Julian Assange: “Agențiile de informații l-au forțat pe Trump să-și schimbe strategia față de Rusia”. Care au fost factorii-cheie ai acestei schimbări

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Agențiile americane de informații sunt în spatele schimbării de strategie a președintelui Donald Trump față de Rusia. Afirmația a fost făcută de fondatorul Wikileaks, Julian Assange, într-un interviu pentru CNN spaniol, din interiorul Ambasadei Ecuadorului de la Londra.

Deși Trump a ajuns la putere cu ideea de a îmbunătăți relațiile diplomatice cu Kremlinul, „influența generalilor”de la Pentagon în administrația sa, in doar 77 de zile, a făcut ca în cele din urmă să prevaleze statu quo-ul între cele două țări, susține Assange.


Fondatorul Wikileaks a menționat doi factori-cheie în schimbarea de strategie: concurența între industria militară din cele două țări și planul CIA „de a interveni în Siria”.

În ceea ce privește tensiunile în creștere între SUA și Coreea de Nord, Assange a declarat că acestea fac parte din strategia lui Trump de a-și dovedi „influența” față de China, care este interesată ca Peninsula Coreeană să rămână divizată pentru ca puterea Seulului să nu crească.


Potrivit fondatorului Wikileaks, odată lichidat Acordul de Parteneriat Transpacific (TPP) de către Trump, cu care SUA intenționează să contracareze puterea Chinei în regiune, noua strategie este de a-și demonstra forța militară, scrie lapresse.it.

Directorul CIA, Mike Pompeo, a acuzat săptămâna trecută Wikileaks că este „un serviciu de informații ostil’, instigat uneori de „actori statali precum Rusia”, amintește EFE.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Julian-Assange-Agentiile-de-informatii-l-au-fortat-pe-Trump-sa-si-schimbe-strategia-fata-de-Rusia.-Care-au-fost-factorii-cheie-ai-acestei-schimbari-142747
  2. Foto: mediafax.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Obligația de a purta o mască în spațiile în aer liber încalcă articolul 8 CEDO, a decis o instanță din Franța
Turcia: Baza militară NATO luată cu asalt de protestatari
Afacerea Watergate - prima demitere a unui presedinte american, Richard Nixon
Mesaj din Israel: "Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului"
Juncker: "Ungaria, Polonia și Cehia vor fi sancționate pentru că nu au primit imigranți"
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
SUA intenționează să folosească un atac cu arme chimice fals pentru a lovi Siria - Rusia
Aeroportul Denver din SUA - sub aeroport se afla o baza militara a Iluminatilor, structurata pe 8 nivele si cu o suprafata de 8 km patrati
Un istoric american sustine ca SUA a creat gruparea terorista ISIS pentru destabilizarea Orientului Mijlociu ! Dar si pentru a ne impune legile Big Brother !
SUA – țara unui singur partid, al afacerilor de tot felul și al marilor corporații
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Un analist al CNN a cerut public ca „guvernul din umbră” al SUA să-l răstoarne pe Donald Trump după întâlnirea acestuia cu Vladimir Putin
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...