Jerry E. Smith – “HAARP – arma supremă a conspirației”

by “Proiectul HAARP desfășurat în Alaska este unul dintre cele mai controversate proiecte coordonate de-a lungul timpului de guvernul Statelor Unite. Tehnologia futuristă dezvoltată la HAARP întruchipează posibilitați nebănuite, fiind atât o armă psihotronică, dar și un dispozitiv infailibil de control al minții. HAARP are nenumarate aplicații științifice și militare, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Proiectul HAARP desfășurat în Alaska este unul dintre cele mai controversate proiecte coordonate de-a lungul timpului de guvernul Statelor Unite. Tehnologia futuristă dezvoltată la HAARP întruchipează posibilitați nebănuite, fiind atât o armă psihotronică, dar și un dispozitiv infailibil de control al minții.

HAARP are nenumarate aplicații științifice și militare, putând fi folosit, printre altele, și pentru scrutarea interiorului Pământului. Smith ne conduce în culisele unui proiect militar secret, și ne prezintă dovezi solide despre ceea ce ar putea fi cea mai înfricoșătoare teorie a conspirației.


cop HAARP.indd

Autorul demonstrează că acest dispozitiv reprezintă știintă aplicată la un foarte înalt nivel, scăpată însă de sub control. Astfel, ar putea fi cel mai periculos dispozitiv creat vreodată de omenire, o armă de distrugere cu eficiență maximă.”[1]

SURSE


  1. http://www.edituradaksha.ro/products/view/44-Haarp-arma-suprema-a-conspiratiei#.V85ff8WM_Mx
  2. Foto: edituradaksha.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Donald Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Imperiul Roman încă există, în secret - simbolistică, putere, dominație și control
Putin a îndemnat Europa să nu mai inventeze “pericole rusești”
Răpirea libertățiilor de către Iluminați
Ministrul ungar de Externe acuză: "ONG-uri finanțate de George Soros încearcă să dărâme guvernul de la Budapesta!"
"Încălzirea Globală", Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
Comunismul face ravagii în Vest! Ecologiștii cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!
Polonia: ”Șefii serviciilor erau o amenințare mai mare decât cele care vin din afară”
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro