Israel: Zeci de mii de persoane protestează împotriva premierului Netanyahu şi a corupţiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Aproximativ 20.000 de israelieni au protestat în Tel Aviv împotriva corupţiei şi a unui proiect de lege despre care ei susţin că urmăreşte să îl protejeze pe premierul Benjamin Netanyahu să nu fie investigat. Netanyahu este suspect în două cazuri de corupţie.

În cazul în care va fi adoptat proiectul de lege împotriva căruia au protestat sâmbătă manifestanţii, poliţia israeliană nu va putea să publice rezultatele investigaţiilor şi să emită recomandări biroului procuraturii pentru punerea sub acuzare a oficialilor publici.


 

Susţinătorii au declarat că proiectul de lege va proteja drepturile suspecţilor, însă criticii au precizat că schimbările vor ajuta doar la a ţine publicul în întuneric cu privire la investigaţiile penale împotriva lui Netanyahu.

Proiectul de lege va fi supus luni unei a doua citiri în Knesset.”[1]


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/israel-zeci-de-mii-de-persoane-protesteaza-impotriva-premierului-netanyahu-si-a-coruptiei—268485
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...