Judecătorii CCR au decis: “Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!”

by “Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala. Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator. Utilizatorii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala.

Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator.


Utilizatorii sunt monitorizati cand intra pe internet, ce tip de echipament folosesc si ce site-uri cauta.

Aceste informatiile sunt stocate timp de 3 ani.”[1]


Cand o astfel de lege securista/bolsevica este considerata drept “constitutionala” trebuie sa te intrebi daca cei care au decis asta sunt santajati de catre serviciile secrete, daca sunt inconstienti, daca sunt corupti sau toate la un loc?

Aceasta lege incalca dreptul la intimitate al fiecarui utilizator, caci securistii ii pot citi e-mail-urile, ii pot afla parolele, ii pot citi diverse documente. Practic, judecatorii CCR au permis securistilor din serviciile secrete sa monitorizeze absolut tot ceea ce tine de domeniul online.

Asa ceva nu se poate! O astfel de lege trebuie anulata. Sunt oameni naivi, care vor spune: “Si ce? Eu nu am nimic de ascuns”. Ideea ca “eu nu am nimic de ascuns” este aberanta, caci mai tarziu unii oameni vor spune “nu ma intereseaza libertatea de exprimare, caci nu am nimic de spus”.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/politic/judecatorii-ccr-au-decis-legea-big-brother-care-permite-monitorizarea-utilizatorilor-de-pe-internet-este-constitutionala.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Maestrul masonilor din Romania il felicita pe Johannis ca a iesit presedinte ! Johannis si Ponta, doua papusi ale masonilor, in mana lui George Soros !
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
Globaliștii SUA-UE-Soros și #Rezist vor să transforme România într-un Euromaidan, după modelul celui din Ucraina, din 2014, pentru ca străinii să preia conducerea României!
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?
Blogul unui liberal de stânga scrie despre „Campania SRI împotriva Bisericii Ortodoxe: Este profesionist condusă și are un obiectiv clar: eșecul Referendumului. Este vorba despre înăbușirea unei reacții identitare naționaliste”
Kosonii dacilor furati din Sarmizegetusa sunt vanduti cu mii de dolari in SUA
Deputatul Liviu Pleșoianu, argumente împotriva americanilor și afirmațiilor făcute de Radu Tudor. Implicarea Globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Depopularea României de către Oculta Mondială!
SRI: "Hexi Pharma nu este caz de siguranţă naţională!"
Mesajul transmis ambasadei Finlandei și politicienilor români în cazul eliberării copiilor Cameliei Smicală: "Opriți MĂCELUL! Opriți vânzarea de suflete românești! Apărați-le drepturile copiilor! Apărați-le drepturile celor din neam cu voi". Reacția MAE
ÎCCJ schimbă decizia Curții de Apel Timișoara: Hackerul Guccifer va fi extrădat în SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro