Julian Assange și Wikileaks – un pericol pentru Iluminați și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“WikiLeaks este o organizație non-guvernamentală care și-a construit un renume mondial. În anul 2010 a publicat mii de documente confidențiale care proveneau de la Pentagon și puneau în lumină diplomația paralelă a SUA, intervențiile sângeroase din Afganistan și Irak.

Fondatorul WikiLeaks este Julian Assange care timp de câțiva ani a publicat documente confidențiale pe care le obținea prin propriile contacte.


Ulterior, oricare internaut care avea astfel de documente le putea trimite pentru a fi publicate. După scandalul Pentagon Papers, au început să intre în posesia a mii de documente.

În ceea ce privește finanțarea, existau sponsori anonimi din lumea întreagă. WikiLeaks a reușit să strângă milioane de dolari în conturi, spre disperarea Casei Albe care a decis în mod ilegal băncilor să le blocheze conturile.


Pentru a evita această situație, sponsorizările au fost făcute către o fundație germană, de unde WikiLeaks intra în posesia lor.
Din cauza scandalului creat, Julian Assange a fost obligat, în anul 2012, să se refugieze la ambasada Ecuatorului din Londra. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, el fiind acuzat de viol în Suedia.

Julian Assange a fost numit îngerul cu părul alb. Este o personalitate puternică, debordantă, care devine incomodă pentru clasa politică mondială.

S-a pus întrebarea cine se află în spatele WikiLeaks și ce interese are? Greu de răspuns la o asemenea întrebare. Un lucru este cert. Documentele top secret care le parvin se scurg pe canale politice foarte influente. Sunt persoane din interiorul acestui sistem care fac un joc dublu.

WikiLeaks a fost numit câinele de gardă. Avem nevoie și de o astfel de formă de jurnalism, într-o lume în care totul este dual.
WikiLeaks a fost creată în anul 2006. Perioada de glorie a început după 2010, când au publicat filme făcute în Irak, în care soldații americani executau civili. Filmul și fotografiile au fost preluate de toate agențiile din lume. Assange a avut curajul să atace cea mai mare putere din lume.

Turcia a blocat WikiLeaks pentru a limita accesul la informațiile cu privire la lovitura de stat. Erdogan a fost speriat de cele 300000 de e-mail-uri care urmau să fie publicate.

Conform celor de la WikiLeaks, au intrat în posesia acestor documente cu o săptămână înainte de producerea loviturii de stat din Turcia.

În ceea ce privește România, WikiLeaks a publicat articole și documente, încă din anul 2011, cu privire la corupții și oligarhii din România, care controlează sistemul bancar, politicul și media.

101204usaassange

WikiLeaks a publicat dosarul juridic al lui Adrian Năstase, susținea că Mircea Geoană se deplasează la Moscova cu avionul unui magnat român și a dezbătut problema oligarhilor români, Patriciu, Voiculescu, Vântu și Becali. WikiLeaks a publicat documente secrete cu privire la încercarea de suspendare a președintelui Băsescu.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/wikileaks-cainele-de-garda-al-jurnalismului

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...