Jimmy Carter: “SUA nu mai au o democrație funcțională”

by “Fostul preşedinte american, Jimmy Carter, este atât de îngrijorat de acţiunile de spionaj recent dezvăluite ale NSA (Agenţia Americană de Securitate), încât el crede că acestea au condus la o suspendare a democraţiei în SUA. Pe 16 iulie, la un eveniment sponzorizat de asociaţia particulară non-profit Atlantik Bruecke în […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul preşedinte american, Jimmy Carter, este atât de îngrijorat de acţiunile de spionaj recent dezvăluite ale NSA (Agenţia Americană de Securitate), încât el crede că acestea au condus la o suspendare a democraţiei în SUA.

Pe 16 iulie, la un eveniment sponzorizat de asociaţia particulară non-profit Atlantik Bruecke în Atlanta, Jimmy Carter a afirmat: „În acest moment, America nu mai are o democraţie funcţională.” Numele asociaţiei este în limba germană şi el se traduce prin „Podul peste Atlantic”, referindu-se la întărirea legăturilor SUA cu Europa şi în particular ale celor dintre SUA şi Germania.


Acţiunea de liberalizare a comerţului transatlantic şi de creare a acestei legături comerciale între cele două continente face parte din planul de realizare a Noii Ordini Mondiale de către elita malefică ocultă ce acţionează la nivel mondial. Iată însă că fostul preşedinte a stricat puţin planurile reuniunii din Atlanta prin afirmaţiile pe care le-a făcut.

Bineînţeles, acestea nu au fost menţionate de reţelele principale de televiziune în America şi nici nu au apărut în presa scrisă din această ţară. În schimb, ele au fost prezentate din Atlanta de către ziarul german Der Spiegle, prin intermediul corespondentului la Washington al ziarului, Peter Schmitz, care a participat la evenimentul respectiv din Atlanta. Totuşi, de notat că afirmaţiile lui Jimmy Carter nu apar în secţiunea în limba engleză a site-ului ziarului Der Spiegle, ci doar în versiunea lui din limba germană!


Fostul preşedinte (al 39-lea preşedinte al SUA) a mai spus că el este pesimist în ceea ce priveşte situaţia actuală a economiei la nivel mondial, deoarece pentru el „nu există niciun motiv, în prezent, de a fi optimist în această privinţă”.

Printre evenimentele care îl fac să fie îngrijorat, Carter a menţionat instaurarea unei dictaturi militare în Egipt. Tot el a spus însă că există şi anumite raze de lumină ce ne dau speranţă, referindu-se la „triumful tehnologiei moderne”, care a declanşat manifestarea Primăverii Arabe într-un mod democratic.

Jimmy-Carter-on-NSA-America-has-no-functioning-democracy

Cu toate acestea, el remarcă faptul că aceste raze tind să fie diminuate de către scandalul uriaş declanşat în legătură cu acţiunile NSA, „deoarece în felul acesta marile platforme ale internetului, Google sau Facebook, îşi pierd rapid din credibilitate.””[1]

Jimmy Carter, SUA n-au fost niciodata o “democratie”, doar a mimat acest concept, SUA ramanand in continuare o colonie a Marii Britanii. Scandalurile “Wikileaks”, “DNC Lieaks” si “NSA Surveillance” nu au facut decat sa arate adevar adevar, negat de multi, cunoscut si inteles doar de putini: in SUA nu a existat niciodata “democratie”.

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/jimmy-carter-sua-nu-mai-au-o-democratie-functionala-a155
  2. Foto: upi.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ambasada SUA din Irak, considerată un simbol al democraţiei şi libertăţii, a fost construită prin muncă forţată
Fostul Ministru francez al Mediului: Trebuie să limităm nașterile noastre pentru a primi mai bine migranții
Premierul Ungariei, Viktor Orban", declarație împotriva globaliștilor: "Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene"
Paşi siguri către domnia legii marţiale
FBI ar putea "sparge" curând, legal, orice computer din SUA și din lume
Julian Assange, fondator Wikileaks: "1700 de emailuri arată că Hillary Clinton a vândut arme către ISIS"
Adolf Hitler si Organizatia Thule
NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !
Chemtrails - o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora
În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
"Comunismul pentru copii”. O editură americană a publicat o carte care face elogiul sistemului comunist: "Lumea este urâtă pentru că s-au inventat televiziunea, mașinile și casele frumoase"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro