Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților

Distribuie!by “Extrema dreaptă italiană a ieșit în stradă la Roma: Vor expulzarea migranților Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai partidului neofascist Forza Nuova au mărșăluit sâmbătă pe străzile Romei, potrivit Agerpres.Așa-zisul „ marș al Patrioților” era planificat inițial pentru data de 28 octombrie, în amintirea preluării puterii de către […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Extrema dreaptă italiană a ieșit în stradă la Roma: Vor expulzarea migranților

Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai partidului neofascist Forza Nuova au mărșăluit sâmbătă pe străzile Romei, potrivit Agerpres.Așa-zisul „ marș al Patrioților” era planificat inițial pentru data de 28 octombrie, în amintirea preluării puterii de către dictatorul fascist Benito Mussolini, în octombrie 1922, la finalul faimosului Marș spre Roma 22-29 octombrie 1922.


Ministerul de Interne italian a interzis desfășurarea marșului la data aleasă inițial. De altfel, numeroși politicieni, printre care și primărița Romei, Virginia Raggi, s-au opus organizării marșului din cartierul EUR.

Cu excepția unor incidente la începutul marșului, evenimentul a fost unul pașnic, iar autoritățile nu au permis organizarea unor contrademonstrații.


Participanții, dintre care unii au executat salutul fascist, au pledat pentru „mândrie națională” și expulzarea migranților.

„Rețeaua etnică nativă a europenilor și italienilor” trebuie păzită de distrugere, a declarat organizatorul marșului, Luca Castellini, fără a-și explica spusele.

NapocaNews“[1]

“Extrema dreapta”, “neofascisti”, “neonazisti”, “rasisti”, “xenofobi” sunt expresii prin care se incearca denigrarea nationalistilor.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/extrema-dreapta-italiana-a-iesit-in-strada-la-roma-vor-expulzarea-migrantilor.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro