Istoria Omenirii: Oamenii – sclavii zeilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dovezile referitoare la faptul că primii oameni sunt originari din Africa
s-au tot acumulat din anii ’70 încoace, când pe acest continent au fost descoperite unele dintre cele mai vechi rămăşiţe preumane. Oasele lui „Lucy” şi ale altor australopiteci indicau clar faptul că primatele timpurii trăiau în acea zonă de pe Pământ cu mai bine de trei milioane de ani în urmă, dar nu erau atât de evoluate ca omul de Neanderthal.

Contrar credinţelor populare, savanţii C.P. Groves, Charles E. Oxnard şi Louis Leakey au căzut de acord asupra faptului că australopitecul era total diferit din punct de vedere morfologic de oameni. Referindu-se la asta, Groves comenta:


„Ar fi nevoie de aplicarea « principiilor nedarwiniene » pentru a explica orice legături existente între « Lucy » şi oamenii din epoca modernă şi contemporană.”

Dar vai şi amar de cei care încearcă să contrazică principiile gândirii convenţionale. Potrivit spuselor multor cercetători independenţi, se pare că ar exista o conspiraţie împotriva oricărei descoperiri care îndrăzneşte să intre în conflict cu înţelepciunea predominantă a lumii ştiinţifice.


Un exemplu în acest sens I-a constituit soarta lui Thomas E. Lee de la Muzeul Naţional al Canadei, care, în prima parte a anilor ’50 a descoperit încastrate în gheaţa de pe insula Manitoulin din lacul Huron nişte unelte de piatră foarte avansate din punctul de vedere al modului de construcţie.

S-a demonstrat că aceste unelte aveau o vechime de 65 000 de ani şi probabil că ajungeau la o vechime de 125 000 de ani, ceea ce intra într-o totală contradicţie cu teoriile convenţionale existente în această privinţă. Lee a susţinut că „a fost vânat” pentru a fi demis din post, cercetările sale au fost interpretate greşit şi nimeni nu dorea să publice rezultatele acestora.

Majoritatea produselor artizanale descoperite pe teren au „dispărut” în depozitele muzeului, iar directorul acestei instituţii a fost concediat, pentru că refuzase să-l concedieze pe Lee. Autorii lucrării Forbidden Archeology scriau despre acest scandal:

„Modul în care a fost tratat Lee nu reprezintă defel un caz izolat. în cadrul comunităţii ştiinţifice, există un « filtru » al cunoştinţelor care înlătură dovezile materiale ce nu sunt binevenite. Acest proces de «filtrare» a cunoştinţelor s-a desfăşurat de peste o sută de ani încoace şi continuă să se desfăşoare chiar şi până astăzi.”

Un cercetător extrem de exasperat scria recent:

„Trebuie să vă daţi seama de faptul că instituţiile ştiinţifice de genul lui Smithsonian Institute şi National Geographic Society sunt înfiinţate de facţiunile elitiste ale lumii, destinate în principal fie să demaşte, fie să deformeze sau, pur şi simplu, să ignore orice fel de date ştiinţifice care tind să-i ilumineze pe oameni cu privire la adevăratele lor origini.”

După cum se afirmă atât de direct în Biblie, Adam şi progeniturile lui nu erau destinate unui trai uşor, ci unuia de muncă grea şi supravieţuire în stăpânirea şi din mila „zeilor” lor. „Cuvântul care este tradus în mod obişnuit prin « venerare » era de fapt avod, « muncă ». Omul antic şi cel care a trăit în epoca biblică nu -şi« venera » zeul, ci lucra pentru el”, declara Sitchin.

Horn declara că studierea textelor sumeriene arăta limpede că „Anunnaki îşi tratau foarte prost sclavii pe care-i creaseră, comportându-se faţă de ei într-un mod foarte asemănător cu acela în care noi tratăm animalele domestice pe care pur şi simplu le exploatăm, de exemplu vitele. Sclavia în societăţile umane a fost ceva obişnuit încă de la primele civilizaţii cunoscute, până cu destul de puţin timp în urmă.

anunnakidna

Poate că n-ar trebui să fim foarte surprinşi aflând că Anunnaki erau foarte orgolioşi, meschini, cruzi, incestuoşi, plini de ură, potrivindu-li-se aproape orice alt adjectiv negativ ce ne poate trece prin minte. Dovezile existente indică clar faptul că ei îşi exploatau sclavii până la epuizare şi aveau prea puţină compasiune faţă de suferinţele oamenilor. Totuşi, până la urmă, Anunnaki s-au hotărât să-i ofere omenirii prima civilizaţie din istoria sa: civilizaţia sumeriană.”

SURSE

  1. Jim Shaw – „Guvernarea din umbra”, pag. 417-419.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...