Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Furtuna trebuie lasata sa se deslantuie, in urma operatiunilor sub „Drapel Fals”, in urma carora se comit atentate teroriste pe aceasta Planeta. Lupta impotriva dusmanului invizibil nu se va termina decat atunci cand va exista o Noua Ordine Mondiala cu un singur Guvern Planetar si cu o populatia microcipata in numar de 500 milioane de locuitori. Asta-i visul Elitei Mondiale (Iluminatilor) !

Je suis Big Brother !


A man holds a placard which reads "I am Charlie" to pay tribute during a gathering at the Place de la Republique in Paris

Toti oamenii acum sunt „Je suis Charlie”, in semn de solidaritate cu cei omorati in atentatul care a zguduit Franta pe 7 ianuarie 2015. Un milion de oameni s-au adunat sa mearga la marsul solidaritatii, de la oameni simpli, pana la liderii Iluminati. In Romania, SRI, DNA, SIE, DIICOT si Parchetul General al Romaniei, prin vocea incompetentului procuror general, Tiberiu Nitu, a sustinut nevoia de a implementa imediat o lege a Securitatii Nationale, cunoscuta sub numele de „Big Brother”.

Legile „Big Brother” au fost declarate ca fiind neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. Aceste legi prevedeau urmatoarele lucruri, foarte grave:


– cumpararea unei cartele prepay doar cu buletinul;

– accesarea internetului public wifi doar cu buletinul;

– inmatricularea tuturor computerelor si accesul Serviciilor Secrete in ele, fara mandat judecatoresc.

Toate aceste idei sunt nu doar grave, ci extrem de grave, iar toti cei care le gandesc, le concep, nu sunt altceva, decat niste adversari declarati ai libertatii noastre, desi tot acestia au tupeul nesimtit de a flutura noua ideea de „democratie”. Rahat, nu exista asa ceva.

Summit la Washington al Iluminatilor pentru a se discuta Securitatea Globala !

Observam o accelerare puternica a Noii Ordini Mondiale, asta dupa operatiunea „Drapel Fals” din Franta, de la Charlie Hebdo, iar totul se va reflecta in viata noastra de zi cu zi, caci foarte multe drepturi fundamentale ne vor fi restranse de catre globalisti, sub pretextul „protectiei” si „luptei anti-teroriste”, pe care tot ei au pus-o in actiune.

Potrivit presei propagandistice Reuters[1], Presedintele SUA, Barack Obama, invita pe toti aliatii impotriva „terorismului”, pe 18 februarie 2015, la un imens Summit pentru „Securitatea Mondiala”, la Washington pentru a lua masuri radicale in lupta cu „teororistii”.

Procurorul General al SUA, Eric Holder, deja a afirmat ca este nevoie de legi dure, de tip „Big Brother” si de o restrangere a libertatilor cetatenesti pentru a „lupta impotriva terorismului global”. Acesta a mai declarat reporterilor ca ei trebuie sa lucreze indeaproape cu companiile ce furnizeaza internet, pentru a garanta raportarea si, daca este posibil eliminarea intregului continut care face apologie terorismului, prin afirmatii care incita la ura si violenta.

Cea mai socanta afirmatie este cea a Ministrului de Interne al Frantei, Bernard Cazeneuve, cel care a afirmat ca Europa ar trebui sa lupte impotriva utilizarii abuzive a internetului pentru a face instigari la ura, facand referire la cele „antisemite”. Cu alte cuvinte, daca spui ca „evreii sionisti conduc lumea”, vei fi privit dreptul un potential terorist. Intr-adevar, Libertatea de Exprimare flutura de acesti ticalosi, exista doar pana la „Poporul Ales”, respectiv Sionismul lui Rothschild, caci cine ajunge acolo, este declarat „antisemit” sau mai nou, terorist.

Partea amuzanta este ca evreii nu sunt semiti, ci khazari ashkenazi, trecuti in masa la iudaism, in anul 740 e.n., in timpul regelui Bulan, asa cum scrie si Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5, dar cine sa studieze aceste aspecte ? Majoritatea oamenilor considera ca „adevarul” este cel prezentat la TV.

Tot Bernard Cazeneuve, mai adaugat ca este imperios necesara existenta unei baze de date cu toti pasagerii europeni. Cu alte cuvinte, pasagerii europeni, vor fi priviti si tratati ca potentiali teroristi, asa cum se intampla si inca se intampla in SUA, cu legea „Patriotic Act”.

Absurd merge si mai departe de atat, caci in Marea Britanie, gradinitele sunt obligate sa faca rapoarte cu privire la copiii, ce pot reprezenta caracteristici cu potential terorist. In SUA, un elev de clasa a II-a a fost exmatriculat un an de zile, de la scoala si inclus pe lista teroristilor, dupa ce a desenat o racheta. Asta i s-a intamplat si unei fetite de 6 ani. Lista abuzurilor in acest sens, in lupta cu dusmanul invizibil, va fi una crunta, daca noi, oamenii, nu ne coalizam impotriva ticalosilor care vor sa ne ia libertatile fundamentale, pentru edificarea Noii Ordini Mondiale.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/in-marea-britanie-gradinitele-sunt-obligate-sa-raporteze-copiii-teroristi.

Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi „Big Brother” !

Cateva intrebari pentru propaganidstii care sustin ca niste teroristi amarati au reusit sa comita cel mai mare atentat din istoria Frantei ?!

1. Totul era filmat de la un balcon, cu zoom, exact ca intr-un film regizat !

Cat de mult curaj sa ai, ca sa stai la balcon, sa relativ aproape (etajul 2-3) si sa filmezi o operatiune terorista in desfasurare. Nu ti-ar fi frica sa nu fi ucis ? Asta daca nu cumva esti si tu implicat intr-o regie ! Asa era filmata si asasinarea singurului presedinte, ne-mason din istoria SUA, John Fitzgerald Kennedy !

2. Politistul de jos este impuscat in cap, de foarte aproape, fara sa-i curga sange !

Politistul a fost impuscat in cap, de foarte aproape, in cap, cu un Kalasnikov. Nu se vede nici o picatura de sange, caci la o astfel de impuscatura, de aproape, ar fi trebuit sa-i explodeze craniul ! Poate ne lamuresc „expertii” ?!

3. Uitarea unei carti de identitate in masina !

Autoritatile au gasit in masina teroristilor o carte de identitate. Acum se pune intrebarea: tu ca terorist, cand te duci sa comiti un act odios, iti iei actul de identitate dupa tine, pentru a putea fi gasit si identificat usor ? Acestia erau imbracati in negru, avand fetele acoperite de o cagula. De unde stim noi ca cei prezentati la TV sunt adevaratii teroristi ? In masina putea fi pus orice fel de carte sau carti de identitate, asadar oricui i s-ar fi pus cartea de identitate acolo ar fi fost considerat suspect.

4. Masina teroristilor – cu una au venit si alta s-a ridicat pentru cercetari !

Masina teroristilor, un CItroen, avea oglinzile de culoare deschisa, fata de restul masinii care era inchisa. La ridicarea masinii pentru cercetari amanuntite, din profil, se vad oglinzile retrovizoare ca au culoarea identica cu masina. Oare sigur vorbim de aceeasi masina?!

5. Serviciile Secrete din Franta ii stiau bine pe presupusii teroristi!

In 2005, France 3, a facut un reportaj despre unul dintre acesti doi suspecti, din acest caz. Reportajul avea in vedere tinerii islamisti cu potential extremist. Suspectul vorbeste in reportaj, la fel si educatorul sau social da interviu cu privire la suspect, ne este prezentat cum se antreneaza acesta. Asadar, Serviciile Secrete Franceze stiau foarte bine aceste lucruri. Par foarte suspecte, asa-i ?!

6. Doi teroristi au vorbit cu jurnalistii postului BFMTV inainte de tragicul eveniment !

Asta-i chiar buna ! Acesti doi teroristi, inainte sa „comita” fapta, caci nu stim daca au fost ei, caci cei care au ucis jurnalistii de la Charlie Habdo, erau mascati, pregatiti parca de razboi. Este ceva ce nu se potriveste aici – „teroristii intra in direct la un post TV”. Miroase a ceva foarte suspect ! Nu avem de unde sa stim ca, cei care vorbeau in acel moment cu jurnalistii de la BFMTV, erau tot aceeasi cu cei ucisi de fortele „anti-teroriste”. Oricine poate sa-si dea un nume pe post, mai cu seama ca era inainte de evenimentul tragic si poate sa spuna orice, fara sa fie vazut, caci nu vorbim de videotelefonie, in care sa fie si vazut.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/atentatul-terorist-din-franta-o-operatiune-sub-drapel-fals-pusa-la-punct-de-serviciile-secrete.

„Atentatele teroriste” sunt Operatiuni sub Drapel Fals !

O Operatiune sub Drapel Fals, asa cum precizeaza si Wikipedia[2], este o operatiune sub acoperire realizata numai de Serviciile Secrete ale unui Stat, pentru a induce in eroare publicul, in asa fel incat operatiunea sau operatiunile sa para ca si cum ar fi fost efectuate de alte entitati, respectiv „celule teroriste”.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare. Iată o listă de astfel de operațiuni:

– Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
– Incidentul Gleiwitz (1943) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
– Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
– Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
– Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
– Zborul 103 Pan Am (1988)
– Bombele din apartamentele rusești
– Bombele din Oklahoma City (1995)
– Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
– Zborul 800 TWA (1996)
– „Teoriile” conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)

Principiul Hegelian al Manipularii isi face efectul !

Principiul Hegelian este o metoda psihologica, ce face parte din psihologia persuasiunii, prin care masele pot fi manipulate. Hegelianismul se refera la: TEZA (PROBLEMA) <-> ANTITEZA (REACTIE) <-> SINTEZA (SOLUTIE) ! Se planifica o Operatiune sub Drapel Fals, in urma careia oamenii sa fie socati, apoi folosindu-se de puterea mass-mediei, se induc oamenilor o serie de metode prin care „siguranta” lor va fi asigurata, iar una dintre aceste metode este si Legea „Big Brother”, care reprezinta imixtiunea Serviciilor Secrete, respectiv a guvernelor in viata privata a oamenilor, acestia fiind tratati ca posibili teroristi.

Nu uitati, in Octombrie 2003, in SUA, a functionat celebra lege Patriotic Act, semnata de criminalul de razboi, George W. Bush, in urma careia toti americanii au fost tratati ca posibili teroristi. Amintesc ca printre prevederile acestei legi erau urmatoarele aberatii:

– intrarea politiei ori a armatei pe proprietatea privata a unei persoane, FARA mandat,

– privarea de libertate si de avocat,

– torturarea legala pentru a obtine informatii,

In 2011, un judecator federal, a declarat aceasta mizerie de „lege”, drept „neconstitutionala.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/legea-patriot-act-cea-care-permite-autoritatilor-americane-sa-si-trateze-cetatenii-drept-teroristi.

Despre Principiul Hegelian al Manipularii cititi aici pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/principiul-hegelian-este-tehnica-folosita-de-iluminati-pentru-a-manipula-opinia-publica.

Pentagonul sustine ca a livrat din „greseala” arme catre Statul Islamic (ISIS) -> http://www.fara-secrete.ro/pentagonul-sustine-ca-a-aprovizionat-cu-arme-din-greseala-statul-islamic-isis.

SRI, DNA, STS, DIICOT si Parchetul General al Romaniei speculeaza atentatul din Franta pentru a introduce legea neconstitutionala „Big Brother” !

Asa se vad ticalosii care conduc Romania ! Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, cel care a inchis dosarele Mineriadei, adica un individ de nimic, speculand emotia acestui eveniment din Franta, a sustinut ca „este imperios necesara” o astfel de lege, „pentru a fi in siguranta”. Seful SRI, George Maior, sustine si el asta. Initiatorul legii „Big Brother” este omul de afaceri necurate, Sebastian Ghita, care este patronul televiziunii Romania TV, dar si deputat in acelasi timp.

Ghita are tot interesul pentru aceasta lege nemernica, intrucat el conduce firmele Asesoft International si TeamNet. Asesoft International a avut incheiat in iulie 2008 un contract cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Ziarul „Tricolorul” al lui Vadim Tudor dezvaluie increngaturile dintre Ghita si SRI, SIE, STS si MAI:

„Una din firmele din acest grup a fost cea care a livrat către STS softul pentru localizarea apelurilor la 112, însă Ghiţă a scăpat neatins din scandalul avionului prăbuşit, în ianuarie, în Munţii Apuseni.

Asesoft Intenaţional, firma-mamă din grupul lui Ghiţă, precum şi o subsidiară, TeamNet, au încheiat, în iulie 2008, un contract cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), pentru o aplicaţie privind întocmirea, centralizarea şi urmărirea bugetului de cheltuieli al STS, în valoare de 1,5 milioane de lei. În 2009, compania a livrat STS echipamente de comunicaţii de date, servere şi sisteme de stocare în valoare de 9,9 milioane de lei. În ianuarie 2014, după drama avionului prăbuşit în Munţii Apuseni, presa a scris că TeamNet este firma care a livrat STS softul de localizare a apelurilor 112.

Contractul a fost încheiat în august 2010. „Am mai făcut şi proiectul de management al centrului unic de tratare al urgenţelor 112, sistem care procesează, în fiecare lună, peste 1,4 milioane de apeluri. Noi am realizat partea de software şi localizare GIS pe hartă, parte care reuşeşte ca, în 5 secunde, să localizeze fiecare apel”, declara, într-un interviu, Bogdan Padiu, director general şi acţionar majoritar al grupului, citat de Mediafax.ro. Potrivit lui Padiu, 80% din afacerile Teamnet proveneau, la acel moment, din afacerile cu Statul.”[2]

Asta ca sa vedeti cine face legi in Romania ! Pe de alta parte, alti parlamentari si jurnalisti s-au declarat vehement impotriva acestor legi de tip „Big Brother”, declarate deja ca fiind neconstitutionale si extrem de periculoase pentru democratia fragila in care se afla Romania Capitalista. De asemeni, am observat ca au aparut tot felul de amenintari teroriste, asa „dintr-odata”, peste tot in Europa.

Telefoane anonime care anunta ca s-au pus bombe prin tot felul de tari, oameni evacuati, adica avem cadrul unui haos general, generat de Serviciile Secrete, stiind si speculand nivelul psiho-emotional al oamenilor pentru a-i face sa accepte „Big Brother”.

Documentarul Terrorstorm – manipularea terorista globala !


SURSE

1. http://www.reuters.com/article/2015/01/11/us-france-shooting-security-idUSKBN0KK0DR20150111

2. http://www.ziartricolorul.ro/fostele-firme-ale-lui-sebastian-ghita-au-contracte-cu-sie-sts-sri-mai/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...