ISIS, Al-Nusra, Al-Qaeda își iau banii și ideologia de la aliații SUA

by “BREAKING: ISIS, Al-Nusra, Al-Qaeda își iau banii și ideologia de la aliații SUA Ministrul de Externe al Iranului lansează acuzații fără precedent la adresa Statelor Unite și Occidentului, el declarând că aliații Washingtonului din Orientul Mijlociu sponsorizează terorismul internațional. BUCUREȘTI, 17 iul — Sputnik. Întru-un interviu exclusiv pentru CNN, Mohammad Javad […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“BREAKING: ISIS, Al-Nusra, Al-Qaeda își iau banii și ideologia de la aliații SUA

Ministrul de Externe al Iranului lansează acuzații fără precedent la adresa Statelor Unite și Occidentului, el declarând că aliații Washingtonului din Orientul Mijlociu sponsorizează terorismul internațional.


BUCUREȘTI, 17 iul — Sputnik. Întru-un interviu exclusiv pentru CNN, Mohammad Javad Zarif, ministrul de Externe al Iranului, a comentat politica anti-iraniană a președintelui american Donald Trump, afirmând că acuzațiile de sponsorizare a terorismului de către Teheran reprezentă o înțelegere greșită a politicii, scrie RT.

“Știm de unde vin teroriștii. Știm că cei care au atacat World Trade Center au fost cetățeni ai țărilor din regiune — vă pot spune că nici unul nu a venit din Iran”, a spus Zarif.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170717/13605830/isis-alnursa-alqaeda-bani-sua.html

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170717/13605830/isis-alnursa-alqaeda-bani-sua.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Citiți și...

Asasinii economici provoaca proteste in Venezuela! Hugo Chavez a fost singurul care a invins lovitura de stat din anul 2002! Iluminati doresc din nou "democratizarea capitalista" a Venezuelei!
Câţi oameni poate suporta, de fapt, planeta pe care trăim?
Toleranța la intoleranță: Arhiepiscopul de Bruxelles atacat de activiste LGBT
Despre Brexit, evoluția bursieră și "piețele amorale": Fără nebunie speculativă, nu e nici “măcel”! Sunt doar jocurile speculative ale Iluminaților!
Îndobitocirea insidioasă a populației prin școală, mass-media și alimente împănate cu E-uri, toxice are, printre altele, rolul de a distruge capacitatea de reacție în fața exploatării pe care o exercită Noua Ordine Mondială
UE pregătește cenzura pe Facebook: "În rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările sau minciunile. Se pune întrebarea dacă nu e nevoie de un control"
Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
Putin dezvăluie cea mai mare greșeală de care au profitat americanii
Venezuela: Președintele Maduro susține că CIA pregătește un complot împotriva lui
Baza 211, locul din Antarctica unde s-au ascuns naziștii după cel de-al Doilea Război Mondial
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Mașina de văzut gânduri
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro