitativ situaţiile în care se poate restrânge exerciţiul unor drepturi şi libertăţi… „numai dacă se impune pentru apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii, ori a moralei publice, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale, prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav”. Nici una dintre aceste situaţii nu poate fi invocată pentru a justifica legea pe care o contestăm sau pentru a beneficia de restricţiile libertăţii de conştiinţă, expuse mai sus în Pactul internaţional al Drepturilor Civile şi Politice.Or, aşa cum am arătat deja, atâta timp cât ţări europene cu tradiţie democratică (Marea Britanie, Franţa etc) au renunţat la sistem, considerând că nu le afectează securitatea naţională, este evident că impunerea în România numai a cărţilor de identitate care să conţină un cip, fără alternativă este o măsură care urmăreşte îngrădirea libertăţii.

Nici alin.2 al art.53 nu are aplicabilitate pentru că „restrângerea drepturilor şi libertăţilor trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o… şi să nu aducă atingere existenţei dreptului însuşi”.

Mai mult decât atât, în conformitate cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, art. 11, preluată de art. 6, alin 2 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului “orice persoană acuzată de vreo infracţiune este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi stabilită legal”. Acest principiu se traduce în Constituţia României în art. 23, numit Libertatea individuală, alin. (11), în care se spune: “Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este considerată nevinovată”. Metodologia de colectare, stocare şi utilizare a informaţiilor biometrice consideră posesorul un prezumtiv infractor, fiind o încălcare a art. 23 (11), deoarece impunerea unui document care permite urmărirea, controlul, stocarea în mediu electronic a oricărei informaţii despre persoana posesoare nu poate fi admisă decât în cazul în care acea persoană este suspectată sau este chiar autoare de fapte penale şi, în nici un caz nu poate fi acceptat de cetăţeni liberi care se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

În concluzie:solicit sa eliberati carte de identitate în format existent până la momentul 31.03.2014.

Prezenta reprezintă şi plângere prealabilă în condiţiile Legii contenciosului administrativ astfel că în situaţi în care nu veţi răspunde pozitiv solicitării noastre voi sesiza instanţa competentă şi voi solicita şi daune interese precum şi cheltuieli de judecată.

Data, Semnătura,

11Adoptat şi deschis spre semnare de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite la data de 16 decembrie 1966, intrat în vigoare la data de 23 martie 1976, cf. art. 49, pentru toate dispoziţiile cu excepţia celor de la art. 41, care au intrat în vigoare la data de 28 martie 1966, pe care România la ratificat prin Decretul nr. 212 din data de 31 octombrie 1974, publicat în „Buletinul Oficial al României“, Partea I, nr. 146 din data de 20 noiembrie 1974.

3http://biblioteca.regielive.ro/seminarii/psihologie/tulburari-de-constiinta-29791.html

Conştiinţa este un atribut definitoriu al umanităţii, cea mai evoluată formă de reflectare psihică a lumii obiective, caracterizată prin raţionalitate şi aprehensiunea propriei identităţi a individului. Prin urmare, conştiinţa desemnează activitatea psihică raţională, însoţită permanent de apercepţia Eului, ca agent unic, indivizibil şi inconfundabil al tuturor actelor sale psihice (Gorgos,.1987). Conştiinţa individuală reprezintă reflectarea subiectivă a existenţei fiecărui om, având note de unicitate şi irepetabilitate. K Jaspers consideră conştienţa ca fiind „viaţa psihică la un moment dat”, fiecărui moment corespunzându-I o experienţă trăită în corelaţie cu o anumită ordine sau claritate a conştiinţei. Modelarea experienţelor trăite „aici şi acum” (Henry Ey) se face în raport cu întreaga experienţă existenţială anterioară a subiectului. Conştiinţa este un domeniu fundamental de definiţie al psihismului, conferindu-i acestuia specificitate umană şi deosebindu-l decisiv şi calitativ de orice altă manifestare cerebrală.

4 A se vedea Anexa 1 O analiză comparativă a României cu alte state în care deja s-a experimentat proiectul actelor electronice.

5 Memoriu la proiectul de Lege pentru aprobarea OUG nr.82/2012, către Guvern„[1]

Pentru aceia dintre voi care vreti sa le refuzati, v-am pus la dispozitie intr-un fisier word, aceste date importante din articol. Descarcati-l si studiati-l bine de tot -> www.fara-secrete.ro/biblioteca/Invatati%20sa%20refuzati%20buletinele%20cu%20microcip.doc

Opozitia nu este numai in randul „simplilor oamenilor”, cum afirma multi tembeli de politruci, ci exista si persoane care sint destul de cunoscute. Este cazul si istoricului Mircea Radea, care este istoric si vicepresedinte al Asociatiei Romania Vie, iar acesta sustine ca „impunerea acestor cu cip reprezinta o incalcare a libertatii de constiinta”. Dar intrebarea se pune: „cand a fost respectata constiinta maselor de oameni, in aceasta „democratie” bolsevica?” Raspunsul este: NICIODATA!


Haideti sa vedem ce spune acest istoric pe site-ul epochtimes-romania.com:

Mai multe asociaţii civice au organizat un protest în Piaţa Universităţii împotriva introducerii actelor biometrice. ”Impunerea oricărui document care conţine cip biometric duce pe de o parte la încălcarea dreptului la unicitate personală şi la dreptul de a fi singurul care poate dispune şi lua decizii pentru propria persoană. Pe de altă parte expune fiecare om la posibilitatea furtului identităţii”, explică istoricul Mircea Radea, unul dintre protestatari, într-un interviu acordat Epoch Times.

Ce libertăţi şi drepturi încalcă introducerea actelor de identitate biometrice?

Introducerea cipurilor în documente conduce către crearea unei a două identităţi pentru fiecare om. Spre deosebire de documentele clasice, în care se regăsesc numai numele, adresa şi o fotografie obişnuită, noile documente vor include şi amprenta digitală, oculară şi facială, totul sub formă de cod cifrat.

Nimeni, nici autorităţile statale, nici cele suprastatale şi nici posibilii infractori electronici, nu au dreptul să cunoască şi să deţină aceste informaţii, indiferent de scop şi de siguranţa pe care o declară cu privire la păstrarea lor. Şi să nu uităm că orice sistem creat de om nu poate fi perfect şi aşa cum s-a întâmplat de multe ori cu sistemul electronic bancar şi sistemul de păstrare a datelor personale poate fi spart, iar scurgerea de informaţii dintr-o bază cu date biometrice este mult mai gravă decât dintr-o bază de date cu informaţii obişnuite de evidenţă a populaţiei.

Impunerea oricărui document care conţine cip biometric expune fiecare om la posibilitatea furtului identităţii cu toate consecinţele ce derivă din acest fapt.

În ce măsură au cetăţenii posibilitatea de a alege după 1 aprilie 2014 între cărţi de identitate biometrice şi cele clasice?

Aşa cum reiese din informaţiile difuzate de presă, de la 1 aprilie se va putea alege între 3 tipuri noi de acte de identitate însă toate conţin cip, diferenţa fiind numai numărul de date înscrise în acesta.

Astfel în varianta cea mai simplă pe cip vor fi puse numai numele, adresa şi datele din carnetul de sănătate, în varianta intermediară se va adăuga şi semnătura electronică şi în varianta completă, pe lângă toate aceste informaţii vor fi adăugate şi amprentele.

Din câte se pare, nu va mai exista posibilitatea să alegem şi varianta clasică fără cip decât poate doar în variantă temporară de un an de zile ceea ce reprezintă o discriminare flagrantă pentru cine nu vrea să accepte ca identitatea lui să nu fie dublată. Mai mult din câte am văzut tot în prezentările de la televiziuni, acestea vor avea un cod de bare ceea ce este la fel de neacceptat.

Cum credeţi că interferează statul în viaţa privată a cetăţeanului prin noile documente biometrice?

În primul rând cipurile biometrice pot fi detectate şi citite şi de la distanţă chiar dacă acest aspect uneori se tăgăduieşte. Nimeni nu are dreptul să ştie când şi unde mă aflu. Apoi o dată ce există informaţie înmagazinată în cip există şi cititoare pentru acestea şi cum tehnica nu va rămâne niciodată monopol de stat mai devreme ori mai târziu, voit sau nevoit, acestea pot ajunge şi în mâna cui nu trebuie. Nimeni nu are dreptul să cunoască datele mele personale (inclusiv cele de sănătate) fără acordul meu.

Ce mesaj doriţi să transmiteţi societăţii româneşti prin acest protest?

Toţi românii trebuie să fie conştienţi de pericolul la care se expun prin acceptarea acestui tip de documente indiferent că este vorba de buletin, paşaport, carnet de sănătate şi orice alt document personal. Dacă suntem conştienţi că ceva nu este bun trebuie să ne opunem şi în consecinţă pericolul implicit poate fi oprit şi îndepărtat. Dacă nu facem nimic, atunci acceptăm implicit o decizie care vine din afară şi care ne afectează direct pe fiecare dintre noi.

Eu îi îndemn pe toţi românii să nu accepte niciuna dintre noile variante de documente care conţin cip sau cod de bare indiferent de câte informaţii sunt stocate în acestea. Să nu uităm că cei care conduc vremelnic România nu sunt stăpânii ţării, ci doar administratorii ei. Noi suntem stăpâni în propria ţară şi nimeni nu are dreptul sa să ne impună măsuri îndreptate împotriva noastră şi care în final vor duce la expunerea fiecăruia dintre noi la acţiuni ţintite, ce pot veni atât din interiorul administraţiei statului cât mai ales din afara ei, aici având în vedere în primul rând noi reţele infracţionale ce se pot dezvolta pe baza furtului şi utilizării acestor date – mai ales cele de sănătate.

Mesajul meu este: Conştiinţa este o cetate aşezată în faţa tuturor răutăţilor. Românii nu trebuie să lase să li se fure şi identitatea, după ce li s-au furat toate bogăţiile şi resursele ţării.”[2]

Planul de implantare cu microcipuri in alte state pe Planeta deja in implementare

Daca as fi scris acum 10 ani despre asa ceva lumea ignoranta m-ar fi considerat “nebun”. Acum “nebunia” sau “fictiunea” devine incet incet adevar, evident daca oamenii o sa le permita, iar daca ne uitam la masivele revolte din Franta impotriva Guvernului, din octombrie 2013, observam ca francezii sint destul de uniti, exact cum am fost noi cand am oprit Proiectul Rosia Montana.

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

In Octombrie 2013 ca si chinezii, aliatii imperialistilor americani, fac si ei aceeasi propaganda cu privire la Noua Ordine Mondiala, avand ca “argument” evitarea crizei financiare din SUA. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/china-face-apel-pentru-o-noua-ordine-mondiala-aceasta-fiind-singura-solutie-pentru-a-nu-mai-fi-probleme-pe-planeta.

Guvernul Masonic al Frantei doreste din ianuarie 2018 toti francezii sa aiba un microcip implantat in palma!
Pretextul este “protectia impotriva fraudei de identitate”! Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-frantei-doreste-ca-toti-francezii-sa-aiba-un-microcip-implantat.

Intr-un articol publicat in publicat in Martie 2012 pe site-ul beforeitsnews.com[1] si tradus in romana de site-ul prietenei mele cocoon.ro[2] aflam niste informatii socante din spusele unei femei cu care a fost implatat impotriva vointei sale:

“O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine.

Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?
Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.”

Potrivit site-ului de stiri conspirationiste beforeitsnews.com[1] un pastor crestin din America a primit cu mare bucurie microcip-ul
“Obamacare” si acum se lauda cu asta in fata enoriasilor sai desi ar fi trebuit sa-l respinga cu vehementa. John MacArthur sustine in fata enoriasilor ca:

“poti fi salvat dupa ce primesti insemnul”

Acum ca v-am facut un scurt istoric al initierii procesului de incepere al microciparilor oilor fara minte (adica a oamenilor naivi), acum vreau sa va citez o stire din presa oficiala, din Romania cu privire la implementarea cartilor de identitate cu microcip de pe site-ul de stiri romanialibera.ro:

“Noi cărţi de identitate din aprilie 2014. Vor conţine date despre asigurările medicale şi date biometrice

Românii vor avea noi cărţi de identitate de la 1 aprilie 2014, potrivit unei decizii luate de Ministerul Afacerilor Interne. Documentele de identitate nu vor mai putea fi falsificate, susţin autorităţile, deoarece vor conţine cip-uri şi amprentele titularilor, dar şi dovada că aceştia sunt asiguraţi medical, informează digi24.ro.

Noile cărţi de identitate vor conţine date în format tipărit, dar vor fi şi inscripţionate prin tehnici speciale. Astfel, datele personale ce vor fi inscripţionate sunt cele cunoscute: numele şi prenumele, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii, semnătură, fotografia, codul numeric personal şi adresa de domiciliu. Cărţile electronice vor conţine însă şi informaţii inscripţionate pe cip-ul încorporat. Se vor relua toate datele din formatul tipărit pe suportul electronic, cu excepţia semnăturii.

Vor fi trecute pe cip prenumele părinţilor, dar şi date biometrice, precum imaginea facială şi amprentele a două degete. Acestea din urmă vor fi preluate doar cu acordul expres al titularului sau al părinţilor, în cazul minorilor.

Noile documente de identitate vor include şi informaţii de pe cardul de sănătate, respectiv codul unic de identificare în sistemul de asigurări sociale de sănătate şi numărul cardului de asigurat. Tot acolo vor apărea şi diagnostice medicale cu risc vital, grupa sanguină şi RH-ul, dar şi acceptul pentru prelevarea de organe după deces. Şi datele de contact ale medicului de familie vor trebui să se regăsească pe cartea de identitate electronică.”[1]

Aceste vorbe frumoase redate in cadrul stirii de mai sus nu sint nici pe departe adevarul, adevarul este acela crud pe care il prezint eu mai sus. Nu uitati ca acest buletin o sa aiba microcip, iar microcip-ul avand legatura cu sistemul informatic POATE FI HACK-uit, pentru ca s-au spart coduri la NASA, dar un amarat de microcip. Ia imaginati-va voi cineva sa va sparga actul de identitate si sa se joace putin pe la fisierele de acolo si sa va modifice informatii contrar celor afirmate de catre dvs., cum ar fi?

Vedeti, asta e un motiv sa va opuneti acestor idiotenii. Un alt motiv este faptul ca pe baza acelui microcip se stie intotdeauna unde esti, ceea ce nu e corect deoarece se incalca libertatea la intimitate si nimeni nu poate sa-mi garanteze ca nu mi se va incalca, avand in vedere ca traim intr-o lume a hacker-ilor.

Aceste buletine nu sint obligatorii, intelegeti bine asta si le puteti refuza, aveti dreptul democratic de a le refuza si nimeni nu poate face abuz incercand sa va oblige pentru ca altfel aveti dreptul legal de a-l actiona in instanta pentru ingradirea libertatii de a alege.

De pe site-ul de stiri italian, corrieredelmattino.altervista.org[1] aflam despre o intentie a Uniunii Fasciste Europene care ar trebui sa ingrijoreze orice om cu mintea lucida. Din luna Mai 2014, UE obliga statele membre, asa cum le obliga in toate cazurile caci aici este vorba de dictatura de tip fascist, ca fiecare nou-nascut sa aiba implantat un microcip sub piele. Evident ca acesti ticalosi au folosit din nou acelasi pretext expirat, pueril, penibil si absurd cum ca acesta “asigura protectia”.

Asigura pe naiba, orice sistem electronic se poate hack-uii si consecintele pot fi printre cele mai nefasta pentru o astfel de persoana. Persoanele ca si cea de mai sus citata, care au facut greseala sa-si bage cip au declarat ca, viata lor s-a schimbat in rau. Acel cip ii provoaca mult rau, iar acea persoana nu este singura care pateste asa ceva sint destui naivi, mai ales in America unde au fost spalati pe creier, mai ales dupa evenimentele din 11 septembrie 2001.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-a-iluminatilor-doreste-sa-implanteze-microcip-uri-in-toti-copii-nou-nascutii-incepand-cu-luna-mai-2014.

SURSE

1. http://irinamonica.wordpress.com/2014/03/31/cum-putem-respinge-buletinele-cu-cip-temeiuri-de-neconstitutionalitate/

2. http://epochtimes-romania.com/news/mircea-radea-istoric-impunerea-actelor-cu-cip-reprezinta-o-incalcare-a-libertatii-de-constiinta—215015

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un apropiat al lui George Maior și Ion Iliescu, numit ambasador al SUA la București? Legătura cu afacerea Castelul Bran
SUA trimit 1.000 de militari în România pentru "a ne apăra de Rusia cea rea a dictatorului Putin"
Bradley Manning, fost ofițer al armatei SUA, condamnat în 2013 la 35 de ani de inchisoare, după ce a acuzat Casa Albă și Mass-Media că au manipulat opinia publică cu privire la intervenția în Irak și Afganistan, folosind ca argumente 750.000 de pagini de documente clasificate
Europarlamentarul Laurențiu Rebega: "România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește"
Președintele Coaliției pentru Familie spune că TVR 1 a încălcat orice normă deontologică, discutând iniţiativa pentru referendum numai cu persoane care se pronunţau împotriva acesteia
Hans Klemm și bombardamentul cu prostie
Minciuna "pestei porcine africane": După ce un fermier şi-a omorât porcii, autorităţile i-au spus că erau sănătoşi
Liviu Pleșoianu: "Iohannis – Președintele #POSEDAT"
Proiect MAI: Cărțile de Identitate cu microcip! Există și alternativă pentru persoanele care refuză din motive religioase sau de conștiință! Cărțile de Identitate cu microcip sunt un pas intermediar către implantul cu microcip!
Ninel Peia: "Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma"
Austria exercită presiuni la București pentru schimbarea legii gazelor din Marea Neagră
Rechizitoriul soților Ceaușescu: Rechizitoriul procurorului militar, Dan Voinea, prin care au fost trimiși în judecată Nicolae și Elena Ceaușescu pentru genocid și subminarea puterii de stat, are două pagini și a fost scris pe genunchi în elicopter, în drum spre garnizoana Targoviște

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...