Iubirea de sine înseamnă să-L respecţi pe Dumnezeu

Distribuie!by “Un articol de Claudia Bulacu Când spunem iubire ne referim la cea mai importantă şi preţioasă lege care a existat vreodată în Univers. Este fundamentul vieţii şi evoluţiei noastre,indiferent cum am privi lucrurile. Nu se pune problema să definim iubirea,pentru că nu am putea găsi cuvintele potrivite ,dar o […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un articol de Claudia Bulacu

Când spunem iubire ne referim la cea mai importantă şi preţioasă lege care a existat vreodată în Univers. Este fundamentul vieţii şi evoluţiei noastre,indiferent cum am privi lucrurile.


Nu se pune problema să definim iubirea,pentru că nu am putea găsi cuvintele potrivite ,dar o putem înţelege şi o putem trăi. Ea îşi are sediul în inimă şi cuprinde toată fiinţa noastră,aici incluzând gândurile,vorbele, faptele şi corpul nostru.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.secretele.com/2017/05/iubirea-de-sine-inseamna-sa-l-respecti.html


SURSE

  1. http://www.secretele.com/2017/05/iubirea-de-sine-inseamna-sa-l-respecti.html
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.