ISIS este creația SUA pentru a-l da jos pe președintele Siriei, Bashar al-Assad

Distribuie!

Secretele din spatele organizatiei bogate, ISIS, incep sa iasa la iveala, treptat, treptat, mai ales datorita oamenilor din interior (diversi ofiteri de informatii din Serviciile Secrete ale SUA), care au facut tot felul de marturisiri.

cnn_screenshot_johnmccain_speaking_with_isis_chief_abu_bakr_al-baghdadi

daesh2

Administratia SUA, in lupta ei impotriva libertatilor fundamentale ale tuturor oamenilor, adica in lupta impotriva terorismului invizibil, a pus la punct inarmarea „strategica” a multor organizatii din Orientul Mijlociu si nu numai. Acesti „rebeli” cu care se „lupta” SUA, transformati in teroristi au doua roluri:


1. contribuie la distrugerea „regimurilor nedemocratice” (gen Siria);

2. contribuie la propaganda luptei impotriva terorismului invizibil al carui scop este renuntarea definitiva la libertatile cetatenesti – acesta fiind un punct foarte important al Iluminatilor;


daesh2

Organizatia Al-Qaeda, nu mai era in masura sa intretina propaganda „luptei impotriva terorismului”, devreme ce multi americani, chiar foarte multi, sustineau ca Operatiunea 11 septembrie 2001, a fost „o treaba interna”, iar pe langa asta, dovezile ce apareau in spatiul public, din care reiesea cat se poate de clar ca familia Bin Laden si Bush, aveau o legatura speciala, mai mult decat „o simpla prietenie”.

maxresdefault

Un exemplu al legaturii clare si precise dintre aceste doua familii este si intalnirea din 1999, pe care a avut loc intre fostul presedinte al SUA, George Herbert Walker Bush si familia Bin Laden, in cadrul Companiei Carlyegroup, cea prin care se extrage profitul de pe urma razboiului din Orientul Mijlociu intretinut in mod artificial de SUA si anumite state din UE, cum ar fi Marea Britanie.

we-dont-negotiate-with-terrorists-we-finance-them

Mai multe informatii aflam din publicatia Evenimentul Zilei:

„ISIS este cea mai mare și cea mai bogată grupare teroristă din istorie, care controlează cel mai vast teritoriu și deține cel mai mare arsenal militar. Casa Albă a declarat-o inamicul său numărul unu. Dar tot mai multe informații apar despre rolul administrației Obama în finanțarea, înarmarea și antrenarea ISIS, ca armă pentru a dărâma regimul Assad din Siria. Acum, ea pare că a scăpat de sub control. Sau poate că nu…

CIA supraveghea livrările de arme din Libia către Siria, în timpul atacului din 2011 asupra reședinței diplomatice americane din Benghazi, potrivit unui raport al Comisiei pentru serviciile secrete a Camerei Reprezentanților.

Dar controversatul raport al Comisiei afirmă că CIA nu a efectuat livrări „neautorizate” de arme către rebelii din Siria, făcând să planeze o confuzie și mai mare asupra a ceea ce făceau cei circa 25 de ofițeri CIA și antreprenori în portul libian.

Comisia susține că a realizat o culegere „cuprinzătoare și exhaustivă” a probelor asupra atacului, și că „nu a găsit nici o dovadă că CIA a condus activități neautorizate în Benghazi și că a expediat arme în Siria”.

Totuși, raportul nu a furnizat nici un detaliu asupra misiunii autorizate a CIA în Benghazi și ce rol a avut CIA în facilitarea livrărilor de arme din Libia în Siria, folosind intermediari din Turcia și Qatar. De asemenea, nu au fost prezentat nici un detaliu al relațiilor dintre CIA și militanții care operau în orașul libian, notează The Washington Free Beacon.

Andrew McCarthy, un fost procuror federal antiterorism, a atacat raportul Comisiei pentru lacunele privind activitatea CIA:

„Raportul este un exercițiu de disimulare. Pretinde că nu au fost activități CIA «neautorizate» și că agenția însăși nu a livrat arme în Siria. Evident, americanii vor să afle ce făcea CIA – autorizat sau nu – și dacă oficiali guvernamentali au facilitat sau favorizat transferul de arme în Siria către jihadiști indiferent dacă au fost sau nu amestecați direct în operațiune.”

Un fost ofițer, la curent cu operațiile CIA în Libia, a declarat că Agenția, prin NATO, a fost implicată direct în înarmarea și antrenarea între martie și august 2011 a milițiilor libiene care l-au răsturnat de la putere pe Gaddafi.

„Este evident că au fost livrate arme din Libia în Siria”, a declarat fostul ofițer, adăugând că operațiunea a fost dirijată de Casa Albă și de Departamentul de Stat, iar CIA nu a fost direct implicată. „Dar Statele Unite au fost implicate”, a afirmat sursa citată de Free Beacon.

Raportul a fost dat publicității săptămâna trecută și oferă câteva detalii despre activitatea CIA în timpul atacurilor asupra reședinței diplomatice americane din Benghazi, din 11 septembrie 2012, în care au murit 4 cetățeni americani, inclusiv ambasadorul în Libia Christopher Stephens.

Potrivit directorului adjunct al CIA, Michael Morell, și a altor martori citați în raport, „misiunea CIA în Benghazi era să adune informații”. „Din reședința din Benghazi, CIA strângea informații despre alte entități străine care adunau arme din Libia și le expediau în Siria”, se arată în raport.

De asemenea, raportul exonerează total CIA pentru că nu a avut informații despre atacurile asupra reședinței. „Agenția nu a eșuat în a furniza avertizări specifice, tactice privind atacurile din Benghazi, deoarece nu a avut informații credibile asupra atacurilor înainte ca acestea să se producă”, se scrie documentul de 38 de pagini.

În luna iunie, Rand Paul acuza guvernul Statelor Unite că i-a înarmat și finanțat pe militanții ISIS din Siria. „S-au întărit pentru că noi i-am sprijinit. Altfel, Assad (președintele sirian – n.r.) i-ar fi lichidat de mult.”, a declarat senatorul republican pentru NBC.

Cu câteva zile înainte, site-ul independent WND scria că membri ISIS au fost antrenați de CIA la o bază secretă din Iordania în 2012, pentru a lupta și a-l răsturna pe președintele Assad.

De asemenea, agenția Reuters și ziarul britanic The Guardian au furnizat și ele informații că Statele Unite, Marea Britanie și Franța au participat la antrenarea jihadiștilor.

În același timp, Partidul Republican Popular (PRP), principala forță de opoziție din Turcia, a acuzat guvernul de la Ankara că a furnizat ajutor logistic, militar și medical militanților ISIS împotriva regimului Assad.

Mai mult, numărul doi din PRP, Muharem Ince, a dezvăluit că unul dintre comandanți ISIS, Abu Muhammad, a fost tratat în clinica turcă Hatay State Hospital în aprilie 2014.

În fine, iată mai jos un interviu cu Scott Bennet, Ofițer de contrainformații al US Army, responsabil cu operațiunile speciale, despre finanțarea ISIS de către guvernul Statelor Unite prin CIA.”[1]

In Octombrie 2014, Pentagonul a reactionat dupa ce pe internet a aparut o inregistrare video, unde se vedeau cum membrii ISIS aratau lazi cu grenade aruncate de aviatia SUA pentru „kurzi”. Culmea este ca toate aceste „ajutoare umanitare pentru kurzi” au ajuns la ISIS.

Referitor la decapitarea jurnalistului american, James Foley, de catre ISIS, ar trebui sa stiti, pentru cei care nu cunoasteti ca, ISIS, a cerut rascumparare familiei lui Foley, iar Guvernul SUA, i-a avertizat ca daca le va da, vor fi acuzati de colaborare cu teroristii.

In urma unei operatiuni antiteroriste din Pakistan, a fost capturat chiar comandatul ISIS din acea zona, iar acesta a afirmat cat se poate de clar si precis ca SUA ii finanteaza, asta desi oficialii ceceni, sirieni, si iranieni au sustinut si sustin ca ISIS este creatia CIA, MI6 si a MOSSAD-ului.

Liderul Iranului, Ali Khamenei, acuza SUA si aliatii sai de faptul ca au creat ISIS

Materialul video, postat pe o pagină de Facebook afiliată Gărzilor Revoluţionare ale Iranului şi raportat prima dată de Middle East Media Research Institute, susţine că SUA a creat Statul Islamic pentru a-şi promova propria agendă.

Statul Islamic [cunoscut şi sub numele de ISIS sau ISIL] şi-ar fi asumat răspunderea pentru atacurile teroriste din Paris din noaptea de 13 noiembrie, în care au murit 132 de oameni şi au fost răniţi aproximativ 35.

“Franţa trece prin nopţi sângeroase şi triste. S-a vărsat mult sânge pe străzile Parisului, aparent de către teroriştii ISIS”, susţine naratorul, în timp ce materialul video prezintă diverse scene filmate după atacurile din Paris. “Mulţi îşi exprimă condoleanţele. Chiar şi regele saudit şi preşedintele american. Aceleaşi persoane a căror implicare în crearea proiectului ISIS este expusă mai mult ca niciodată”.

Naratorul discută despre cum “a apărut” grupul, citând rapoarte media occidentale ca dovezi ale faptului că SUA a creat grupul terorist, conform Washington Free Beacon.

“Mass media occidentală a dezvăluit în noiembrie 2014 faptul că ISIS a luat naştere ca urmare a unei greşeli comise de guvernul SUA în Camp Bucca [în Irak], în timpul procesului de creare a unei alianţe între Al-Qaeda şi partidul Ba’th”, susţine naratorul. “Când [liderul ISIS Abu Bakr] al-Baghdadi a fost eliberat din închisoarea americană Bucca din Irak, el deja se transformase dintr-un susţinător tipic al [partidului] Ba’th într-un terorist super profesionist care şi-a format o relaţie profundă atât cu partidul Ba’th cât şi cu mişcarea Al-Qaeda în Irak.”

Materialul video include de asemenea imagini cu fostul secretar de stat american Hillary Clinton depunând o mărturie în Congres în privinţa rebeliunii talibane în 2009, susţinând: “Haideţi să ne aducem aminte aici, oamenii cu care luptăm astăzi noi i-am finanţat”.

“Bineînţeles, nimeni nu ar trebui să fie surprins de suportul SUA pentru ISIS, din moment ce acest lucru nu a fost fără precedent şi politicienii americani au recunoscut deja că au susţinut Al-Qaeda”, susţine naratorul în materialul video.

La finalul înregistrării video, naratorul ridică semne de întrebare în privinţa implicării grupului Al-Qaeda în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

“După ce a avut loc tragedia 9/11 în SUA, şi în condiţiile în care principalii vinovaţi ai acestui eveniment nu au fost prezentaţi lumii, guvernul american a lansat atacuri asupra Irakului şi Afganistanului ca răspuns şi a început să răspândească nesiguranţa şi terorismul în regiune timp de un deceniu”, mai susţine naratorul.

“Acest act de război, în schimb, a distras atenţia opiniei publice de la crimele israelienilor şi de la răspândirea terorismului în Asia de Vest şi a asmuţit multe ţări musulmane să se ridice unele împotriva altora. La ce vom fi martori după atacurile din Paris?”

Conform Middle East Media Research Institute, biroul lui Khamenei ar fi fost în spatele realizării înregistrării video. Clipul se termină cu o imagine ce conţine adresa website-ului liderului suprem.

SURSE

1. http://www.evz.ro/socant-este-isis-creatia-lui-obama-si-a-cia.html

2. http://epochtimes-romania.com/news/material-video-iranian-invinuieste-sua-pentru-atacurile-din-paris—240746

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Americanii, șocați să afle că Banca lor centrală este privată. "Sunt niște criminali"
Jurnalist american, discurs antologic împotriva celor care cer bombardarea Siriei: Toate aceste genii ne spun că Assad a ucis copii. Chiar știu ei cu adevărat asta? Ni se spune acum exact aceeași poveste pe care ne-au spus-o în aprilie 2017
CIA țintește dispozitivele iPhone, cele care utilizează Android, televizoarele inteligente, dar și mașinile
Germania aprobă eventuale sancţiuni din partea UE împotriva Poloniei
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Banca Angliei refuză Venezuelei să-și retragă aurul. La fel, România păstrează aici o mare parte din aurul său
Pentagonul recunoaște că folosește drone pentru a spiona cetățenii americani
Cathy O'Brien și Mark Phillips - "America în plină transă malefică" – o descriere din interior a proiectului guvernamental secret MK-Ultra
O nouă formă de protest ia naștere în Italia: Mișcarea sardinelor împotriva naționalismului. Globaliștii încearcă să oprească naționalismul
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Fost premier olandez: Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război
Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a publicat dovezi ale crimelor de război comise de SUA

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...