Julian Assange, fondatorul Wikileaks: “Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă”

Distribuie!by “Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, și-a exprimat vineri convingerea că establishment-ul din SUA nu-i va permite candidatului republican Donald Trump să devină marțea viitoare viitorul președinte al țării, informează EFE. ‘Pe Trump nu-l vor lăsa să câștige. De ce spun asta? Pentru că are tot establishment-ul împotriva lui’, a declarat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, și-a exprimat vineri convingerea că establishment-ul din SUA nu-i va permite candidatului republican Donald Trump să devină marțea viitoare viitorul președinte al țării, informează EFE.

‘Pe Trump nu-l vor lăsa să câștige. De ce spun asta? Pentru că are tot establishment-ul împotriva lui’, a declarat Assange într-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune rus RT. Assange a declarat că Trump se bucură de sprijinul unui singur grup de putere, evangheliștii, ‘dacă pot fi numiți astfel’. ‘Băncile, serviciile de informații, companiile de armament, capitalul extern etc, toate fac front comun pentru Hillary Clinton’, a adăugat el.


101204usaassange

Assange a mai spus că ‘și mass media’ pariază fățiș pe victoria candidatei democrate la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie. ‘Proprietarii de media și chiar și ziariștii’, a insistat el.”[1]

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/assange-bancile-si-presa-nu-l-vor-lasa-pe-donald-trump-sa-ajunga-la-casa-alba/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Istoria secretă – Naziștii, OZN-urile și Antarctica
Sume uriaşe de bani pentru revoluţionarii bolşevici
Nebunia multiculturalismului atinge apogeul. "Limitarea nașterilor noastre ne-ar permite să primim mai bine imigranții"
Un studiu publicat de Centrul american pentru Prevenția și Combaterea Bolilor (CDC): 85% dintre infectații cu COVID poartă Mască „întotdeauna” sau „des”
Peste 31.000 de oameni de știință spun că încălzirea globală este o minciună
Un europarlamentar britanic sare la gatul Grupului Masonic Bilderberg! Putini europarlamentari au curajul sa dezvaluie jocurile murdare si manipulatorii ale masoneriei!
Austria deportează masiv imigranții
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
„Marea Resetare” pregătită la nivel mondial
Ciocniri între migranţi şi poliţia antirevoltă la Roma, într-o operaţiune de evacuare a unei pieţe
Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro