Italia: Protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății au fost fatale pentru mulți bolnavi de Covid-19

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Deciziile și constatările Organizației Mondiale a Sănătății devin pe zi ce trece tot mai contestate. Structura de referință în lupta mondială cu coronavirusul își pierde credibilitatea, ba chiar este acuzată că ar fi emis protocole nocive. După ce președintele Trump i-a retras finanțarea, OMS a devenit ținta unor critici mondiale. Constatarea medicilor din Italia, țară lovită năpraznic de virusul ucigaș, este însă halucinantă. Specialiștii din peninsulă spun, cu subiect și predicat că protocoalele OMS au fost chiar fatale pentru mulți bolnavi de Covid19!

Controversa principală se referă la autopsiile celor decedați de coronavirus. În prezent, majoritatea medicior italieni nu respectă ordinul OMS de a nu face autopsii. Presa italiană citează specialiști care afirmă că mii de morți, la nivel planetar, ar fi putut fi prevenite, dacă nu existau protocoalele OMS. Primul dintre acestea se referă la ventilarea mecanică. În New York, circa 80 la sută dintre pacienții cărora li se aplică această procedură mor. De-asta se merge pe ideea abandonării ventilatoarelor.


În Italia, protocolul medical anti-covid s-a redus la un anticoagulant simplu, ce a permis externarea a 20.000 de oameni în doar 48 de ore. În consecință, specialiștii italieni susțin că aparatele respiratorii mecanice pe care OMS le indică nu sunt doar ineficiente, ci și periculoase, grăbind procesul degenerativ al pacientului. Același curent de gândire s-a extins și în Spania, acolo unde specialiștii contestă într-un număr tot mai mare deciziile OMS

Interzicerea autopsiilor a încurcat mult


Direcția Generală de Prevenire și Sănătate din Italia a fost prima instituție care a vorbit despre lipsa autopsiilor pentru decedații de Covid19. Cei de aici susțin că acest fapt a provocat diagnostice și terapii incorecte. Un medic italian a încălcat cu bună știință protocoalele și a făcut mai multe autopsii pe cadavre infestate cu coronavirus. Așa a depistat că primul efect al Covid19 este diseminarea coagulării intravasculare (formarea de cheaguri de sânge). Abia mai târziu, în cazurile rezistente la tratament , s-a ajuns la o pneumonie dublă.

Conform acestei descoperiri, s-a ajuns la concluzia că o parte din complicațiile pacienților au fost cauzate de diagnosticarea greșită și, în consecință de terapia inadecvată. Scandalul acesta a născut o serie de întrebări și controverse. De ce nu au fost făcute autopsii în masă, de la bun început? De ce au fost trimise cadavrele imediat la incineratoare? De ce au fost privați medicii de partea de cercetare? Acestea sunt problemele ridicate de medicii italieni, la care OMS va trebui să răspundă rapid.

Organizația Mondială a Sănătății a mai avut bâlbe în ultima vreme. Cea mai mare dintre ele se referă la purtatul măștilor. Acum 2 luni de zile OMS făcuse chiar și un filmuleț de prezentare, în care se vorbea despre măștile ce ar trebui purtate doar de anumite categorii de public. Astăzi, întreaga planetă este somată să le poarte. Este doar un alt exemplu de atitudine oscilantă a cremei specialiștilor din sănătate, oameni tot mai contestați în ultima vreme..”[1][2]

SURSE

  1. https://jurnalist.ro/atac-devastator-la-oms-protocoalele-lor-au-fost-fatale
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Moua Ordine Mondială: Covid-19, a patra revoluție industrială și Marea Resetare
Şeful serviciilor secrete americane recunoaște cu cinism: "Internetul poate fi folosit pentru a spiona publicul larg!"
Românii care vor să fie „Suveran Fiinţă Vie Născut Viu“. Cer acte de identitate fără Cod Numeric Personal
Războiul din Grenada (1983)
Schimbările climatice, creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață: În ultimii 12.000 de ani, s-a înregistrat o oscilare între perioadele calde și cele reci, în consecință existând perioade cu niveluri ale mărilor și oceanelor în creștere sau în scădere. În vremurile Romei antice, ghețarii erau mult mai mici decât cei pe care îi cunoaștem în zilele noastre
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!
Zbigniew Brzezinski, consilierul președintelui Jimmy Carter, membru al Iluminaților, creatorul terorismului islamist, strategul Noii Ordini Mondiale, ideologul Big Brother, a murit
C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii. C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial
"Prima revoluție globală", carte manifest a Clubului de la Roma: "Inamicul real este chiar umanitatea"
Islanda - tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Un studiu al Universității Princeton arată că SUA nu mai este, de fapt, o democrație
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...