Islanda da o lectie SUA si UE: Este singura tara care a condamnat 26 de bancheri la un total de 74 de ani de inchisoare!

by Islanda da o lectie SUA si UE: Este singura tara care a condamnat 26 de bancheri la un total de 74 de ani de inchisoare! Justitia din Islanda este un model care, in mod sigur, va fi urmat in viitor si de alte tari ce cunosc capcanele si mecanismele […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Islanda da o lectie SUA si UE: Este singura tara care a condamnat 26 de bancheri la un total de 74 de ani de inchisoare!

Justitia din Islanda este un model care, in mod sigur, va fi urmat in viitor si de alte tari ce cunosc capcanele si mecanismele speculative ale kapitalismului. Bancherii evrei sunt adevaratii lideri ai Planetei. Nu toti evreii insa sunt bancheri, dar liderii din trecut ai sistemul financiar de astazi, au fost membrii familiei Rothschild, iar acesta-i un adevar istoric.


Banca Angliei a fost creatia familiei Rothschild pentru a servi drept “regulator” al economiei mondiale. Apoi a aparut Federal Reserve, o banca privata, creata in 1913 prin minciuna, dupa o intalnire a bancherilor evrei pe insule Jekyll, este cea care controleaza inflatia monedei americane si imprumuta guvernul cu dobanda.

Icelandic-bankers

De pe publicatia Active News aflam mai multe despre decizia de arestare a acestor bancheri:


“Un tribunal din Reykjavík tocmai a trimis după gratii alți cinci bancheri, acuzați că au contribuit la marele colaps ale economiei, din 2008.

O dată cu ei, numărul bacherilor condamnați la pușcărie în această țară ajunge la 26.

Majoritatea celor ajunși după gratii în urma crizei care a afectat Islanda în urmă cu 7 ani sunt CEO ai unor importante instituții financare, și nicidecum simpli funcționari, relatează Iceland Magazine. Împreună, cei 26 de bancheri au fost condamnați la un total de 74 de ani de închisoare.

Cei cinci bancheri de top din cele mai mari două bănci din Islanda, Landsbankinn si Kaupthing, au fost găsiți vinovați de deturnare de fonduri, manipularea pieței și de încălcarea obligațiilor fiduciare. Deși pedeapsa maximă în Islanda pentru infracțiuni financiare în prezent se ridică la maximum șase ani, Curtea Supremă de Justiție se află în prezent în discuţii pentru a extinde limita.

Cele mai mari bănci islandeze, Landesbanki, Kaupthing şi Glitnir, s-au prăbuşit în octombrie 2008 declanşând o criză economică de proporţii, ale cărei efecte se simt încă în Islanda. Când au căzut, cele trei bănci aveau active de zece ori mai mari decât PIB-ul ţării.

Spre deosebire de alte state din UE sau de America, islandezii n-au încercat niciodata să-și “salveze” băncile, acordîndu-le ajutoare financiare. eele trei banci falimentare nu au fost recapitalizate. Toți creditorii, inclusiv cei străini, au fost expuși fără mila să suporte consecințele falimentului.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Lectia-pe-care-o-da-Islanda-SUA-si-Europei-Este-singura-tara-care-a-condamnat-26-de-bancheri-la-un-total-de-74-ani-de-inchisoare-126028

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Sursa bunăstării Occidentului o reprezintă furtul și jaful!
Irgun și Stern - organizațiile teroriste sioniste care au comis Masacrul de la Deir Yassin (9 aprilie 1948)
Imperialismul economic american în mişcare disperată prin intermediul TTIP
Guvernul SUA folosește un sistem secret numit Scrisori de Securitate Națională (National Security Letters – NSL), care sunt emise de către FBI pentru a avea astfel acces la zeci de mii de înregistrări de diferite tipuri
Spania nu mai vrea în UE
Tehnologia Wi-Fi și cancerul
Serviciul francez de informatii intimidează jurnaliștii care îl critică pe Emmanuel Macron
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !
Monsanto pierde un proces în faţa unui client pe care l-a îmbolnăvit de cancer. Despăgubiri uriaşe de 289 milioane de dolari
Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Panama Papers: De ce nici un american și nici o bancă din SUA nu apar pe listă ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro