Italia: Codul secret al Mafiei a fost decriptat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Politia italiana a decodat un documente scris intr-un limbaj secret, ce ar descrie procesul de initiere in Mafia.

Documentul a fost gasit in cursul anchetei privind moartea lui Vincenzio Femia, impuscat in ianuarie anul trecut pe strazile Romei, scrie Russia Today.


Documentul este scris de membrii Ndrangheta, o grupare infractionala cu baza in Calabria, sudul Italiei. Acestia sunt cei mai mari traficanti de cocaina din Europa, sustine publicatia citata.

Intr-unul din carnetele confiscate din locuinta fostului membru Ndrangheta, politistii au gasit trei pagini scrise in ceea ce li s-a parut la inceput a fi greaca veche.


Doi politisti au inceput sa decripteze documentul, operatiune ce le-a luat cateva saptamani. Acesta se refera la politica de “sange si onoare” pe care noii membri trebuie sa o adopte cand intra in Mafia.

In cele trei pagini este descris felul in care noii recruti trebuie sa isi cresteze pielea cu un obiect ascutit si sa faca un juramant de sange prin care sa jure “credinta vesnica societatii onorate”. Ceremonia trebuie sa aiba loc intr-un spatiu “sacru si sigur”.

“Pentru botez, este nevoie de cinci persoane – nici mai mult, nici mai putin”, se mai arata in document.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/europa/italia/codul-secret-al-mafiei-a-fost-decriptat-1276775
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA se pregătesc să atace Curtea Penală Internațională în cazul anchetării unor presupuse crime de război comise de americani în Afganistan
Criza manipulativă a petrolului – un genocid economic controlat din umbră
Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii ’50 de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era, totodată, un savant genial, specialist în fizică cuantică
Comunismul American - Neomarxism - Poliția Gândirii - Corectitudinea Politică - Școala de la Frankfurt
Revoluția Socialistă din Rusia - Planul Marburg - instaurarea comunismului în Rusia (7 noiembrie 1917)
Felul în care suntem mințiți și manipulați de mass-media în fiecare zi
Programul HAARP: O tehnologie super puternică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelor zone. Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ, afectând absolut orice formă de viaţă
Surogația – exploatare a femeilor și trafic cu ființe umane. Cuplurile de același sex, principalii beneficiari ai tranzacțiilor cu copii. Unde sunt Drepturile Copiilor?
Nebunia bancherilor şi a sistemului financiar a crescut după criză
Covid-19 și Marea Resetare - planul globaliștilor de a instaura Noua Ordine Mondială
În SUA, ONG-iștii lui George Soros întocmesc liste negre cu "site-uri de evitat", după victoria lui Donald Trump
Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvălui că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă, a devenit ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...