Invazia Irakului nu este o crimă! Fostul premier Tony Blair nu poate fi inculpat

Distribuie!by “Invazia Irakului nu este o crimă! Fostul premier Tony Blair NU poate fi INCULPAT Înalta Curte din Londra a blocat luni o tentativă privată de punere sub inculpare a fostului premier britanic Tony Blair pentru acuzații de crime de război prin participarea la invazia militară din Irak, din 2003, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Invazia Irakului nu este o crimă! Fostul premier Tony Blair NU poate fi INCULPAT

Înalta Curte din Londra a blocat luni o tentativă privată de punere sub inculpare a fostului premier britanic Tony Blair pentru acuzații de crime de război prin participarea la invazia militară din Irak, din 2003, scrie The Telegraph.
Magistrații Înaltei Curți din Londra au decretat luni că în legislația din Regatul Unit nu există nicio infracțiune de acest fel prin care fostul șef al guvernului de la Londra să poată fi pus sub acuzare. Tentativa privată de inculpare a fost inițiată de către fostul general irakian Abdul Wahed Shannan Al Rabbat, care l-a acuzat pe Blair că a comis o ”crimă de agresiune” prin invadarea din 2003 a Irakului.
Generalul irakian dorea începereaa urmării penale împotriva lui Tony Blair, precum și a fostului ministru de Externe, Jack Straw, și a fostului Procuror General, Lord Goldsmith.
În 2016, Curtea de Magistratură de la Westminster a respins și ea tentativa privată a generalului irakian de a-l pune sub inculpare pe fostul premier laburist al Marii Britanii.
În 2003, Marea Britanie s-a alăturat coaliției internaționale condusă de Statele Unite pentru alungarea de la putere a regimului Saddam Hussein, după ce președintele George W. Bush și premierul Tony Blair au susținut că liderul irakian deține arme de distrugere în masă în Irak. Lucru care nu a fost dovedit nici până azi.
Anul trecut, raportul comisiei Chilcot privind invazia Irakului a ajuns la concluzia că operațiunea militară a fost inutilă și că nu a reprezentat ”ultima instanță”, așa cum a susținut premierul Blair. Raportul Comisiei a stabilit că Tony Blair i-a promis lui George W. Bush să-i urmeze pe americani în Irak „orice s-ar întâmpla”.
„Am conchis că Regatul Unit a decis să se alăture invaziei Irakului înainte ca toate alternativele pașnice în vederea obținerii dezarmării (Irakului) să fie epuizate. Acțiunea militară nu era inevitabilă la vremea respectivă”, a declarat John Chilcot. El a denunțat faptul că Londra s-a sprijinit pe informații ale serviciilor de informații care nu au fost verificate în mod suficient.”[1]

Tony Blair si George W. Bush sunt doi criminali care trebuie sa raspunda pentru invazia Irakului, o invazie bazata pe minciuna ca “Saddam Hussein detinea arme de distrugere in masa, chimice si biologice”. Acestia se fac vinovati de crime de razboi, dar, dupa cum puteti vedea, Iluminatii ii protejeaza.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Invazia-Irakului-nu-este-o-crima-Fostul-premier-Tony-Blair-NU-poate-fi-INCULPAT-145119
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Putin la NBC: "SUA intervin în procesul politic peste tot în lume"
Trump acuză New York Times că a sabotat asasinarea șefului ISIS
Obeliscul - un simbol masonic
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
UPDATE Vladimir Putin anunță că Rusia va expulza 755 de diplomați americani
SAVAK - temuta poliție secretă iraniană a fost creată de către CIA
Președintele Comisiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx. Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt "rasiști" și împotriva "democratiei"
Raportul Rockefeller 2010 (Lock Step), Evenimentul 201, Agenda ID2020, Agenda 2030, Covid-19 și Guvernul Mondial
Influența malefică a unor civilizații extraterestre asupra Pământului de-a lungul istoriei sale
"Ajutoarele umanitare" acordate de SUA ţărilor din lumea a treia au la bază interese financiare
Operațiunile lui George Soros în Europa de Est anchetate de către Congresul SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro