Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților

Distribuie!

„Extrema dreaptă italiană a ieșit în stradă la Roma: Vor expulzarea migranților

Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai partidului neofascist Forza Nuova au mărșăluit sâmbătă pe străzile Romei, potrivit Agerpres.Așa-zisul „ marș al Patrioților” era planificat inițial pentru data de 28 octombrie, în amintirea preluării puterii de către dictatorul fascist Benito Mussolini, în octombrie 1922, la finalul faimosului Marș spre Roma 22-29 octombrie 1922.


Ministerul de Interne italian a interzis desfășurarea marșului la data aleasă inițial. De altfel, numeroși politicieni, printre care și primărița Romei, Virginia Raggi, s-au opus organizării marșului din cartierul EUR.

Cu excepția unor incidente la începutul marșului, evenimentul a fost unul pașnic, iar autoritățile nu au permis organizarea unor contrademonstrații.


Participanții, dintre care unii au executat salutul fascist, au pledat pentru „mândrie națională” și expulzarea migranților.

„Rețeaua etnică nativă a europenilor și italienilor” trebuie păzită de distrugere, a declarat organizatorul marșului, Luca Castellini, fără a-și explica spusele.

NapocaNews„[1]

„Extrema dreapta”, „neofascisti”, „neonazisti”, „rasisti”, „xenofobi” sunt expresii prin care se incearca denigrarea nationalistilor.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/extrema-dreapta-italiana-a-iesit-in-strada-la-roma-vor-expulzarea-migrantilor.html
  2. Foto: napocanews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Metoda prin care hackerii pot afla foarte uşor parola de Facebook
Războiul Rece - dus cu invenţiile românilor
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Dan Mihalache, după atentatul din Londra: "Mi-a stricat un pic seara"
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...