Islanda – tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Islanda este exemplu demn de urmat pentru orice om care doreste sa traiasca intr-o tara, in care drepturile sale cetatenesti sunt respectate si unde nu va fi abuzat de catre puterea statala. Islanda, in octombrie 2008, datorita coruptiei imense ce capusa intregul stat, a luat decizia, evident cu ajutorul cetatenilor, de a da jos si aresta bancherii care le periclitau insasi siguranta nationala.

Islanda_revolutie

Preiau un articol publicat pe site-ul Money.ro:


“Este vorba despre Islanda, o ţară unde nu există analfabeţi. Vă prezentăm mai jos o listă de lucruri foarte interesante despre statul care a refuzat Uniunea Europeană.

– Rata de alfabetizare în rândul populației islandeze este de 100%. Pentru comparație, în România rata alfabetizării este de 97,6%, aproximativ 520.000 de români fiind analfabeţi.

– Aproape 85% din energia Islandei provine din surse regenrabile, în special hidroenergie şi energie geotermală. Aceasta din urmă încălzeşte mai mult de 80% din locuinţele ţării.

– Islanda are cel mai mare număr de scriitori, autori şi artişti pe cap de locuitor din lume.

– Islanda are cea mai mare rată de penetrare a internetului din lume: 97 dintre locuitori au acces la internet.

– Islanda nu are armată terestră, aeriană sau forţe navale. Ţara posedă doar o pază de coastă înarmată şi este singurul stat NATO de acest gen.

– Conform Indicelui Global al Păcii, Islanda este cea mai paşnică ţară din lume şi are o rată foarte mică a criminalităţii.

– Islandezii merg să vadă filme la cinema mai mult decât oricine altcineva pe glob, cu o medie de 5,1 bilete de cinema pe cap de locuitor pe an, dublu faţă de media vest-europeană, triplu faţă de germani şi de cinci ori mai mult decât japonezii.

– În 2013, Islanda se afla pe locul 13 în topul celor mai dezvoltate ţări din lume, depăşind ţări precum Marea Britanie, Japonia, Franţa, Austria, Belgia sau chiar Luxemburg.

– Islanda are unul dintre cele mai bine dezvoltate sisteme de sănătate din lume. Paradoxal, în ţară nu există spitale private şi nici asigurări private de sănătate.

– Mai mult, islandezii sunt printre cei mai sănătoşi oameni din lume. Conform unui raport OECD, 81% dintre islandezi au declarat că sunt într-o formă de sănătate bună.

– Islanda este cea mai slab populată ţară din Europa. 60% din populaţie locuieşte în Capitală.”[1]

Revolutia din Islanda – o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica!
Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!

Islanda a intrat in atentia conspirationistilor (oamenilor care studiaza si scriu despre conspiratii combandule) dupa ce in 2009 a avut loc o revolutie ce a fost pur si simplu cenzurata de absolut toata presa internationala. Dupa cum vedeti in cazul Ucrainei, Irakului, Venezuelei, Iranului, Siriei presa urla “trebuie sa fie democratie”, insa in cazul Islandei nimic-nimic.


Totul a inceput in anul 2008 cand banca centrala a tarii a fost nationalizata si tara intra astfel in faliment. Cetatenii uniti de acelasi gand se aduna si protesteaza in fata Parlamentului cerand demisia guvernului si organizarea de alegeri anticipate. A existat un referendum, unde 93% din cetateni au refuzat sa plateasca datorita de 3,5 miliarde de euro ce o avea Islanda catre Olanda si Marea Britanie. Cetatenii curajosi dau jos tot guvernul si 25 de cetateni apolitici sint alesi din 522 de candidati politruci, iar poporul prin asta scrie o Noua Constitutie.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/revolutia-din-islanda-o-revolutie-autentica-ce-nu-a-fost-transmisa-in-mass-media-masonica.

SURSE

1.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Bazele subterane ale zeilor. Tărâmurile subterane ale zeilor sunt descrise ca având case sau săli foarte mari, unde trăiesc mii de fiinţe. Textele antice precizează faptul că accesul în acele tărâmuri este foarte dificil de obţinut

Mesaje subliminale: Reclamele lanțurilor fast food de pe canalele de desene animate au o mare influență asupra copiilor

Sub masca amenințării teroriste, UE impune card-ul electronic și prelevarea amprentei

Paranormalii care au uimit oamenii de știință cu superputerile lor

Revoluția Francmasonică și Noua Ordine Mondială – marxism, internaționalism, ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei

Închide