Istoricul Jean Sevillia despre terorismul intelectual, negarea identității creștine a Europei și impunerea „căsătoriilor” între persoane de același sex

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Jean Sevillia, binecunoscut jurnalist şi scriitor francez, a fost recent invitatul lui Luca Niculescu la TV Digi24. Vă invităm să urmăriți un interviu cu această voce aproape singulară în Occident, un scriitor care își asumă incorectitudinea politică prin opinii „inconoclaste” asupra unor subiecte dintre cele mai sensibile, cum ar fi comunismul, nazismul, „drepturile homosexualilor” sau raportul dintre stat și biserică.

Mai multe cărți al lui Jean Sevillia au fost traduse în română la editura Humanitas. Un fragment care tratează termenul „homofobie” ca arma a terorismului intelectual poate fi citit aici.


„Se incearca delegitimarea istoriei Bisericii pentru a vorbi de rau Biserica in prezent, din cauza discursului sau despre morala si sexualitate, care se opune tendintelor din societatea actuala. Discreditarea Bisericii este un mod de a o reducere la tacere si e ceea ce am numit ‘terorism intelectual’.”

„S-a spus că nu le poate fi contestat homosexualilor dreptul de a se căsători. Eu cred că poate fi.””[1]


Video

SURSE

  1. http://www.culturavietii.ro/2014/09/03/jean-sevillia-terorismul-intelectual-negarea-identitatii-crestine-europei-impunerea-casatoriilor-homosexuale/
  2. Foto: Internet
  3. Video: dailymotion

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...