John D. Rockefeller și Industria Farmaceutică

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Medicina occidentală are câteva avantaje și este excelentă în caz de urgență. Dar este timpul ca oamenii să-și dea seama că medicina convențională (medicina occidentală sau alopată) se concentrează pe medicamente (substanțe chimice create în laborator), radiații și chirurgie. Ea este creația de argint a lui John Rockefeller, iar Big Pharma a fost creată de el.

Dacă vorbiți astăzi despre proprietățile vindecătoare ale plantelor sau despre alte practici holistice, mulți oameni (inclusiv medici, sau mai ales ei) vă consideră o persoană ciudată. Ca multe alte pârghii are societății (educația, mass-media, industria de divertisment etc.), politica și banii au fost folosite pentru a ne adormi judecata și pentru a ne încuraja să îmbrățișăm ceea ce este rău pentru noi. Totul a început cu John D. Rockefeller (1839-1937), un magnat al petrolului, primul milionar din Statele Unite și un monopolist natural.


Crearea Big Pharma

World Business Reports afirma: ,,În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit petrochimia. Aceasta a dat posibilitatea de a crea tot felul de produse chimice din petrol. De exemplu, primul plastic numit «bakelită» a fost derivat din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit mai multe vitamine și au descoperit că multe substanțe ar putea fi obținute din petrol A fost o mare oportunitate pentru Rockefeller, care a văzut posibilitatea de a monopoliza industria petrolieră, chimică și medicală în același timp! În acest fel a fost înființată Big Pharma…”


Cel mai atractiv aspect cu privire la petrochimie a fost acela că totul putea fi brevetat și vândut pentru profituri mari. Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: medicamentele naturale, pe bază de plante, erau foarte populare în Statele Unite la acel moment. Aproape jumătate dintre medici și școli medicale din Statele Unite au practicat medicina holistică, folosind cunoașterea Europei și a amerindienilor. Se spune că din trusa medicală a unui medic de pe la 1850 nu lipsea marihuana sau uleiul de canabis.

Rockefeller, monopolistul, a urmărit să găsească o cale de a scăpa de cea mai mare competiție. Atunci a folosit strategia clasică (care se folosește și acum prin operațiuni steag-fals, n.b.), „problemă-reacție-soluție”. Adică, se creează o problemă și se sperie oamenii, apoi se oferă o soluție (pre-planificată). Similară inducerii fricii de terorism, urmată de Patriot Act, ce era deja pregătită, și a fost semnată imediat apoi de teroristul mondial și criminalul în masa, George Bush Jr.”[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/cum-desfiintat-rockefeller-curele.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
Facebook a blocat "din greşeală" scandalul e-mailurilor Convenţiei Democrate din SUA
România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE
Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
NATO și Noua Ordine Mondială
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBTI
Noua Ordine Mondială: Covid-19, frica, sfârșitul libertăților și dictatura globală
O bancă are voie legal să împrumute sume între 10 şi 30 de ori mai mari decât cele pe care le are fizic în seif
Minciuna fondurilor europene și transferul colonial de bogăţie
Vă dați câți bani fură progresiştii prin Minciuna Încălzirii Globale dacă şeful EPA pus de Trump spune că poate economisi 33 de miliarde? Șeful EPA, Scott Pruitt: SUA va economisi 33 miliarde de $ prin abrogarea planului "energie curată" din Era Obama
Despre generalii războiului informațional și mașinăria propagandistică numită generic "Clinton News Network" (CNN)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...