Irgun și Stern – organizațiile teroriste sioniste care au comis Masacrul de la Deir Yassin (9 aprilie 1948)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Masacrul de la Deir Yassin

Atacul asupra satului Deir Yassin a reprezentat o actiune combinata a doua grupari teroriste. Primul grup – Irgun – era comandat de viitorul prim-ministru israelian, Menahem Begin. Al doilea grup – Stern – era comandat de un alt viitor prim-ministru, Yitzhak Shamir.

In 1980, datorita tratativelor incununate cu succes de la Camp David(1978), fostul terorist, comandant, al Irgun – Menahem Begin – a primit Premiul Nobel pentru Pace. Trupele de asalt au patruns prin surprindere in sat si au atacat casa cu casa lichidand toata populatia satului. In 1983, cand Begin s-a retras din functie, prim-ministru a devenit fostul comandant al Stern, Yitzhak Shamir, pana la acea data, ministrul de Externe in Cabinetul Menahem Begin.

Vezi si Masacrul de la Batak
David Yallop in “To the End of the Earth: the Hunt for the Jackal”, afirma ca “Istoria este scrisa, intotdeauna, de invingatori”.

Documentele ONU prevedeau o impartire echitabila a teritoriului Palestinei britanice intre evrei si palestinieni. Milionul de palestinieni care, in 1948, a luat calea exilului au devenit un fel de “cetateni de mana a doua”, stationati in taberele de refugiati din tarile vecine. Existenta acestei populatii a fost negata nu numai de Golda Meir – care a declarat ca acest milion de palestinieni din taberele de refugiati “pur si simplu, nu exista”, dar si de lideri arabi, pe care prezenta refugiatilor palestinieni pe teritoriul tarii lor mai mult ii incurca (si ii costa).

Vezi si Masacrul de la Siculeni
Dupa macel, evreii au facut intentionat publicitate evenimentului, pentru a-i determina pe oameni sa fuga in panica din casele si de la muncile lor, unde nu li s-a permis sa se intoarca nici pana acum. Fostul prim ministru al Israelului, Menachem Begin, se lauda cu importanta masacrului de la Deir Yassin in cartea sa “The Revolt: The Story of the Irgun”. In acel volum, Begin a scris ca fara “victoria” de la Deir Yassin n-ar fi putut exista un stat numit Israel. “Haganah a executat atacuri victorioase pe alte fronturi (…). Cuprinsi de groaza, arabii fugeau, strigand: ‘Deir Yassin’!”[1]

SURSE


  1. https://cultural.bzi.ro/masacrul-de-la-deir-yassin-12259
  2. Foto: slideplayer.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Robert Baer, fost ofițer CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Bilderbergii îmbrățișează „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondială
Operațiunea Gladio: Asasinarea premierului italian Aldo Moro
Noua Ordine Mondială: Covid-19, Marea Resetare și războiul globaliștilor împotriva naționaliștilor
Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !
Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului"
Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Experimentul Philadelphia
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Farfuriile zburătoare ale naziştilor
Terorismul islamist - creat la Casa Albă! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...