Iranul susține că are dovezi despre faptul că SUA sprijină direct Statul Islamic

Distribuie!

„Șeful armatei iraniene, Mostafa Izadi, a declarat că țara sa deține dovezi evidente despre faptul că Statele Unite ale Americii sprijină în mod direct Statul Islamic, anunță b92.net.

„Așa cum a declarat liderul suprem al revoluției islamice, avem în posesie documente și informații care arată suportul direct pe care imperialismul american îl acordă acestui curent extrem de dezgustător (IS) din regiune, care a distrus țările islamice și a creat un val de masacre și ciocniri,”, a spus Izadi, potrivit agenției iraniene Fars.


Purtătorul de cuvânt al Parlamentului iranian, Ali Larijani, a condamnat atacurile teroriste de săptămâna trecută din Teheran și a spus că America se află în spatele celor mai multe acte teroriste din lume.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Iranul-sustine-ca-are-dovezi-despre-faptul-ca-SUA-sprijina-direct-Statul-Islamic-143908
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...