John Glenn, primul astronaut american care a orbitat în jurul Pământului, a fost martorul unor apariții luminoase misterioase

Distribuie!by “Fostul astronaut şi senator John Glenn, primul american care a orbitat în jurul Pământului, a părăsit această lume pe 8 decembrie 2016, la vârsta de 95 de ani. John Glenn a devenit cunoscut de o lume întreagă după ce în 1962 a orbitat Terra la bordul capsulei spaţiale Friendship […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul astronaut şi senator John Glenn, primul american care a orbitat în jurul Pământului, a părăsit această lume pe 8 decembrie 2016, la vârsta de 95 de ani.

John Glenn a devenit cunoscut de o lume întreagă după ce în 1962 a orbitat Terra la bordul capsulei spaţiale Friendship 7.


Astronautul american a petrecut apoi două decenii în Senatul american, în calitate de membru al Partidului Democrat, şi a revenit în spaţiu la vârsta de 77 de ani, cu ocazia unei misiuni spaţiale efectuate de naveta Discovery. În anul 1998, la 36 de ani după zborul său istoric, John Glenn a devenit cel mai bătrân om care a ajuns în spaţiu.

Înainte de a devenit astronaut, John Glenn a pilotat avioane de luptă în două războaie şi a deţinut recordul de viteză transcontinental în calitate de pilot de testare a unor avioane.


În 2012, Barack Obama i-a acordat Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai înaltă distincţie civilă acordată în Statele Unite.

Asemeni altor astronauți, John Glenn a vorbit despre apariții neobișnuite ale unor obiecte luminoase, la care a fost martor în timpul zborului său pe orbită în jurul Pământului.

În timpul primului ocol în jurul Pământului, el a raportat că a văzut o serie de mici particule strălucitoare care pluteau în spațiu. „Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a afirmat astronautul, în timp ce încerca să descrie celor de la NASA micile luminițe, ca niște licurici, care zburau în jurul capsulei cu o viteză similară cu a acesteia.

O bună perioadă de timp, cercetătorii nu au putut explica cele văzute de John Glenn, dar ulterior raportul a fost clasificat, stabilindu-se că acele mici particule luminiscente erau bucăți de condens înghețat pe pereții exteriori ai capsulei spațiale. Totuși, între această concluzie și descrierile astronautului american există unele neconcordanțe evidente.

Odată cu trecerea lui în Lumea de Dincolo, astronautul a luat cu el secretele fenomenelor misterioase cărora le-a fost martor.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11646
  2. Foto: nasa.gov
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.