Ipocrizie. În timp ce militează pentru creșteri de taxe, maleficul Soros deține companii offshore

by “Miliardarul american George Soros este unul dintre beneficiarii companiilor offshore, inclusiv a unei firme de reasigurare, potrivit dezvăluirilor din ancheta jurnalistică Paradise Paper. Maleficul miliardar dă dovadă de ipocrizie, el cerând de-a lungul timpului o taxare mai ridicată a bogaților, dar în același timp eludând organele fiscului. Fonduri de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul american George Soros este unul dintre beneficiarii companiilor offshore, inclusiv a unei firme de reasigurare, potrivit dezvăluirilor din ancheta jurnalistică Paradise Paper.

Maleficul miliardar dă dovadă de ipocrizie, el cerând de-a lungul timpului o taxare mai ridicată a bogaților, dar în același timp eludând organele fiscului.
Fonduri de capital private controlate de miliardarul George Soros au folosit firma de avocatură Appleby pentru a administra o rețea de companii offshore, inclusiv o investiție într-o companie de reasigurare, scrie International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), care menționează că fundația caritabilă Open Society este printre donatorii săi. Soros a refuzat să comenteze, potrivit ICIJ.
ICIJ nu oferă numele companiilor implicate sau alte detalii despre afacerile lui Soros în această speță și nu a publicat încă baza de date din spatele anchetei.
Soros a susținut, de-a lungul timpului, creșterea taxelor pentru bogați în Statele Unite ale Americii. În 2012 se declara un adept al planurilor președintelui Barrack Obama de a crește taxele pentru bogați, pentru că marele boom „a crescut puternic inegalitățile sociale” și o distribuție mai bună a veniturilor ar duce la o situație mai bună pentru americanul de rând.
Tot în 2012, Soros a semnat o scrisoare, alături de miliardari precum Warren Buffet și Bill Gates, prin care cerea o creștere a taxelor de moștenire și în acest an a revenit ca semnatar, alături de Steven Rockefeller și Abigail Disney, într-un apel pentru creșterea taxelor statale în New York, unde este rezident.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Ipocrizie.-In-timp-ce-militeaza-pentru-cresteri-de-taxe-maleficul-Soros-detine-companii-offshore-147318
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Zece conspiratii care s-au dovedit adevarate si sunt incontestabile ! Acestea sunt doar o farama din Conspiratia Iluminatilor !
Zece conspiratii in care cred americanii, acestea fiind adevarate !
Economist rus: "Trump ar mătura din posturi elita marii finanţe din Estul Europei"
Vladimir Putin versus Iluminați
Campanie neomarxistă, ateistă, în Marea Britanie pentru a semăna îndoiala în existenţa lui Dumnezeu
Rusia denunță decizia „tendențioasă și antisârbă" a Tribunalului Penal Internațional de condamnare a lui Ratko Mladici
Probe despre existența extratereștrilor ascunse publicului
Trump prelungește cu 6 ani programul NSA privind interceptarea fără necesitatea unui mandat judecătoresc a comunicaţiilor digitale ale cetăţenilor străini din afara SUA
Uniunea Europeană vrea să se extindă cu încă 6 state până în 2025
George W. Bush recunoaște în cartea sa "Momente de decizie" că nu au fost găsite arme de distrugere în masă în Irak. "Trupele noastre din Irak nu găsiseră arme de distrugere în masă așa cum ne-am așteptat"
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro