Jan Van Helsing – “Politic incorect”

Distribuie!by La editura Antet din Romania a aparut o noua carte scrisa de Jan Van Helsing – “Politic incorect”. Cartea vine sa ne arate planul globalistilor de a institui cenzura peste tot in lume folosind ca argument “corectitudinea politica”, in sensul de a-i minti pe oameni, de a nu spune […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La editura Antet din Romania a aparut o noua carte scrisa de Jan Van Helsing – “Politic incorect”. Cartea vine sa ne arate planul globalistilor de a institui cenzura peste tot in lume folosind ca argument “corectitudinea politica”, in sensul de a-i minti pe oameni, de a nu spune adevarul, totul pentru a nu “jigni” anumite minoritati (sexuale, etnice etc.).

Dupa cum o sa vedeti, corectitudinea politica este o ideologie marxista, bolsevica, care nu are nimic, dar absolut nimic, in comun cu pretinsa “democratie” pe care acesti indivizi ne-o flutura.


Descriere:

“„Istoria care ne conduce este istoria scrisa de invingatori.“ Aceasta afirmatie a fost facuta acum mai bine de 150 de ani de catre Karl Marx si este actuala si in prezent. Invingatorii au scris mereu istoria celor invinsi.

In prezent, ar trebui sa modificam intr-o oarecare masura afirmatia lui Karl Marx: „Reportajele care ne conduc, sunt reportajele invingatorilor.” Totul se rezuma la gandirea noastra.

Se rezuma la faptul ca acceptam fara sa ne gandim ceea ce ne arata sistemul, continuturile care ne sunt exemplificate si prezentate. De aceea exista o coalitie interesanta intre politica si mass-media, economie si justitie.

Acesti patru jucatori se asigura ca toate gandurile noastre se indreapta in directia corecta. Totul se rezuma la putere, deci la intrebarea: cine ne influenteaza gandurile, mintile, valorile, „pe noi insine” si ceea ce consideram a fi correct sau gresit.

Jan Van Helsing - Politic incorect

Exista mecanisme diferite – le cunoastem pe toate – cand cei care gandesc si actioneaza altfel trebuie redusi la tacere. In acest sens, colaborarea dintre mass-media si lumea politica este foarte stransa.”[1]

SURSE

  1. http://antet.ro/show.php?id=735
  2. Foto: antet.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro