Judecătorii CCR au decis: “Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!”

by “Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala. Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator. Utilizatorii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala.

Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator.


Utilizatorii sunt monitorizati cand intra pe internet, ce tip de echipament folosesc si ce site-uri cauta.

Aceste informatiile sunt stocate timp de 3 ani.”[1]


Cand o astfel de lege securista/bolsevica este considerata drept “constitutionala” trebuie sa te intrebi daca cei care au decis asta sunt santajati de catre serviciile secrete, daca sunt inconstienti, daca sunt corupti sau toate la un loc?

Aceasta lege incalca dreptul la intimitate al fiecarui utilizator, caci securistii ii pot citi e-mail-urile, ii pot afla parolele, ii pot citi diverse documente. Practic, judecatorii CCR au permis securistilor din serviciile secrete sa monitorizeze absolut tot ceea ce tine de domeniul online.

Asa ceva nu se poate! O astfel de lege trebuie anulata. Sunt oameni naivi, care vor spune: “Si ce? Eu nu am nimic de ascuns”. Ideea ca “eu nu am nimic de ascuns” este aberanta, caci mai tarziu unii oameni vor spune “nu ma intereseaza libertatea de exprimare, caci nu am nimic de spus”.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/politic/judecatorii-ccr-au-decis-legea-big-brother-care-permite-monitorizarea-utilizatorilor-de-pe-internet-este-constitutionala.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Asociației Pro Consumatori, Costel Stanciu, despre mafia alimentelor contrafăcute: "Presiunea din partea unor afaceriști români este atât de mare încât am ajuns să consumăm produse care conțin soluții de deszăpezire"
Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137
De ce a vrut Administrația Democrată Obama și Soros pe Laura Kovesi șefă la DNA!
Directorul Institutului „Elie Wiesel” este fiul odiosului ideolog stalinist Radu Florian
Coldea și Kovesi sunt agenți ai globaliștilor SUA-UE-Soros! Oricine ar comite abuzurile pe care le comit ei, ar fi imediat arestat!
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Republica procurorilor atacă la baionetă toate puterile statului
Prima victorie a Partidului Noua Dreaptă: stoparea înfiinţării centrelor pentru imigranţi de la Tăşnad, Bumbeşti Jiu şi Câmpulung Muscel!
Statul Paralel în acțiune: Planul de distrugere a firmelor românești de către SRI împreună cu ANAF, MAI, DNA și celelalte parchete pentru a face loc “investitorilor străini”, în baza unui protocol ilegal semnat în 2012
DNA a încălcat de zeci de ori Constituția
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate - tentativă de lovitură de stat în România
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro