Istoricul vederii la distanță

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„1930 – Rene Warcollier a condus o serie de experimente stiintifice pentru a descoperi secretele comunicarii telepatice. Participantii la acest experiment trebuiau sa transmita desene unor subiecti situati la o anumita distanta utilizand doar forta mintii.

Acestia din urma trebuiau sa inregistreze grafic impresiile lor despre acel desen pe o foaie de hartie. Cercetarile efectuate au dus la stabilirea unor paralele intre principiile comunicarii extrasenzoriale si cele ale psihologiei moderne. Este considerat ca fiind “parintele vederii la distanta”.


1935 – J.B. Rhine considerat ca fiind “parintele parapsihologiei moderne” a desfasurat numeroase experimente in domeniul clarvederii, telepatiei,clarsimtului in cadrul Universitatii Duke din California. A fost primul care a introdus termenul de “perceptie extrasenzoriala” pentru a descrie abilitatea unei persoane de a achizitiona informatii fara a folosi cele 5 simturi obisnuite. De asemenea a adoptat termenul de “parapsihologie “ pentru a face distinctia intre aceasta noua ramura si vechea psihologie.

1950 – In Uniunea Sovietica existau laboratoare “psi” in care se studiau aplicatiile psihotronicii. Astfel de centre se regaseau la Moscova, Lenigrad, Omsk, Irkustk, Vladivostok, Sartov. Vederea la distanta a fost investigata profund si in tarile blocului est european in timpul “Razboiului Rece” facandu-se numeroase cercetari ultrasecrete asociate deseori cu securitatea statului in Bulgaria, Cehoslovacia sau Polonia .


1960 – 1970 Serviciile secrete americane au devenit mai mult decat ingrijorate in privinta cercetarilor efectuate de sovietici , iar dupa o analiza detailata a realizarilor obtinute de acestia in domeniul parapsihologic au luat in serios posibilitatea ca psihotronica sa reprezinte o amenintare foarte grava pentru securitatea statului.

1972 – Metoda vederii la distanta a fost dezvoltata pentru prima data de cateva dintre cele mai stralucitoare minti ale Statelor Unite in cadrul Institutului de Cercetare Stanford, situat in Menlo Park, California. Fizicienii Hall Putthof si Russel Targ au fost printre primii cooptati in acest program de catre guvernul SUA.

Mai tarziu, acestora li s-a alaturat si artistul Ingo Swann, renumit pentru abilitatile sale de medium. In timpul testelor Ingo Swann a fost capabil sa descrie cu acuratete un magnometru situat la circa trei metri deasupra sa. Obosit de catre riguroasele protocoale stiintifice, Swann a sugerat o serie de modificari care au dus la un succes de serie privind descrierea mentala a vremii in diverse orase din SUA. Verificat apoi telefonic, s-a dovedit ca era exact dupa cum descrisese mediumul.

Dupa sute de ore de cercetare s-a ajuns la doua concluzii extraordinare si anume :

a) vederea la distanta este o abilitate inerenta si existenta in fiecare individ in mod latent si

b) aceasta tehnica este posibil sa fie invatata de oricine.

1973 – Ingo Swann a descris componenta si structura planetei Jupiter inainte ca aceasta sa fie vizibila cu ajutorul sondei Pioneer. Dar C.I.A. aflase deja despre aceste rezultate incredibile si au determinat supersecretizarea proiectului pentru o perioada de peste 25 de ani. Incepe cercetarea militara asupra vederii la distanta.

1974 – La inceputul anului, dupa o serie de testari, toti cei care lucrau in cadrul acestui proiect au realizat, printr-o tehnica denumita vedere la distanta, descrierea unei baze secrete militare sovietice aflate la mii de kilometri departare. Apoi s-a cautat o modalitate de a descoperi un procedeu, repetabil in aceleasi conditii, care sa produca rezultate identice.

1977 – Dupa o serie de 3 ani de cercetari asidue, s-a reusit sa se gaseasca o metodologie cu ajutorul careia, prin intermediul sistemului nervos autonom, vazatorul sa poata comunica fluent cu subconstientul sau, iar procedura sa fie usor asimilabila de oricine si sa conduca la rezultate repetabile ca valoare.

1978 – Atat CIA, cat si armata SUA aveau echipe de “spioni psi” antrenati prin metodologia descoperita si perfectionata de Ingo Swann. Unitatea operationala a vazatorilor la distanta a armatei SUA isi avea centrul la Fort Mead, Maryland chiar in perioda mai sus amintita.

1982 – Fortele speciale ale armatei SUA dezvolta un program de vedere la distanta ce va fi dezbatut pe larg in cadrul cursurilor.

1983 – Metodologia vederii la distanta a ajuns si in posesia unor agentii de infomatii din intreaga lume care si-au instruit unitati specializate, foarte eficiente in acest domeniu fiind DGSE in Franta, SIS sau MI6 in Marea Britanie, BND in Germania, Mossad in Israel , sau GRU, FSB si SVR in Uniunea Sovietica.

1995 – Guvernul SUA , dupa ce a cheltuit peste 50 de milioane de dolari, recunoaste existenta “spionilor psi” , considera proiectul ca fiind incheiat si face public programul de vedere la distanta, prin desecretizarea acestuia. Toate aceste proiecte de cercetare in domeniul vederii la distanta au fost desfasurate sub patronajul serviciilor de informatii militare ale SUA – CIA, DIA, INSCOM – fiind sponsorizate in secret de catre guvernul SUA si cunoscand diverse denumiri codate de-a lungul timpului: Star Gate, Grill Flame, Center Lane, Sun Streak, Stunt Pilot, Phoenix, Scanate.

Au aparut o serie de persoane care au fost implicate direct in aceasta cercetare, au scris carti, au realizat interviuri si au oferit pregatirea necesara in aceasta disciplina.

1998 – Programul de pregatire in domeniul vederii la distanta folosit de fortele speciale ale armatei SUA din cadrul unitatii de vedere la distanta patrunde in lumea civila.”[1]

SURSE

  1. https://www.esoterism.ro/ro/vedereadistanta.php
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...