Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reprezentantul Corpului Gardienilor Revoluției Islamice susține că organizația pe care o reprezintă a intrat în posesia unor noi probe unde se poate demonstra legătura dintre SUA și teroriștii din cadrul ISIS.

BUCUREȘTI, 22 iun — Sputnik. În cadrul unui interviu pentru RT consilierul șefului Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC), Hamid Reza Moghadam Far, a declarat că Teheranul deține noi informații privind implicarea directă a SUA în susținerea teroriștilor din gruparea Statul Islamic.

„Aceste documente se completează în permanență cu noi informații. Totuși, aceste informații nu au forma unor scrisori sau contracte încheiate între ei, care pot fi reactualizate în permanență, ci mai degrabă pot fi demonstrate anumite aspecte ce ține de coordonarea mișcărilor tactice ale teroriștilor pe câmpul de luptă. Aceste aspecte demonstrează clar că SUA coordonează acțiunile Statului Islamic. Înarmarea teroriștilor, acordarea primului ajutor medical, aprovizionarea cu muniții și ajutorul logistic sunt un alt aspect care de asemenea demonstrează clar că SUA susține teroriștii”, a declarat reprezentantul IRGC.

Pe 11 iunie curent adjunctul șefului Statului Major al armatei iraniene a declarat că Iranul deține informații pertinente care demonstrează că SUA susține grupările teroriste ale Statului Islamic.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20170622/13240777/iran-probe-demonstreaza-sua-sustine-statul-islamic.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...