Jacob Rothschild: Noua Ordine Economică Mondială în pericol!

Distribuie!by “Celebrul bancher Jacob Rothschild și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sistemul financiar global înființat după cel de-al Doilea Război Mondial. El a atras atenţia în legătură cu problemele care pun în pericol ordinea economică mondială. BUCUREŞTI, 9 aug — Sputnik, Doina Crainic. Banchetul miliardar Jacob Rothschild a atras atenția cu […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Celebrul bancher Jacob Rothschild și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sistemul financiar global înființat după cel de-al Doilea Război Mondial. El a atras atenţia în legătură cu problemele care pun în pericol ordinea economică mondială.

BUCUREŞTI, 9 aug — Sputnik, Doina Crainic. Banchetul miliardar Jacob Rothschild a atras atenția cu privire la războiul comercial dintre Statele Unite și China și la criza din zona euro, acestea constituind, în opinia sa, problemele principale care pun în pericol ordinea economică.

„La atentatele din 11/09 și la criza financiară din 2008, puterile lumii au lucrat împreună, având o abordare comună. Astăzi, cooperarea se dovedește a fi mult mai dificilă. Acest lucru pune în pericol ordinea economică și securitatea postbelică”, a avertizat Rothschild în comentariile sale privitoare la rezultatele semestriale ale trustului său de investiții.

În economie, ordinea postbelică se referă, de regulă, la un sistem de management monetar care a condus la ascensiunea dolarului american ca monedă dominantă.

„În aceste circumstanțe, politica noastră este să ne menținem expunerea limitată pe acțiunile cotate și să intrăm în noi angajamente cu multă precauție”, a adăugat Rothschild.

Trustul de investiții al lui Rothschild, RIT Capital Partners, are o expunere scăzută de 47% pe piața de valori, un procent istoric. Acesta este îngrijorat de faptul că creşterea preţurilor, pe parcursul a 10 ani, pe piaţa de acțiuni se va încheia.

Rothschild a atras atenţia şi asupra nivelurilor „potențial distructive” ale datoriilor în Europa, precum şi asupra războaielor comerciale ca fiind probleme majore ce pot afecta economia globală.

„Probabil că vor continua să existe probleme pe piețele emergente, însoțite de creșterea ratelor dobânzilor și de politica monetară a Fed-ului american, care a redus lichiditatea dolarului la nivel global”, a mai spus bancherul.

Potrivit lui Rothschild, lipsa unui răspuns coordonat la nivel internațional la provocările globale era puțin probabilă într-o epocă în care predominau lideri populiști și protecționiști, precum președintele american Donald Trump.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/economics/20180809/21114716/jacob-rothschild-ordine-ecomica-mondiala-pericole.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Baze secrete, Programe cu Acces Special (SAP) și bugete negre
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Surogația – exploatare a femeilor și trafic cu ființe umane. Cuplurile de același sex, principalii beneficiari ai tranzacțiilor cu copii. Unde sunt Drepturile Copiilor?
SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile cu Coreea de Nord
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
MACRON LEAKS. Scurgere masivă de documente despre Macron și campania sa, în pragul alegerilor
În 2003, în timpul Războiul din Irak, militarii americani au pătruns în Muzeul Național al Irakului și au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Hackerii au spart un computer al Departamentului de Justiție al SUA: Numele şi adresele a 20.000 de angajaţi FBI şi a peste 9.000 de angajați ai serviciilor secrete americane au fost postate pe internet
Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene
Invazia militară a SUA în Panama (1989)
Misterioasele piramide de pe Marte şi Ceres
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro