Invenție a armatei SUA: fasciculul care controlează mulțimile

Distribuie!

„Armata SUA a prezentat in fata jurnalistilor, la baza US Marine Corps Quantico, Virginia, din Statele Unite o ultima inventie: un fascicul de raze electromagnetice, care ar putea fi folosit pentru protejarea bazelor militare americane si pentru imprastierea multimii.

Arma inventata ii produce inamicului o „caldura insuportabila”, scrie Daily Mail.


Arma neletala, care poate fi montata pe un vehicul militar, este destinata in primul rand controlului multimii. Arma a fost testata pe mai mult de 11.000 de persoane si doar in doua cazuri ea a provocat arsuri de gradul doi.

Cand Sistemul Active Denial (ADS) este activat, se dezvolta un fascicul de raze electromagnetice, la o distanta de pana la un kilometru. Valurile de caldura produse creeaza un astfel de disconfort, incat raspunsul natural al multimii este sa fuga.


„Acesta este cel mai sigur sistem neletal, de care dispunem”, a spus colonelul Tracy Tafolla, din armata americana.

Oficiali din armata SUA si cercetatori au facut o demonstratrie a sistemului pentru mass-media, la baza US Marine Corps Quantico, Virginia din Statele Unite.

Cativa jurnalisti au facut testul de caldura, care se spune ca provoaca senzatia unui cuptor fierbinte. Colonelul Tafolla a spus ca sistemul s-a imbunatatit si este acum gata sa fie lansat, atunci cand va fi necesar.

 

Cercetatorii au stabilit ca sistemul nu provoaca probleme de sanatate. Potrivit oficialilor, Departamentul Apararii din Statele Unite a cheltuit 120 de milioane de dolari pentru realizarea armei.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/inventii/inventie-socanta-a-armatei-sua-fasciculul-care-controleaza-multimile-video-1155618
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Schimbările climatice nu au nicio legătură cu activitatea umană
George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Școala de la Frankfurt, Marxismul Cultural și Noua Ordine Mondială
„Spălarea creierului” este o tentativă ştiinţifică malefică de a separa fiinţa umană de personalitatea sa şi de a-i implanta convingeri, atitudini, reacţii diametral opuse vechiului său mod de a vedea oamenii, lucrurile, viaţa în general
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
1 Mai - ziua Iluminaților, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și a socialiștilor
Pâine franţuzească contaminată cu LSD în cadrul unui experiment al CIA
Autorităţile germane au montat primele camere dotate cu recunoaştere facială în principala gară din Berlin
Statul şi iluzia Autorităţii
Agenţi ai CIA "au uitat" explozivi într-un autobuz şcolar care a transportat ulterior elevi
Polonezii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...