Ion Ștefănuț, General SRI (r): “Legea Big Brother poate ascunde abuzuri”

Parlamentarii din Comisia SRI l-au audiat, miercuri, pe Ion Stefanut, seful Inspectoratului pentru prevenirea sicombaterea terorismului din SRI.
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Generalul maior in rezerva Ion Stefanut, fost sef al Directiei pentru Prevenirea si Cobaterea Terorismului, il contrazice pe directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, spunand ca SRI poate lucra si fara legea Big Brother si cea privind cartelele prepay.

Generalul Ion Stefanut sustine ca, in acest moment, cele doua legi cerute insistent de SRI pot ajuta, insa ele pot contine si ,”un sambure, chiar ascuns, al unor viitoare abuzuri”. Disputa ar trebui rezolvata de Parlament, este de parere Ion Stefanut, care a condus timp de 16 ani Directia pentru Prevenirea si Cobaterea Terorismului din cadrul SRI.


Dupa atacurile de la Paris, SRI si Ministerul pentru Societatea Informationala au reluat discutiile pentru o eventuala modificare a Legii Big Brother si a legii privind achizitia cartelelor prepay. Anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea Big Brother, care prevede stocarea temporara a datelor privind activitatea pe Internet, dar si legea privind achizitia de cartele prepay, incalca legea fundamentala.

Generalul in rezerva Ion Stefanut sustine ca intre atacatorii de Paris si unii straini expulzati de SRI din Romania exista asemanari. Din 2001 si pana anul trecut, judecatorii romani au expulzat, la cererea SRI aproximativ 350 de persoane.


Parlamentarii din Comisia SRI l-au audiat, miercuri, pe Ion Stefanut, seful Inspectoratului pentru prevenirea sicombaterea terorismului din SRI.

Parlamentarii din Comisia SRI l-au audiat, miercuri, pe Ion Stefanut, seful Inspectoratului pentru prevenirea sicombaterea terorismului din SRI.

Fostul sef al Directiei de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul SRI spune ca pentru potentialii atacatori, Romania a ramas spatiu de tranzit, de operatiuni financiare si prozelitism radical.”[1]

P.S. Generalul (r) Ion Stefanut nu a precizat nimic despre faptul ca terorismul a fost si este finantat de SUA si UE!

Video

SURSE

  1. http://www.bzi.ro/un-general-sri-legea-big-brother-poate-ascunde-abuzuri-476668
  2. Foto: mediafax.ro
  3. Video: Europa FM

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Amnesty International acuză mai multe state din UE și Romania pentru exportul armelor în Egipt, susținând crimele și tortura
Subjugarea ideologică a unei naţiuni de către reţeaua Soros
Trădarea României: Politicienii români au modificat legea offshore și resursele uriașe din Marea Neagră vor fi cedate "investitorilor străini"
Ilie Şerbănescu: Preluarea resurselor de petrol și gaze ale României au fost condiționalitate pentru admiterea în UE
Extremiști unguri au acoperit însemnele Ambasadei României de la Budapesta cu steagul secuiesc. MAE îl cheamă, în sfârșit, pe ambasadorul Ungariei la București pentru discuții
Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Atentatul cu bombă din Senatul României din 1920 a fost orchestrat de către evreul comunist Max Goldstein
Întâlnirea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu Presedintele SUA, Donald Trump - slugărnicie absolută în fața SUA
Parchetul General: "Ion Iliescu și Petre Roman sunt inculpați în Dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanității"
Manuale de Istorie falsificate! Steagul secuiesc pe harta României!
România trebuie să iasă din UE și NATO, să încheie acordul cu FMI, Banca Mondială și Comisia Europeană, și să încheie "Parteneriatul Strategic" cu SUA! Numai așa, România își va recâștiga Independența și Suveranitatea!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Vladimir Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”

Complicitatea SRI-ului la protestele violente din 10 august 2018

Noua Ordine Mondială, Covid-19 și vaccinarea obligatorie

Ziua de după Roswell: Povestea lui Philip Corso

Tehnologii folosite pentru controlul mental

Închide