Islanda: Un vulcan scoate sunete misterioase

Distribuie!

„Zgomotele ciudate care sunt emanate de vulcanul Heroubreio i-au pus pe gânduri pe observatori, care nu le pot explica.

Vizitatorii vulcanului din nord-estul Islandei nu au fost capabili să determine dacă bubuiturile persistente provenind dinspre Heroubreio sunt cauzate de o avalanşă, alunecare de teren, sau de cu totul altceva.


Salvamontiştii din zona vulcanului au fost primii care au raportat zgomotele produse, care au durat aproximativ 30 de secunde.

Ieri, echipele de salvare islandeze care căutau un grup de turişti francezi au anunţat zgomote asemănătoare unei avalanşe. Turiştii au fost găsiti, dar avalanşa s-a dovedit inexistenţă.


Incidentul a pus pe gânduri localnicii şi cercetătorii. La o inspecţie amănunţită, nu s-a găsit nicio dovadă a vreunei avalanşe – ci doar bubuituri inexplicabile.

Recent, au fost raportate mai multe avalanşe în munţii Islandei, fenomen foarte neobişnuit în timpul lunilor de vară – care, la o cercetare amănunţită s-au dovedit alarme false. Tomas Johannesson, un meteorolog al Biroului de Meteorologie, a anunţat că intenţionează să descopere sursa acestui mister.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/islanda-un-vulcan-scoate-sunete-ciudate–221765
  2. Foto: Wikipedia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...