Jimmy Carter: „SUA nu mai au o democrație funcțională”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fostul preşedinte american, Jimmy Carter, este atât de îngrijorat de acţiunile de spionaj recent dezvăluite ale NSA (Agenţia Americană de Securitate), încât el crede că acestea au condus la o suspendare a democraţiei în SUA.

Pe 16 iulie, la un eveniment sponzorizat de asociaţia particulară non-profit Atlantik Bruecke în Atlanta, Jimmy Carter a afirmat: „În acest moment, America nu mai are o democraţie funcţională.” Numele asociaţiei este în limba germană şi el se traduce prin „Podul peste Atlantic”, referindu-se la întărirea legăturilor SUA cu Europa şi în particular ale celor dintre SUA şi Germania.


Acţiunea de liberalizare a comerţului transatlantic şi de creare a acestei legături comerciale între cele două continente face parte din planul de realizare a Noii Ordini Mondiale de către elita malefică ocultă ce acţionează la nivel mondial. Iată însă că fostul preşedinte a stricat puţin planurile reuniunii din Atlanta prin afirmaţiile pe care le-a făcut.

Bineînţeles, acestea nu au fost menţionate de reţelele principale de televiziune în America şi nici nu au apărut în presa scrisă din această ţară. În schimb, ele au fost prezentate din Atlanta de către ziarul german Der Spiegle, prin intermediul corespondentului la Washington al ziarului, Peter Schmitz, care a participat la evenimentul respectiv din Atlanta. Totuşi, de notat că afirmaţiile lui Jimmy Carter nu apar în secţiunea în limba engleză a site-ului ziarului Der Spiegle, ci doar în versiunea lui din limba germană!


Fostul preşedinte (al 39-lea preşedinte al SUA) a mai spus că el este pesimist în ceea ce priveşte situaţia actuală a economiei la nivel mondial, deoarece pentru el „nu există niciun motiv, în prezent, de a fi optimist în această privinţă”.

Printre evenimentele care îl fac să fie îngrijorat, Carter a menţionat instaurarea unei dictaturi militare în Egipt. Tot el a spus însă că există şi anumite raze de lumină ce ne dau speranţă, referindu-se la „triumful tehnologiei moderne”, care a declanşat manifestarea Primăverii Arabe într-un mod democratic.

Jimmy-Carter-on-NSA-America-has-no-functioning-democracy

Cu toate acestea, el remarcă faptul că aceste raze tind să fie diminuate de către scandalul uriaş declanşat în legătură cu acţiunile NSA, „deoarece în felul acesta marile platforme ale internetului, Google sau Facebook, îşi pierd rapid din credibilitate.””[1]

Jimmy Carter, SUA n-au fost niciodata o „democratie”, doar a mimat acest concept, SUA ramanand in continuare o colonie a Marii Britanii. Scandalurile „Wikileaks”, „DNC Lieaks” si „NSA Surveillance” nu au facut decat sa arate adevar adevar, negat de multi, cunoscut si inteles doar de putini: in SUA nu a existat niciodata „democratie”.

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/jimmy-carter-sua-nu-mai-au-o-democratie-functionala-a155
  2. Foto: upi.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...