Julian Assange, fondator Wikileaks, despre CIA: “Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi să îl păstrezi în acelaşi loc”

by “Agenţia Centrală de Informaţii din SUA suferă de o „incompetenţă devastatoare”, afirmă fondatorul site-ului pentru transparenţă WikiLeaks, Julian Assange, după ce organizaţia sa a dezvăluit o serie de documente despre tehnicile de spionaj cibernetic utilizate de CIA. „Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Agenţia Centrală de Informaţii din SUA suferă de o „incompetenţă devastatoare”, afirmă fondatorul site-ului pentru transparenţă WikiLeaks, Julian Assange, după ce organizaţia sa a dezvăluit o serie de documente despre tehnicile de spionaj cibernetic utilizate de CIA.

„Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi să îl păstrezi în acelaşi loc”, a declarat Julian Assange, potrivit cotidianului Le Figaro, într-o conferinţă de presă organizată prin videotelefon din Ambasada Ecuadorului în Londra, unde s-a refugiat din 2012.


Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit marţi 8.761 de documente secrete ale CIA. Potrivit unor documente, Agenţia Centrală pentru Informaţii din Statele Unite (CIA) a dezvoltat sisteme care pot intercepta conversaţiile prin intermediul televizoarelor şi smartphone-urilor. De asemenea, CIA ar utiliza Consulatul american din oraşul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj şi pentru lansarea de atacuri cibernetice în Europa, Orientul Mijlociu şi China.

Julian Assange a declarat că WikiLeaks va oferi companiilor care dezvoltă sisteme de securitate informatică date din documentele CIA pentru a le ajuta să remedieze vulnerabilităţile, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Hackerii CIA par să profite de unele deficienţe ale produselor antivirus, arată documentele dezvăluite de WikiLeaks, enumerând o serie de sisteme de protecţie, precum Comodo, Kaspersky, Avira, AVG, F-Secure şi Bitdefender. Însă un schimb de mesaje dezvăluit de WikiLeaks sugerează, potrivit agenţiei The Associated Press, că sistemele de securitate cibernetică furnizate de Bitdefender ar bloca tentativele de spionaj ale CIA.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/scandalul-cia-wikileaks-video-conferinta-a-lui-julian-assange/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul ungar a depus proiectul de lege Stop Soros
România a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”: Ungaria respinge
NSA posedă sistemul RNM, care poate transmite la distanţă, în mintea oamenilor, unde electromagnetice, care vor determina apariţia unor imagini, semnale sonore subliminale, care par a fi sunete audibile şi chiar gânduri
Dezvăluiri Wikileaks: CIA a încercat să pirateze automobile și camioane pentru a pune la cale crime perfecte
Putin: "Statele Unite mereu au intervenit în alegerile din Rusia"
Consiliul Național de Etică din Germania cere Guvernului să legalizeze incestul (2014)
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Donald Trump: "Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa"
Decizie aberantă a unei şcoli catolice: A interzis cuvintele "mamă" şi "tată" din cauza homosexualilor
Oamenii de stiinta au posibilitatea de a crea sau sterge amintiri ! Proiectele guvernamentale MK-Ultra si Monarch functioneaza si astazi !
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro