Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Goldman Sachs a anunţat în iulie că Jose Manuel Barroso, cel care a condus Comisia Europeană timp de 10 ani, în perioada 2004-2014, și a fost premier al Portugaliei, va fi preşedinte al diviziei internaţionale al băncii americane şi va oferi consultanţă în probleme globale.

În următorii câţiva ani se va negocia accesul liber al băncilor din Londra pe piaţa din UE. De aceea, numeroase bănci sunt extrem de interesate de noul setup financiar dintre City-ul londonez şi Uniunea Europeană şi de restricțiile pe care Uniunea Europeană le-ar putea impune britanicilor pe piața europeană interbancară. E posibil să fie necesare numeroase relocalizări bancare din Londra spre alte orașe europene.


În acest context, Barroso care are toate conexiunile necesare atât peste ocean cât şi în interiorul UE, va putea fi de un real folos băncii Goldman Sachs.

Barroso este şi un cunoscut membru al Grupului Bilderberg, făcând parte chiar din Comitetul de conducere. El a participat și la întâlnirea Grupului Bilderberg din acest an, din 9-12 iunie 2016, care a avut loc la Dresda, în Germania.


rp_Back-to-EUSSR-Barroso-Basescu-Statele-Unite-ale-Europeu.jpg

Doar cei foarte naivi, prostiți de minciuni repetate la nesfârșit de mass-media oficială mai pot afirma că Uniunea Europeană e „cea mai democratică structură din câte ați văzut” și că numeroasele dezvăluiri despre puterea ocultă care conduce din umbră destinele omenirii sunt „banale teorii ale conspirației”.

În realitate, vedem că la conducerea comisiei Europene s-a aflat timp de 10 ani un membru marcant al Grupului Bilderberg, care acum este reciclat la una dintre cele mai puternice bănci din lume.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10358
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală
Rusia cere verificarea datelor privind livrarea armelor chimice de către SUA și Marea Britanie teroriștilor
Zecii de mii de nationalisti polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independentei
Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !
Lavrov: "Intervenția militară în conflictele din Venezuela este inacceptabilă"
Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene
ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
Masa Rotunda - organizatia Iluminatilor care are ca scop instaurarea unui Guvern Mondial !
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
Germania promite Kosovo că România îi va recunoaște independența
Mascatii pe strazi in Romania - o operatiune de consolidare a Statului Politienesc si de reducere a libertatilor civile in "lupta impotriva teroristilor"
Sub pretextul "combaterii terorismului", Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro