Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților

by “Extrema dreaptă italiană a ieșit în stradă la Roma: Vor expulzarea migranților Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai partidului neofascist Forza Nuova au mărșăluit sâmbătă pe străzile Romei, potrivit Agerpres.Așa-zisul „ marș al Patrioților” era planificat inițial pentru data de 28 octombrie, în amintirea preluării puterii de către […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Extrema dreaptă italiană a ieșit în stradă la Roma: Vor expulzarea migranților

Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai partidului neofascist Forza Nuova au mărșăluit sâmbătă pe străzile Romei, potrivit Agerpres.Așa-zisul „ marș al Patrioților” era planificat inițial pentru data de 28 octombrie, în amintirea preluării puterii de către dictatorul fascist Benito Mussolini, în octombrie 1922, la finalul faimosului Marș spre Roma 22-29 octombrie 1922.


Ministerul de Interne italian a interzis desfășurarea marșului la data aleasă inițial. De altfel, numeroși politicieni, printre care și primărița Romei, Virginia Raggi, s-au opus organizării marșului din cartierul EUR.

Cu excepția unor incidente la începutul marșului, evenimentul a fost unul pașnic, iar autoritățile nu au permis organizarea unor contrademonstrații.


Participanții, dintre care unii au executat salutul fascist, au pledat pentru „mândrie națională” și expulzarea migranților.

„Rețeaua etnică nativă a europenilor și italienilor” trebuie păzită de distrugere, a declarat organizatorul marșului, Luca Castellini, fără a-și explica spusele.

NapocaNews“[1]

“Extrema dreapta”, “neofascisti”, “neonazisti”, “rasisti”, “xenofobi” sunt expresii prin care se incearca denigrarea nationalistilor.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/extrema-dreapta-italiana-a-iesit-in-strada-la-roma-vor-expulzarea-migrantilor.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Ungaria interzice străinilor să cumpere teren agricol
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
LSD (Dietilamida acidului lisergic)
Războiul Rece - dus cu invenţiile românilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro