Istoricul și practicile curente ale MK-Ultra

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Programul MK-Ultra a fost venerat de Allan Dulles şi Richard Helms, iar mai târziu de George H. W. Bush, după ce a dobândit putere marcantă în CIA și a condus operațiunea de asasinare a președintelui J. F. Kennedy. Bush a făcut aceasta utilizând grupa operativă CIA Op40 condusă din camera 40 de la Langley.
MK-Ultra a fost de asemenea și proiectul preferat al lui Richard Nixon.

În audierile din cadrul Congresului, Helms (puţin mai mult decât un agent al MaKh din City-ul Londrei) a pretins că el a distrus toate documentele MK-Ultra şi că toate programele conexe au încetat. El a minţit însă cu bună ştiinţă.


MK-Ultra şi numeroase subprograme ale sale extrem de sofisticate au fost secretizate, transformate în programe „negre”. S-a stabilit acces special din interior, înalt compartimentat, înalt secretizat, programe nerecunoscute finanţate prin operaţiuni cu fonduri negre, cum este traficul internaţional de narcotice, contrabanda cu arme şi variate tipuri de scheme sofisticate care au fost concepute pentru a fura în mod acoperit şi ilegal fonduri guvernamentale, fonduri publice şi fonduri ale corporaţiilor.

În acel moment, MK-Ultra s-a transformat într-o mașinărie de experimente foarte sofisticate din punct de vedere tehnic şi extrem de costisitoare, cum a fost utilizarea de LSD (Operaţiunea Midnight Climax din San Francisco şi New York, în care au fost folosite prostituate care le strecurau acest drog diverşilor clienţi în băutură, uneori în cantităţi masive. Una dintre aceste victime a devenit imediat complet psihotică şi a ieşit afară în oraş complet goală).


Alte subprograme MK-Ultra au implicat medici psihiatri spioni, bine antrenaţi la CIA, care au folosit hipnoză avansată asistată de medicamente pentru a crea individul perfect controlat mental, dar fără ca el să ştie aceasta. În primul rând sufletul persoanei trebuia adormit prin traumatizare şi tortură extremă, iar mintea sa fracturată în compartimente subprogramabile care să poată fi apoi accesate uşor şi liber. Apoi noi subpersonalităţi erau instalate în minţile lor fragmentate iar aceste subprograme puteau fi accesate prin diferite coduri, unele bazate pe „cărţile regale” dintr-un set de cărţi normale de joc.

Filmul extraordinar Candidatul manciurian în care a jucat Frank Sinatra a fost blocat de către CIA pentru mai mult de un an deoarece exista îngrijorarea că este mult prea revelator (ceea ce şi era). Remake-ul realizat cu Denzel Washington a fost chiar mai realist şi a inclus unele noi aspecte dezvoltate în tehnologiile MK-Ultra.

Unele dintre cele mai sinistre experimente MK-Ultra au implicat utilizarea de tancuri de deprivare senzorială ca formă de tortură, expuneri majore la flashuri de radiaţii şi la ingestia de radiaţii pentru a schimba tipul de senzaţii/impulsuri ce infuzează creierul şi a crea puteri psihice. Acum, unele modalități de programare mentală implică conectarea subiecţilor la o pungă de administrare intravenoasă (sau chiar două sau trei, umplute cu substanţe psihotice cum este placidyl, scopolamină şi amital sodic, ca şi amfetamine), iar apoi conectarea la „servietă” – un aparat electric asemănător unui encefalograf care se ataşează scalpului prin mulţi electrozi mici.

În acest mod, viitorii agenţi pot fi programaţi cu diferite subprograme iar amintirile dureroase li se şterg. În ciuda tuturor afirmaţiilor contrare (care negau existenţa acestor programe) făcute pentru a obţine o continuă finanţare, această programare pare să se extindă în prezent pe durata unor stagii începând cu 15 ani şi este funcţională pe deplin după aproximativ 20 de ani în majoritatea cazurilor. Dar la acel moment mulţi agenţi încep să îşi amintească puţin câte puţin o parte din ce li s-a făcut şi din ce au făcut ei. Unii îşi amintesc totul în cele din urmă.

Subprogramele MK-Ultra (şi sunt sute din acestea) sunt acum programe cu acces special, complet negat, la care se face referire şi cu numele de programe tip „deep black” nerecunoscute.

Ele sunt operaţionale prin contractori ai Departamentului Apărării, astfel încât să fie uşor de negat existenţa lor, iar acum folosesc tehnologii psihotronice foarte sofisticate cum ar fi turnurile de telefonie mobilă, fascicule pulsatorii de microunde, unde radio de frecvenţă foarte joasă (ELF), unde scalare, urmărire în bandă şi multe alte metode ce implică administrarea secretă de substanţe chimice sofisticate şi medicamente „indivizilor ţintă” precum şi unor agenţi „somnambuli”.

Dar în plus faţă de aplicarea şi dezvoltarea tehnologiilor ca pregătire pentru agenţii „somnambuli” şi pentru operaţiunile sub puternică acoperire, această tehnologie MK-Ultra este acum extinsă zilnic împotriva populaţiei SUA ca o armă de război ultra-high-tech sofisticată.

Scopul acesteia este de a insinua gânduri, emoţii, atitudini şi acţiuni în mintea oamenilor, care să dea o anumită formă conştiinţei şi acţiunilor maselor care să se conformeze scopurilor operaţionale CIA furnizate de câţiva dintre controlorii de top ai Stabilimentului Ierarhic al mafiei khazare.

Aici găsiți o copie a unui document actual de Antrenare în Operaţiuni Psi, furnizat de cineva din interiorul serviciilor americane de informaţii. Acest document este real.

Documentul a fost făcut public după ce o persoană „foarte din interior” l-a făcut disponibil, deoarece întregul grup din care făcea parte acea persoană era foarte dezgustat de tot ceea ce se petrece. Acest grup, Comm 12, a luptat şi încă luptă împotriva acestor programe secrete ale CIA, care au fost toate active sub conducerea lui George H.W. Bush şi a Cabalei Crimei Organizate de Bush – o facţiune gen Al Patrulea Reich nazist a sioniştilor Rothschild, numită „Aquatech”, care, se pare, era condusă de pe o proprietate a CIA.

Este un document lung care revelează numeroase tehnologii MK-Ultra de control mental, începând cu 1992; una dintre acestea includea utilizarea fasciculelor pulsatorii de microunde din sistemele turnurilor de telefonie celulară, care acum sunt în funcţiune şi operative. Adevăratele tehnologii de control mental care sunt utilizate în prezent implică metode care sunt atât de sofisticate încât majoritatea persoanelor, chiar dacă li s-ar spune, pur şi simplu nu şi-ar putea imagina sau nu ar putea crede că aceasta chiar se petrece.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10752
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...