John Kerry acuzat de o jurnalista in Italia: „Voi ati creat Statul Islamic (ISIS)!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Conferința de presă la care au luat parte secretarul de stat american, John Kerry, și Ministrul de Externe italian, Paolo Gentiloni, a fost tulburată de un protest al unei femei care a strigat: ”Voi sunteți cei care ați crea Daesh (statul Islamic – n.r.)”, informează RAI.

4221396001_4740542126001_4740520765001-vs

Conferința se apropia de final când femeia s-a ridciat din public, fața ei fiind acoperită de un văl negru. ”Voi sunteți cei care ați creat Daesh!”, a strigat aceasta către cei doi oficiali. Imediat după, ea a fost scoasă din sală de către carabinieri.


P.S. John Kerry este membru al grupului Bilderberg, dar si membru al infamei organizatii sataniste, „Skull and Bones”, din cadrul Universitatii Yale, la care au voie sa adere doar progeniturile Iluminatilor care urmeaza sa ocupe functii cheie de conducere si de implementare a Guvernului Mondial si a Noii Ordini Mondiale.

SURSE


  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/voi-ati-creat-statul-islamic-conferinta-la-care-au-participat-john-kerry-si-omologul-sau-italian-intrerupta-de-un-protest-video-139465.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...