Julian Assange, fondator Wikileaks: “1700 de emailuri arată că Hillary Clinton a vândut arme către ISIS”

by “Secretarul de Stat, Hillary Clinton, știa în 2011 că Statele Unite trimit arme din Libia în Siria și chiar a participat la aceste tranzacții, dezvăluie fondatorul Wikileaks, Julian Assange. Emailurile aparținând lui Hillary Clinton arată modul în care operează Departamentul de Stat American, susține Assange. “De exemplu, intervenția dezastruoasă […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Secretarul de Stat, Hillary Clinton, știa în 2011 că Statele Unite trimit arme din Libia în Siria și chiar a participat la aceste tranzacții, dezvăluie fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

Emailurile aparținând lui Hillary Clinton arată modul în care operează Departamentul de Stat American, susține Assange. “De exemplu, intervenția dezastruoasă din Libia, distrugerea guvernului Gaddafi, care a dus la ocuparea de către ISIS a unor zone vaste din țară, fluxul de arme către Siria și a jihadiștilor, inclusiv ISIS în teritoriul Siriei se află în aceste emailuri.


hillary clinton e-mail-uri

Sunt mai mult de 1700 de emailuri doar despre Libia în colecția lui Hillary Clinton, pe care le-am făcut publice”, spune Assange, citat de democracynow.org. Potrivit acestuia, WikiLeaks a devenit biblioteca rebelă din Alexandria, fiind singura colecție de informații care arată modul în care se comportă instituțiile moderne.”[1]

Video


SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/International/20161005/9319551/clinton-statul-islamic.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: Julian Assange

Citiți și...

Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Aviatia SUA a ucis, "din greseala", mai multi militari irakieni, dar Pentagonul a transmis condoleante
Americanii nu mai ţin pasul cu tehnologiile de armament avansat, China și Rusia i-au întrecut
Nu va fi nici un război între SUA și Rusia
Fiul lui Ronald Reagan: "Donald Trump ar putea fi împușcat"
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Venezuela: Președintele Maduro susține că CIA pregătește un complot împotriva lui
Kosovo ar putea aboli tribunalul special pentru crime de război
Google și Twitter nu au găsit „mâna Moscovei” în alegerile din SUA
1 Mai - ziua Iluminaților, Beltane, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și socialiștilor
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro