Israelul cere cenzură globală asupra internetului

Distribuie!

„Surprinzătoarea idee vine din partea lui Gilad Erdan, ministru al Siguranţei Publice, care la începutul anului a dezvăluit presei un adevărat plan care are în vedere cenzurarea platformelor de social media de pe internet care duc politici antisemite, precum şi crearea unei ipotetice „coaliţii internaţionale” destinate combaterii criticilor la adresa Israelului.

Legislaţia care ar trebui să susţină un astfel de plan trebuie să aibă puncte comune, precum definirea a ceea ce înseamnă incitare la ură contra evreilor, precum şi responsabilizarea celor care folosesc platforme şi reţele sociale pe internet. În plus, companiile care nu semnalează astfel de acte de antisemitism trebuie date în judecată şi obligate să plătească amenzi, mai adaugă ministrul Erdan.


Conform planului întocmit de autorităţile israeliene, ţările participante vor face parte „dintr-o coaliţie laxă, care va urmări ce se postează în mediul online şi vor cere ştergerea conţinutului ofensator”.
Este vorba de un proiect perfect logic şi îndreptăţit. Dacă, spre exemplu, un hotel este folosit ca loc de întâlnire pentru un grup extremist antisemit, noi vom cere ca acel hotel să rezilieze contractul cu grupul respectiv. În plus, vom avertiza toate hotelurile să nu-i primească pe acei oameni astfel încât grupurile antisemite sa nu mai aibă unde să se întâlnească. La fel vom proceda şi pe internet”, susţin în continuare autorităţile de la Tel Aviv.

Cu toate că israelienii încearcă să deghizeze acest proiect într-unul destinat, chipurile, contracarării distribuirii online de materiale propagandistice de către palestinieni, extinderea acestei ipotetice „coaliţii” are scopuri mai mari. Pentru a justifica planul său, cabinetul ministrului Erdan se foloseşte de exemplul în care un radical palestinian a postat pe internet o hartă a corpului uman, hartă care avea marcate locurile cele mai eficiente pentru înjunghierea mortală a unei persoane, cu trimitere directă la atacurile recente în care mai mulţi israelieni au fost atacaţi cu cuţitele de către palestinieni. Cu toate acestea, în vastitatea internetului, acest gen de postări reprezintă totuşi un procent infim, comparativ cu materialul imens din diverse domenii care este postat zilnic şi sunt deja metode de a se semnala şi ulterior şterge materialele care incită la violenţă.


În ciuda situaţiei, ministrul Erdan crede în continuare că respectiva „coaliţie” va „forţa giganţii care deţin companii de social media să prevină ca platformele în cauză să fie folosite de cei care incită la crime şi terorism”.

Giganţii social media fac zilnic milioane de dolari, dar continuă să susţină că nu sunt responsabili de conţinutul postărilor de pe platformele deţinute de ei. Ei bine, asta nu mai poate continua la nesfârşit. Suntem decişi să oprim această iresponsabilitate şi vom face acest lucru ca parte a unei coaliţii internaţionale”, a mai declarat Erdan pentru cotidianul Times of Israel.”[1]

Sionistii nu suporta libertatea de exprimare, astfel incat depun eforturi uriase prin a o cenzura. Organizatiile sioniste care se ocupa la nivel mondial de aceasta cenzura bolsevica sunt Anti-Defaimation League (ADL) si B’nai B’rith. Acesti indivizi, care multi dintre ei nici macar nu sunt evrei, nu suporta libertatea de exprimare si doresc pedepsirea tuturor celor ce vor sa se exprime liber.

Libertatea de exprimare este un drept fundamental ce trebuie protejat. Critica unei persoane, critica sionismului ca ideologie politica sau critica Israelului nu pot fi considerate „defaimari”. Este si cum am spune ca cei ce critica SUA ar „defaima” poporul american.

Intrebare: In baza caror dovezi antropologice evreii sunt o „rasa”? Antropologia divide rasele in patru rase recognoscibile: rasa alba, rasa neagra, rasa galbera si rasa rosie. Majoritatea oamenilor, care alcatuiesc poporul evreu, fac parte din rasa alba.

De asemenea, se tot vorbeste despre termenul fals numit „antisemitism”. Deobicei cand cineva critica Israelul sau pe evrei, este imediat acuzat de „antisemitism”. Termenul „antisemitism” a fost inventat de jurnalistul evreu, Wilhelm Marr, in 1879, in scop propagandistic si reprezinta o eroare istorica, intrucat evreii sunt urmasii khazarilor convertiti la Iudaism in anul 740 e.n., in timpul regelui Bulan, iar asta sta scris in Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5 – „Istoria Khazarilor”. Istoricul evreu, Arthur Kostler, a prezentat toate aceste informatii in cartea sa, „Al treisprezecelea trib”. Termenul corect este acela de „antievreu”, caci arabii sunt adevaratii semiti.

Trebuie precizat ca nu toti evreii sunt sionisti si nu toti sionistii sunt evrei. Majoritatea celor ce sustin sionismul sunt de diverse natiuni (americani, rusi, englezi, italieni, chiar si chinezi si japonezi). Evreii religiosi, precum cei din organizatia „Neturei Karta”, critica Sionismul, sustinand ca este o blasfemie la adresa Iudaismului. Acesti evrei religiosi subliniaza ca cei ce critica Sionismul si Israelul nu sunt „antievrei”.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9608
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Vaticanul și cele trei bule papale: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pământ; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pământ; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pământ
Guvernul Mondial: Martie 1942 – Un articol din revista Time are ca temă Consiliul Federal al Bisericilor, care își îndreaptă eforturile spre a fonda o autoritate globală
Noua Ordine Mondială: 1961 – Departamentul de Stat al SUA emite documentul 7277, intitulat „Libertate de război: Programul SUA pentru dezarmare generală şi completă, într-o lume paşnică”
H. G. Wells - Conspirația Deschisă - Guvernul Mondial (1928)
României i se cere să întrerupă relațiile diplomatice cu Coreea de Nord! Americanii se cred stăpânii lumii!
Expresiile „teoria conspiraţiei” sau „conspiraţionist” sunt nişte sintagme peiorative aruncate în discuţii cu intenţia de a face pe cineva să pară nebun sau paranoic. Este o tactică frecventă a poliţiei moderne de cenzură a gândirii, într-o încercare disperată de a submina posibilităţile de informare ale oamenilor
TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat
Oamenii în Negru: Unii sunt agenți ai serviciilor secrete, alții sunt extratereștri
Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene! Donald Trump este omul sioniștilor!
Scriitorul evreu Jack Bernstein a fost asasinat, după ce a scris o carte în care a criticat sionismul, Israelul și a demascat Noua Ordine Mondială
„Tehnologia neagră” preluată din surse extraterestre de către „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizația noastră „la vedere”
Ted Gunderson, fost șef al FBI în Los Angeles, susținea că FBI și CIA orchestrează atentate teroriste pentru a restrânge oamenilor libertățile civile

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...