Judicial Watch: SUA subvenționează agenda radicală de stânga a lui Soros din toată lumea. „Statul profund” rămâne pe aceeași lungime de undă cu fundațiile lui Soros în misiunea reprezentanților Departamentului de Stat din țări ca România și Albania

by “Sute de milioane de dolari din impozitele americanilor subventionează organizațiile conduse de miliardarul George Soros pentru a implementa o „agendă radicală de stânga” care subminează valorile americane, susține Judicial Watch, organizatie conservatoare cu sediul la Washington. Raportul special al organizației indică legăturile financiară dintre entitățile finanțate de SUA și Fundațiile lui […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sute de milioane de dolari din impozitele americanilor subventionează organizațiile conduse de miliardarul George Soros pentru a implementa o „agendă radicală de stânga” care subminează valorile americane, susține Judicial Watch, organizatie conservatoare cu sediul la Washington.

Raportul special al organizației indică legăturile financiară dintre entitățile finanțate de SUA și Fundațiile lui Soros(Open Society Foundations) care „încearcă să destabilizeze guvernele legitime, să elimine frontierele naționale, să urmărească politicienii conservatori, să finanțeze tulburările civile, să submineze instituții ale învățământului superior și să orchestreze crizele refugiaților pentru beneficii politice”.
Judicial Watch susține că în 2018 Fundațiile pentru o Societate Deschisă „au alocat peste 530 milioane dolari pentru promovarea agendei globale radicale a lui Soros în fiecare colț al lumii, sub masca sprijinirii guvernelor alese în mod democratic, a consolidării statului de drept și a promovării corectitudinii în sistemele politice, juridice și economice”.
„Realitatea este cu mult diferită, arată raportul. Soros, cu ajutorul contribuabililor americani, susține o agendă radicală de stânga, care a inclus în Statele Unite: promovarea frontierelor deschise cu Mexicul și eforturi de impunere a imigrației; încurajarea conflctului rasial prin finanțarea organizațiilor rasiste anti-capitaliste; finanțarea mișcării “Black Lives Matter” și a altor organizații implicate în revoltele din Ferguson, Missouri; slăbirea integrității sistemelor noastre electorale; promovarea avortului finanțat de contribuabili la cerere; susținerea unui sistem de sănătate guvernamental; opoziția față de lupta antiterorism din SUA; promovarea acordurilor transnaționale dubioase privind schimbările climatice, care amenință suveranitatea americană;susținerea luptei pentru controlul armelor și erodarea prevederilor din Al Doilea Amendament”.
Anul trecut, Judicial Watch a dezvăluit „ colaborarea dintre guvernul SUA și Soros pentru a destabiliza guvernul de dreapta ales democratic în Macedonia. Înregistrările obținute de Judicial Watch în ancheta organizației arătau că ambasadorul Statelor Unite în Macedonia a colaborat cu cei de la OSF, sume importante de dolari pentru finanțarea acestei „cauze” fiind date de organizațiile lui Soros. Aproximativ 5 milioane dolari au fost destinați acestei „cauze”.
Alte atacuri asupra guvernelor suverane au fost orchestrate în Albania, România, Ungaria, Honduras, Guatemala și Mexic, se arată în raport.
Raportul Judicial Watch identifică de asemena și „afiliații OSF din întreaga lume care primesc fonduri guvernamentale din SUA, precum și cifrele alarmante”.
„Operațiunile Soros sunt foarte sofisticate și se pot inocula în mediul academic, sistemul juridic, forța de muncă, agricultura și justiția socială”, precum și în grupurile religioase și politice”, afirmă  Judicial Watch.
O parte dintre cei care folosesc banii contribuabililor americani pentru obiectivele urmărite de stânga radicală sunt foști membri ai administrației Obama, se spune in raportul JW.
Organizațiile de stânga  care primesc sume mari din SUA, printre care se numără și Rețeaua Catolică de Imigrare și Societatea Americană pentru Constituție, sunt, de asemenea, finanțate de Open Society Foundations. Aceste organizații sprijină și organizează caravane cu imigranți ilegali în SUA,  spune Judicial Watch.
Judicial Watch a deschis deja patru procese în instanța federală împotriva faptelor săvârșite de rețeaua finanțată de Soros. Până în prezent, cei de la JW au dezvăluit că Departamentul de Stat din timpul administrației Obama a promovat intens activitățile-cheie ale OSF.
Judicial Watch a dat în judecată Departamentul de Stat al SUA și Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) privind dosarele legate de finanțarea activităților politice ale Fundațiilor Open Society Soros din România, se arată pe site-ul fundației.
Procesul din România a fost intentat după ce statul american și USAID nu au răspuns în mod substanțial unei solicitări FOIA din 16 octombrie 2017 care urmărește, printre altele:
Toate înregistrările referitoare la orice contracte, subvenții sau alte alocări / plăți de fonduri de către Departamentul de Stat către Fundația pentru o Societate Deschisă – România și / sau personalul său și / sau orice filială sau afiliat OSFR.
„Informațiile Judicial Watch sugerează că „statul profund” continuă să fie pe aceeași lungime de undă cu Soros în misiunea și obiectivele unor reprezentanți ai Departamentului de Stat din țări precum Albania, Columbia, Guatemala, Macedonia și România, ajutând OSF să-și impună agenda radicală”.
Deci, la ce contribuie, de fapt, plătitorul american de taxe?”, se întreabă autorii raportului.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Judicial-Watch-SUA-subventioneaza-agenda-radicala-de-stanga-a-lui-Soros-din-toata-lumea.-%E2%80%9EStatul-profund-ramane-pe-aceeasi-lungime-de-unda-cu-fundatiile-lui-Soros-in-misiunea-reprezentantilor-Departamentului-de-Stat-din-tari-ca-Romania-si-Albania-153848
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ann Boroch, terapeută anti-vaccin, a fost găsită spânzurată în garaj
Poliția Gândirii: Uniunea Europeană se pregătește să instaureze cenzura!
Președinții masoni ai SUA se înrudesc genetic cu membrii Caselor Regale din Europa
CIA a instrumentat multe asasinate prin inducerea atacurilor de inimă și a îmbolnăvirilor de cancer
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”
SUA sprijină Israelul în ”dreptul lui la autoapărare”
Fără „Ziua Mamei” pentru a nu ofensa părinții homosexuali. O grădiniță anulează serbările dedicate mamei și tatălui
Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști
Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro