Julian Assange, fondatorul Wikileaks: „Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, și-a exprimat vineri convingerea că establishment-ul din SUA nu-i va permite candidatului republican Donald Trump să devină marțea viitoare viitorul președinte al țării, informează EFE.

‘Pe Trump nu-l vor lăsa să câștige. De ce spun asta? Pentru că are tot establishment-ul împotriva lui’, a declarat Assange într-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune rus RT. Assange a declarat că Trump se bucură de sprijinul unui singur grup de putere, evangheliștii, ‘dacă pot fi numiți astfel’. ‘Băncile, serviciile de informații, companiile de armament, capitalul extern etc, toate fac front comun pentru Hillary Clinton’, a adăugat el.


101204usaassange

Assange a mai spus că ‘și mass media’ pariază fățiș pe victoria candidatei democrate la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie. ‘Proprietarii de media și chiar și ziariștii’, a insistat el.”[1]

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/assange-bancile-si-presa-nu-l-vor-lasa-pe-donald-trump-sa-ajunga-la-casa-alba/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...