Jan Van Helsing – “Politic incorect”

Distribuie!by La editura Antet din Romania a aparut o noua carte scrisa de Jan Van Helsing – “Politic incorect”. Cartea vine sa ne arate planul globalistilor de a institui cenzura peste tot in lume folosind ca argument “corectitudinea politica”, in sensul de a-i minti pe oameni, de a nu spune […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La editura Antet din Romania a aparut o noua carte scrisa de Jan Van Helsing – “Politic incorect”. Cartea vine sa ne arate planul globalistilor de a institui cenzura peste tot in lume folosind ca argument “corectitudinea politica”, in sensul de a-i minti pe oameni, de a nu spune adevarul, totul pentru a nu “jigni” anumite minoritati (sexuale, etnice etc.).

Dupa cum o sa vedeti, corectitudinea politica este o ideologie marxista, bolsevica, care nu are nimic, dar absolut nimic, in comun cu pretinsa “democratie” pe care acesti indivizi ne-o flutura.


Descriere:

“„Istoria care ne conduce este istoria scrisa de invingatori.“ Aceasta afirmatie a fost facuta acum mai bine de 150 de ani de catre Karl Marx si este actuala si in prezent. Invingatorii au scris mereu istoria celor invinsi.

In prezent, ar trebui sa modificam intr-o oarecare masura afirmatia lui Karl Marx: „Reportajele care ne conduc, sunt reportajele invingatorilor.” Totul se rezuma la gandirea noastra.

Se rezuma la faptul ca acceptam fara sa ne gandim ceea ce ne arata sistemul, continuturile care ne sunt exemplificate si prezentate. De aceea exista o coalitie interesanta intre politica si mass-media, economie si justitie.

Acesti patru jucatori se asigura ca toate gandurile noastre se indreapta in directia corecta. Totul se rezuma la putere, deci la intrebarea: cine ne influenteaza gandurile, mintile, valorile, „pe noi insine” si ceea ce consideram a fi correct sau gresit.

Jan Van Helsing - Politic incorect

Exista mecanisme diferite – le cunoastem pe toate – cand cei care gandesc si actioneaza altfel trebuie redusi la tacere. In acest sens, colaborarea dintre mass-media si lumea politica este foarte stransa.”[1]

SURSE

  1. http://antet.ro/show.php?id=735
  2. Foto: antet.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților
O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată
Șase ore de dezordini și violențe într-o tabără de refugiați din Grecia
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Presedintele Parlamentului Ungariei: "Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!"
Baza militară aflată sub aeroportul din Denver (SUA)
Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
Putin a semnat legea: Nicio Instanta Internationala nu va mai dicta Rusiei
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si Micii Cenusii
Schumer și Macron echivalează anti-Zionismul cu antisemitismul pentru a ataca mișcarea BDS
Coreea de Nord: ”Donald Trump ne-a declarat război”. Răspunsul Casei Albe: ”E absurd”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro