Istoria omenirii – falsificată de 6.000 de ani

Distribuie!

Istoria oficiala este foarte „clara” si „stiintifica”: viata a aparut pe Pamant din „supa primordiala” (fiindca au mintea odihnita au chef si de glume!), eventual cu ajutorul meteoritilor sau al vreunei comete, n-au existat zei, acestia fiind plasmuiri ale „omului salbatic” ori intruchipari ale fortelor Naturii si ale Cosmosului, deci nici vorba sa fi creat sau sa fi coordonat evolutia Omului.

Cei care aduc dovezi contrare istoriei oficiale sunt ignorati, ridiculizati ori au „accidente”, uneori fatale. Cea mai periculoasa este perioada dinaintea „anului 0” si in special preistoria. De ce oare ?


La British Museum, dacii nu exista, iar sumerienii au doar doua sali si sunt numiti… mesopotamieni. In schimb, plagiatorii acestora, grecii si asirienii, se „lafaie” pe un spatiu imens. Asa se „scrie” istoria!

In 2.000 i.e.n., fenicianul Sanchoniaton denunta falsificarea istoriei de cel putin doua milenii inaintea sa, actiune globala coordonata de cei pe care el ii numea misterios „Seniorii Negri”. Aceeasi denumire o folosea si Hitler pentru cei care ii coordonau vointa.


Afirmatiile lui Sanchoniaton au fost confirmate, dupa patru milenii, de Charles Berlitz, care, involuntar, a violat secretele NASA, celebra Agentie „civila”, institutie militara chiar prin legea de infiintare…

Acesta a reusit sa intre in reteaua secreta de computere si din stocul de informatii gasit a constatat ca NASA ascundea un dosar secret privind „astronomii antici”:

„Ocultistul Charles Berlitz va publica in 1972 cartea <<Mistere ale lumilor uitate>>, care cuprindea, in cea mai mare parte, dosarul secret al NASA. Sunt date dovezi ca, intre 4.000 – 2.810 i.e.n., Africa, Australia si America de Sud erau dominate de niste <<invadatori>> care impuneau, cu cea mai mare strictete, Marea Tacere.”

SURSE

  1.  Eugen Delcea – „Iisus, fiul Daciei”, pag. 94.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...