Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic

Distribuie!by “Reprezentantul Corpului Gardienilor Revoluției Islamice susține că organizația pe care o reprezintă a intrat în posesia unor noi probe unde se poate demonstra legătura dintre SUA și teroriștii din cadrul ISIS. BUCUREȘTI, 22 iun — Sputnik. În cadrul unui interviu pentru RT consilierul șefului Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC), Hamid Reza […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reprezentantul Corpului Gardienilor Revoluției Islamice susține că organizația pe care o reprezintă a intrat în posesia unor noi probe unde se poate demonstra legătura dintre SUA și teroriștii din cadrul ISIS.

BUCUREȘTI, 22 iun — Sputnik. În cadrul unui interviu pentru RT consilierul șefului Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC), Hamid Reza Moghadam Far, a declarat că Teheranul deține noi informații privind implicarea directă a SUA în susținerea teroriștilor din gruparea Statul Islamic.

„Aceste documente se completează în permanență cu noi informații. Totuși, aceste informații nu au forma unor scrisori sau contracte încheiate între ei, care pot fi reactualizate în permanență, ci mai degrabă pot fi demonstrate anumite aspecte ce ține de coordonarea mișcărilor tactice ale teroriștilor pe câmpul de luptă. Aceste aspecte demonstrează clar că SUA coordonează acțiunile Statului Islamic. Înarmarea teroriștilor, acordarea primului ajutor medical, aprovizionarea cu muniții și ajutorul logistic sunt un alt aspect care de asemenea demonstrează clar că SUA susține teroriștii”, a declarat reprezentantul IRGC.

Pe 11 iunie curent adjunctul șefului Statului Major al armatei iraniene a declarat că Iranul deține informații pertinente care demonstrează că SUA susține grupările teroriste ale Statului Islamic.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20170622/13240777/iran-probe-demonstreaza-sua-sustine-statul-islamic.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vremea nu mai e prognozată, căci este programată
Germania a legalizat „cel de-al treilea s*x”
SURA – statia ruseasca de control a climei prin influentarea ionosferei si magnetosferei ! Au si rusii “HAARP-ul” lor !
James Warburg (17 februarie 1950): "Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Criza manipulativă a petrolului – un genocid economic controlat din umbră
Președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, dorește ca România să lupte împotriva naționalismului
Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin
Românul nu protestează ca francezul, deși prețul benzinei îl lovește mai tare
Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
Edward Snowden recunoaste ca o parte dintre extraterestrii conduc lumea din 1945 ! In realitate, reptilienii, o conduc de 500.000 de ani !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro