Italia: Codul secret al Mafiei a fost decriptat

Distribuie!

„Politia italiana a decodat un documente scris intr-un limbaj secret, ce ar descrie procesul de initiere in Mafia.

Documentul a fost gasit in cursul anchetei privind moartea lui Vincenzio Femia, impuscat in ianuarie anul trecut pe strazile Romei, scrie Russia Today.


Documentul este scris de membrii Ndrangheta, o grupare infractionala cu baza in Calabria, sudul Italiei. Acestia sunt cei mai mari traficanti de cocaina din Europa, sustine publicatia citata.

Intr-unul din carnetele confiscate din locuinta fostului membru Ndrangheta, politistii au gasit trei pagini scrise in ceea ce li s-a parut la inceput a fi greaca veche.


Doi politisti au inceput sa decripteze documentul, operatiune ce le-a luat cateva saptamani. Acesta se refera la politica de „sange si onoare” pe care noii membri trebuie sa o adopte cand intra in Mafia.

In cele trei pagini este descris felul in care noii recruti trebuie sa isi cresteze pielea cu un obiect ascutit si sa faca un juramant de sange prin care sa jure „credinta vesnica societatii onorate”. Ceremonia trebuie sa aiba loc intr-un spatiu „sacru si sigur”.

„Pentru botez, este nevoie de cinci persoane – nici mai mult, nici mai putin”, se mai arata in document.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/europa/italia/codul-secret-al-mafiei-a-fost-decriptat-1276775
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...