Irgun și Stern – organizațiile teroriste sioniste care au comis Masacrul de la Deir Yassin (9 aprilie 1948)

Distribuie!

„Masacrul de la Deir Yassin

Atacul asupra satului Deir Yassin a reprezentat o actiune combinata a doua grupari teroriste. Primul grup – Irgun – era comandat de viitorul prim-ministru israelian, Menahem Begin. Al doilea grup – Stern – era comandat de un alt viitor prim-ministru, Yitzhak Shamir.

In 1980, datorita tratativelor incununate cu succes de la Camp David(1978), fostul terorist, comandant, al Irgun – Menahem Begin – a primit Premiul Nobel pentru Pace. Trupele de asalt au patruns prin surprindere in sat si au atacat casa cu casa lichidand toata populatia satului. In 1983, cand Begin s-a retras din functie, prim-ministru a devenit fostul comandant al Stern, Yitzhak Shamir, pana la acea data, ministrul de Externe in Cabinetul Menahem Begin.

Vezi si Masacrul de la Batak
David Yallop in „To the End of the Earth: the Hunt for the Jackal”, afirma ca „Istoria este scrisa, intotdeauna, de invingatori”.

Documentele ONU prevedeau o impartire echitabila a teritoriului Palestinei britanice intre evrei si palestinieni. Milionul de palestinieni care, in 1948, a luat calea exilului au devenit un fel de „cetateni de mana a doua”, stationati in taberele de refugiati din tarile vecine. Existenta acestei populatii a fost negata nu numai de Golda Meir – care a declarat ca acest milion de palestinieni din taberele de refugiati „pur si simplu, nu exista”, dar si de lideri arabi, pe care prezenta refugiatilor palestinieni pe teritoriul tarii lor mai mult ii incurca (si ii costa).

Vezi si Masacrul de la Siculeni
Dupa macel, evreii au facut intentionat publicitate evenimentului, pentru a-i determina pe oameni sa fuga in panica din casele si de la muncile lor, unde nu li s-a permis sa se intoarca nici pana acum. Fostul prim ministru al Israelului, Menachem Begin, se lauda cu importanta masacrului de la Deir Yassin in cartea sa „The Revolt: The Story of the Irgun”. In acel volum, Begin a scris ca fara „victoria” de la Deir Yassin n-ar fi putut exista un stat numit Israel. „Haganah a executat atacuri victorioase pe alte fronturi (…). Cuprinsi de groaza, arabii fugeau, strigand: ‘Deir Yassin’!”[1]

SURSE


  1. https://cultural.bzi.ro/masacrul-de-la-deir-yassin-12259
  2. Foto: slideplayer.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiuni "steag fals": În Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană, care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament
Institutul Tavistock și controlul oamenilor
Războiul din Siria a fost planificat cu doi ani înainte de "Primăvara Arabă"
Iran: Revoluția Islamică din 1979
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
Catastrofa Misiunii Apollo 1: Realitatea unei conspiraţii care a condus la sacrificarea astronauţilor echipajului
Armele electromagnetice și controlul minții: Un sistem electronic sofisticat, care „vorbește” direct minţii ascultătorului, alterează şi interferează cu undele sale cerebrale, manipulează structura electroencefalogramei sale şi implantează în mod artificial stări emoţionale negative – frică, anxietate, disperare şi lipsa speranţei
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Legea Marțială și Dictatura Militară în SUA
In 1978, Senatul SUA a recunoscut faptul ca, Chemtrails-urile sunt reale si deosebit de periculoase
Neuschwabenland: Cele mai importante secrete naziste cu privire la lumea ascunsă din Antarctica
David Rockefeller susține Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...