Julian Assange, fondator Wikileaks: “1700 de emailuri arată că Hillary Clinton a vândut arme către ISIS”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Secretarul de Stat, Hillary Clinton, știa în 2011 că Statele Unite trimit arme din Libia în Siria și chiar a participat la aceste tranzacții, dezvăluie fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

Emailurile aparținând lui Hillary Clinton arată modul în care operează Departamentul de Stat American, susține Assange. “De exemplu, intervenția dezastruoasă din Libia, distrugerea guvernului Gaddafi, care a dus la ocuparea de către ISIS a unor zone vaste din țară, fluxul de arme către Siria și a jihadiștilor, inclusiv ISIS în teritoriul Siriei se află în aceste emailuri.


hillary clinton e-mail-uri

Sunt mai mult de 1700 de emailuri doar despre Libia în colecția lui Hillary Clinton, pe care le-am făcut publice”, spune Assange, citat de democracynow.org. Potrivit acestuia, WikiLeaks a devenit biblioteca rebelă din Alexandria, fiind singura colecție de informații care arată modul în care se comportă instituțiile moderne.”[1]

Video


SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/International/20161005/9319551/clinton-statul-islamic.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: Julian Assange

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...