Istoria familiei Rockefeller – Iluminatii care conduc lumea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rockefeller-ii (care şi-au schimbat numele din Rockenfelder) au devenit cea mai puternică familie din Statele Unite cu ajutorul banilor proveniţi de la familia Rothschild, dar şi din alte surse. Manipularea Statelor Unite şi a lumii în general nu poate fi concepută fără să luăm în calcul numele clanului Rockefeller, fie că ne referim la J.D. Rockefeller, la Nelson Rockefeller, la Winthrop Rockefeller, la Laurence Rockefeller, sau la cel mai notoriu membru al familiei în cea de-a doua jumătate a secolului XX, David Rockefeller.

rockefeller_01

La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:


„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”[3]

La acea vreme, Clinton, nu era cunoscut in afara statului sau de origine, Arkansas. La numai doua luni mai tarziu, el a fost nominalizat sa candideze la presedintie din partea „democratilor”, iar 16 luni mai tarziu, William Jefferson Clinton, a fost ales presedinte al Statelor Unite, ajutand la implementarea Noii Ordini Mondiale.

Cel care i-a adunat pentru prima data pe francmasonii de rang inalt la o intrunire in orasul Oosterbeck din Olanda, la Hotelul Bilderberg pe 29-31 mai 1954, a fost polonezul mason Hieronim Retinger. Bilderberg-ii au devenit o institutie a Ordinului Iluminati.


„A inceput o noua realitate”, spunea consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Eisenhower dupa intalnire. Retinger, francmason de gradul 33, a avut, de asemenea, initiativa infiintarii Comunitatii Europene si a Consiliului Europei. El era in favoarea unei Europe unite si avea acces nelimitat la presedintele SUA.

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

„Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”

Dacă familia Rockefeller şi reţeaua ei nu ar fi existat, Statele Unite ar fi arătat cu totul altfel decât le ştim noi la ora actuală: o ţară cu un grad de libertate infinit mai mare (lucru valabil pentru întreaga lume). David Rockefeller, fost preşedinte al Băncii Chase Manhattan vreme îndelungată (pe care o controlează şi acum, indirect), a fost secretarul Grupului de Studiu al Consiliului pentru Relaţii Externe care a creat Planul Marshall de reconstrucţie a Europei după cel de-al Doilea Război Mondial.

Fondurile Planului Marshall au fost folosite pentru crearea Uniunii Europene şi subminarea autorităţii statelor naţionale. Omul însărcinat să coordoneze Planul Marshall în Europa a fost… Averell Harriman (Com 300, Societatea Skull and Bones), care s-a cazat chiar la reşedinţa de la Paris a familiei Rothschild.

Între anii 1946-53, David Rockefeller a fost preşedinte al Consiliului pentru Relaţii Externe, după care a creat Comisia Trilaterală, sub conducerea lui Henry Kissinger (CFR, TC, Bil, RIIA, Com 300) şi Zbigniew Brzezinski, un profesor la Universitatea Columbia (controlată de Frăţie) şi autor al cărţii Între două epoci: rolul Americii în era tehnotronică, în care a prezentat viziunea Frăţiei asupra lumii.

Brzezinski a fost consilierul pe probleme de securitate al Preşedintelui Jimmy Carter şi a fost ales de David Rockefeller să devină primul preşedinte din partea Statelor Unite al Comisiei Trilaterale, în anul 1976. David Rockefeller este omul care se ascunde în spatele alegerii tuturor acestor preşedinţi, căci el controlează banii, media şi viaţa politică din SUA, asigurându-se că toţi candidaţii la preşedinţie depind de el.

De pildă, acest lucru a fost valabil în cazul candidaţilor George Bush şi Bill Clinton, în anul 1992, sau Bob Dole şi Bill Clinton în anul 1996. Cine controlează banii, media şi maşinăria de partid poate pune orice candidat doreşte la Casa Albă şi poate scăpa de el, dacă interesele Agendei o cer. Aşa se explică de ce cei care reprezintă cu adevărat interesele poporului nu ajung niciodată pe nivelele superioare ale vieţii politice.

De altfel, acest lucru nu este valabil numai în ceea ce priveşte Statele Unite. David Rockefeller a fost păpuşarul care s-a ascuns inclusiv în spatele Rusiei şi al Uniunii Societice, educând şi dictând unor oameni precum Mihail Gorbaciov şi Boris Ielţîn. Gorbaciov a fost folosit de Rockefeller şi Kissinger pentru a destrăma Uniunea Sovietică şi a permite ţărilor membre ale acesteia să se integreze în Uniunea Europeană şi în NATO.

Înainte de a deveni Preşedinte al Rusiei, Ielţîn ţinea discursuri la Comisia Trilaterală. Mâna invizibilă a lui David Rockefeller poate fi găsită pretutindeni, de pildă în spatele acelei marionete numite Maurice Strong (Bil, Com 300), miliardarul canadian care a făcut avere din petrol şi care a manipulat masiv mişcarea ecologistă după ce a fost numit primul director al Agenţiei Naţiunilor Unite pentru Mediu, deţinând inclusiv preşedinţia Summit-ului Pământului ţinut în Brazilia, în anul 1992. Oriunde apare David Rockefeller înfloreşte corupţia, manipularea şi genocidul.

SURSE

  1. David Icke – “Secretul Suprem”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...