Jean Claude Juncker susține că a discutat cu conducători ai altor planete: “Sunt foarte îngrijorați!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un moment care i-a luat pe toți prin surprindere s-a întâmplat la Parlamentul European, atunci când Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a vorbit în discursul său despre ieșirea Marii Britanii din UE despre faptul că ar s-ar fi văzut și ar fi discutat cu ”mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma”.

”Trebuie să știm/fim conștienți că cei care ne observă de departe sunt îngrijorați. Am văzut și am ascultat mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma. Așadar trebuie să le dăm asigurări și europenilor, și celor care ne observă de departe”, a spus Juncker, președintele comisiei europene.”[1]


Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Astfel-de-lideri-conduc-in-prezent-Uniunea-Europeana.-Jean-Claude-Juncker-sustine-ca-a-discutat-cu-conducatori-ai-altor-planete-Sunt-foarte-ingrijorati-134609

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Controlul populației, ecologismul și economia dezvoltării durabile
America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!
Grupul Bilderberg - organizatia care conduce lumea catre Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala
Proiectul Iceworm: În anii '60, armata SUA s-a angajat într-o misiune secretă de a construi o bază de lansatoare de rachete sub gheața din Groenlanda. Obiectivul era ca aceste rachete să poată lovi ținte de pe teritoriul Uniunii Sovietice
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN
Tinerii germani, manifest anti-imigrație și anti-multiculturalism: "Ne populați pământurile cu străini pe care noi nu îi înțelegem! Ne sacrificați valorile și tradițiile pentru o utopie multiculturală!"
"Mâncătul sănătos este o boală" - asta ne spun "specialiștii"
Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller
Câteva sute de migranți au luat cu asalt Comedia Franceză
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !
Norvegia: Ministrul Justiției a demisionat, partenera sa fusese acuzată de înscenarea unor atacuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dispozitivul Acustic cu Rază Mare de Acţiune (LRAD) este utilizat de armată pentru controlul oamenilor

Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!

Slobodan Milosevic: “Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă”
Crucea cu raze de la Tărtăria, cel mai vechi simbol religios al lumii

Sunete produse în timpul aurorelor boreale

Închide