Istoria secreta a Tibetului si a tibetanilor – urmasii civilizatiilor extraterestre Dropa si Ham !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tibetul a uimit dintotdeauna oamenii. Acesta a fost considerat un centru spiritual al lumii, datorita informatiilor ce sunt, inca bine pastrate, cu privire la istoria secreta a omenirii. Tibetul, pentru unii, este un loc al regasirii interioare, unde se duc, pentru elevare, dar si evolutie spirituala. Viata tibetanilor a fost pusa la grea incercare, imediat dupa invazia comunistilor chinezi, la data de 7 octombrie 1950, din motive pe care le veti vedea in continuare.

au4ececaaf

Operatiunea Shambala - nazistii si tibetanii

Tibetul ne-a surescitat din totdeauna imaginatia. Calugarii tibetani care meditau in scorburi de stanca, singuri, timp de mai multi ani la rand sau chiar toata viata precum si budismul, o religie sau o stiinta sacra (asa cum a denumit-o chiar Dalai Lama) au starnit curiozitatea intregii lumi.
Ocuparea Tibetului de catre comunistii chinezi nu a facut decat sa starneasca si mai mult atentia internationala in legatura cu acest popor misterios.


Poporul tibetan a avut un trecut la fel de controversat (sau poate mai controversat) ca si existenta sa din prezent. Trecutul tibetan este profund marcat de civilizatia tribului Dropa. O civilizatie, care, pare sa fi avut o origine cosmica.

O expeditie derulata in Muntii Baian Kara Ula a descoperit o populatie uimitoare. O populatie alcatuita din membri ce nu depaseau inaltimea de 1.20 si care prezentau un craniu imens. Fiinte slabe, firave cu oasele delicate, cu un craniu imens si avand orbite foarte mari, tribul de la Dropa forma o comunitate de circa 3000 de persoane. Dupa ce au fost supuse datarii cu Carbon 14, a fost descoperit faptul ca vechimea lor era de 12.000 de ani.


La cativa kilometri, de asezarile lor, au fost descoperite cateva grote uriase. Conform traditiei, aceste grote erau sacre si nimeni nu intrase in ele de mii de ani. Cercetatorii au descoperit in aceste grote fiinte umanoide cu capul protejat de casti sferice. In grote au mai fost descoperite fresci ce reprezentau pozitia Soarelui si a catorva zeci de stele cu exactitate uimitoare. Frescele mai prezentau un desen uimitor si anume o escadrila de mici nave aeriene ce se apropiau in zbor oblic de muntii terestri.

In interiorul grotelor a fost gasit un disc, asemanator LP-urilor din ziua de azi. Continuand sapaturile au mai fost gasite inca 716 discuri de granit (splendit executate) ce ascundeau un continut bogat de metale (40% cobalt, 8% aluminiu).Discurile prezentau inscriptii, total necunoscute, pe amandoua partile. Profesorul chinez Tsum-Um-Nui a reusit performanta de a traduce toate textele.

Decodificarea acestor inscriptii a durat circa 20 de ani. Pe langa aceasta a mai fost descoperit si faptul ca acele discuri aveau o vibratie pe o frecventa inalta ceea ce a concluzionat ca ele au fost supuse la o tensiune foarte inalta. Desi guvernul chinez a interzis total deconspirarea acestor informatii, profesorul chinez, Tsum-Um-Nui a facut publica descoperirea declarand totodata faptul ca triburile Dropa si Ham sunt reprezentantii unei civilizatii extraterestre care au fost nevoite sa ramana pe Terra, decazand de-a lungul timpurilor atat ca nivel de civilizatie, cat si fiziologic.

Deraind de la aceasta poveste, nu pot sa nu remarc faptul ca nazistii au avut o puternica inclinatie fata de Tibet. Acestia si-au trimis o adevarat echipa de cercetatori pe aceste meleaguri gata sa asimileze cat mai multe informatii despre civilizatiile din zona. In Tibet, nazistii si-au plasat radiotransmitatoare si si-au facut tabere permanente.

Au actionat ca si cum indigenii ar fi reprezentat cheia cuceririi lumii. Au scotocit fiecare “coltisor al tarii” si au intrat in contact cu obiceiurile si modul de gandire mistic al populatiei din zona.
Academicianul Theodore Illion a plecat in Tibet unde reuseste sa intre intr-o grupare de calugari care traiau sub pamant, intr-un sistem de galerii. Calugarii i-au spus ca ei controleaza toata lumea prin proiectia astrala si telepatie.

Imediat Hitler a demarat o ampla misiune de cercetare a zonei. Misiune care a ajuns si in zona Dropa. Aici, desi nu au descoperit grota sacra, au gasit multe informatii, considerate a fi extrem de pretioase pentru Germania.
In aceeasi perioada Germania nazista deruleaza un proiect tehnologic extrem de important si de avansat pentru acea perioada (acel proiect era avansat si pentru perioada de azi) in care incepe dezvoltarea unor aparate ce foloseau antigravitatia – celebrele OZN-uri naziste.

Desi se avanseaza ideea ca nazistii au avut acces si la documentele lui Nikolas Tesla (documente ce vizau constructia unor nave in forma de disc) se pare ca “excursia” facuta de acestia in Tibet a fost hotaratoare in ceea ce priveste constructia OZN-urilor naziste.

In afara de tehnologia, pe care se pare ca au preluat-o din informatiile gasite in Dropa dar si din alte zone din Tibet, nazistii au preluat si simbolistica indigena, exemplu fiind prezenta zvasticii pe drapelele germane.
Dar nu numai nazistii au avut misiuni in Tibet. SUA si Marea Britanie si-au trimis si ele propriile lor misiuni, care au intrat, de multe ori, in conflic cu cele nemtesti. Filmul Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute prezinta un astfel de conflict care s-a derulat intre misiunile celor trei state.

Multe legende au rolul de a ne confirma faptul ca Tibetul ar putea fi zona in care s-a stabilit o civilizatie extraterestra. Madame Blavatsky (considerata a fi cea mai mare ocultista a lumii) a adus la cunostinta faptul ca niste entitati asemanatoare extraterestrilor gri par sa isi aiba locasul in acea zona.

Alte legende ne prezinta mai multe specii extraterestre ca avand baze subterane sau in zone muntoase greu accesibile, dar in afara de aceste relatari nu mai avem nimic. Cat despre extraterestrii gri, dovezile izbitoare din ultimii ani au rolul de a ne convinge ca zona respectiva a fost si este in continuare un taram bizar si extrem de interesant pentru guvernele din intreaga lume.

Motivul care a stat la baza atacarii Tibetului de catre comunistii chinezi, a fost unul cat se poate de clar acum: Acestia cautau baze naziste ale celui de-al Treilea Reich in Muntii Himalaya. Acolo, potrivit unor veterani nazisti, care au facut parte din Organizatia Soarele Negru, Thule si Vril, au afirmat ca exista aproximativ doua milioane de nazisti, alaturi de 24.000 de farfurii zburatoare Haunebu si Vril.

Acest contact s-a datorat cel mai probabil cofondatorului societatii Thule, generalul Karl Haushofer, el insusi, fiind un membru al glugilor galbene (bonetele galbele – dGe-lugs-pa) si raspunzator pentru intemeierea comunitatii tibetane din Germania. Se spune ca in Tibet, germanii au avut legaturi Arianni, locuitori ai imparatiei subpamantene din maruntaiele muntilor Himalaya.

Despre viata si educatia germanilor in manastirile tibetane, aflam nu numai din cartea plina de laude a lui Rampa, “Al treilea och”[1], ci si din romanul lui Russel McCloud, “Soarele Negru de la Tashi Lhunpo”[2] sau din cartea lui Felix Schmidt, “Eremitul”[3].

Tibetanii au promis si acordat sprijin nazistilor in lupta impotriva Iluminatilor, punandu-le la dispozitie documente speciale, care le-au adus un urias avans tehnologic, dar punandu-i si in legatura cu civilizatia extraterestra de pe Aldebaran, aceasta civilizatie ajutandu-i tehnologic, dupa cum ati vazut in articolele anterioare.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/atacul-comunistilor-chinezi-asupra-tibetului-acestia-cautau-baze-ale-reich-ului-german-in-muntii-himalaya.

SURSE

1. Rampa – “Al treilea ochi”

2. Russel McCloud – “Soarele Negru de la Tashi Lhunpo”

3. Felix Schmidt, “Eremitul”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...