Iranul acuză: “Teroriştii din Siria sunt oamenii saudiţilor, ai americanilor şi ai turcilor!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urma manevrelor militare desfășurate de Arabia Saudită în luna februarie, în contextul războiului din Siria, adjunctul şefului Statului Major al forţelor armate iraniene, generalul Masoud Jazayeri, a acuzat regatul saudit, SUA și Turcia de complicitate cu teroriștii.

Iranul a pus în gardă Arabia Saudită în legătură cu trimiterea de trupe în Siria, după ce Riadul a anunţat că a desfăşurat avioane de luptă în Turcia, la baza de la Incirlik, transmite AFP (Agenţia de Presă Franceză).


Nu vom permite, cu certitudine, ca situaţia din Siria să evolueze conform voinţei «ţărilor rebele». Vom lua deciziile necesare când va fi momentul”, a declarat adjunctului şefului Statului Major al forţelor armate, generalul Masoud Jazayeri, la postul de televiziune iranian în limba arabă Al-Alam.

Responsabilul a răspuns astfel la întrebarea dacă Iranul va suplimenta numărul consilierilor militari în Siria în cazul trimiterii de trupe saudite în această ţară:
Teroriştii care se bat în Siria sunt oamenii Arabiei Saudite sau ai americanilor ori forţe reacţionare din regiune. Din ce ţară, dacă nu din Turcia, intră aceşti terorişti în Siria? Ce state, dacă nu ţările reacţionare arabe, îi susţin?, a continuat generalul Jazayeri.


Astăzi, odată cu victoriile armatei siriene şi ale forţelor populare, vor să trimită trupe în Siria, dar e vorba doar de un bluff şi de un război psihologic”, a adăugat el.

Arabia Saudită a utilizat tot ceea ce îi stătea în putere şi astăzi, nu doar în Siria, dar şi în Yemen, a eşuat”, a estimat generalul iranian.

ISIS-Exports

Iranul, principalul sprijin regional al Siriei, susţine financiar şi militar regimul preşedintelui Bashar al-Assad, trimiţând pe teren „consilieri militari” şi voluntari care luptă alături de armata guvernamentală.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9672

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Rasism: Un tânăr alb din Chicago, sechestrat, torturat în direct și obligat de patru negri să îl înjure pe Donald Trump
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Inteligența artificială, "bomba nucleară" a secolului 21?
Ministrul polonez de Externe, intrebare retorica catre UE: ”Aveti nevoie de Polonia doar ca zona-tampon catre Rusia ?"
Donald Trump despre relația SUA-Rusia: "O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău"
Riscurile înlocuirii contoarelor clasice cu contoare inteligent
Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Libertatea umană tinde să devină un vis frumos şi nostalgic, prin dezvoltarea şi răspândirea sistemelor de supraveghere în masă
Informații pe care guvernul SUA se străduiește să le ascundă
Invazia Irakului nu este o crimă! Fostul premier Tony Blair nu poate fi inculpat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro