Judecătorii CCR au decis: “Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!”

by “Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala. Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator. Utilizatorii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala.

Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator.


Utilizatorii sunt monitorizati cand intra pe internet, ce tip de echipament folosesc si ce site-uri cauta.

Aceste informatiile sunt stocate timp de 3 ani.”[1]


Cand o astfel de lege securista/bolsevica este considerata drept “constitutionala” trebuie sa te intrebi daca cei care au decis asta sunt santajati de catre serviciile secrete, daca sunt inconstienti, daca sunt corupti sau toate la un loc?

Aceasta lege incalca dreptul la intimitate al fiecarui utilizator, caci securistii ii pot citi e-mail-urile, ii pot afla parolele, ii pot citi diverse documente. Practic, judecatorii CCR au permis securistilor din serviciile secrete sa monitorizeze absolut tot ceea ce tine de domeniul online.

Asa ceva nu se poate! O astfel de lege trebuie anulata. Sunt oameni naivi, care vor spune: “Si ce? Eu nu am nimic de ascuns”. Ideea ca “eu nu am nimic de ascuns” este aberanta, caci mai tarziu unii oameni vor spune “nu ma intereseaza libertatea de exprimare, caci nu am nimic de spus”.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/politic/judecatorii-ccr-au-decis-legea-big-brother-care-permite-monitorizarea-utilizatorilor-de-pe-internet-este-constitutionala.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro