Judecătorii CCR au decis: „Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Curtea Constitutionala a decis ca legea Big Brother, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, respecta legea fundamentala.

Legea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, in octombrie 2015, le permite autoritatilor sa acceseze datele detinute de furnizorii de internet, insa doar cu aprobarea unui judecator.


Utilizatorii sunt monitorizati cand intra pe internet, ce tip de echipament folosesc si ce site-uri cauta.

Aceste informatiile sunt stocate timp de 3 ani.”[1]


Cand o astfel de lege securista/bolsevica este considerata drept „constitutionala” trebuie sa te intrebi daca cei care au decis asta sunt santajati de catre serviciile secrete, daca sunt inconstienti, daca sunt corupti sau toate la un loc?

Aceasta lege incalca dreptul la intimitate al fiecarui utilizator, caci securistii ii pot citi e-mail-urile, ii pot afla parolele, ii pot citi diverse documente. Practic, judecatorii CCR au permis securistilor din serviciile secrete sa monitorizeze absolut tot ceea ce tine de domeniul online.

Asa ceva nu se poate! O astfel de lege trebuie anulata. Sunt oameni naivi, care vor spune: „Si ce? Eu nu am nimic de ascuns”. Ideea ca „eu nu am nimic de ascuns” este aberanta, caci mai tarziu unii oameni vor spune „nu ma intereseaza libertatea de exprimare, caci nu am nimic de spus”.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/politic/judecatorii-ccr-au-decis-legea-big-brother-care-permite-monitorizarea-utilizatorilor-de-pe-internet-este-constitutionala.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Războiul meteorologic împotriva României - distrugerea agriculturii și consecințe economice
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Inchisorile CIA din Romania (ROantanamo): un veritabil loc de tortura a presupusilor "teroristi"! Toti masonii din politica speriati de aceasta ancheta jurnalistica, deoarece acestia au permis in secret agentilor CIA sa faca asta! De la Guantanamo la ROantanamo!
Iluminații vor distrugerea României
Reacție a românilor împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, un susținător al așa-zisei "lupte anticorupție". Marile companii străine nu sunt cercetate de DNA!
Presa din România, aflată sub controlul SUA și UE, acuză blog-urile și publicațiile independente de "propagandă rusească"
Eșecul Referendumului pentru familie: Referendumul pentru familie a fost boicotat de către globaliștii din toate partidele, din mass-media, de activiștii #Rezist, la ordinul globaliștilor din străinatate
Tupeu al ambasadelor SUA si Marii Britanii de a ordona Parlamentului si Guvernului ce sa faca in Romania ! Aceste ambasade incalca Conventia de la Viena din anul 1961 !
Instanța de judecată: steagul secuiesc, steag publicitar ce nu poate fi arborat în spațiul public fără autorizație. Documente
Alexander Neu, deputat german: "SUA vor menținerea tensiunilor cu Rusia și au vasali docili precum România și Bulgaria"
De ce l-au făcut “nebun” şi asasinat, cu ajutorul poliţiei secrete austriece, pe Mihai Eminescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...