Juncker: „Ungaria, Polonia și Cehia vor fi sancționate pentru că nu au primit imigranți”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Juncker: Ungaria, Polonia si Cehia vor fi sanctionate pentru ca nu au primit imigranti

Presedintele Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker a anuntat ca proceduri judiciare urmeaza sa fie lansate miercuri impotriva Cehiei, Ungariei si Poloniei, care nu si-au onorat angajamentele de a primi refugiati, relateaza The Associated Press, potrivit News.ro.


Juncker a deplans faptul ca, „de pe peste un an, ele (Cehia, Polonia si Ungaria) nu au acceptat vreun refugiat” in cadrul unui program european de impartire in functie de cote a 160.000 de refugiati.

„Asta nu ne lasa alta optiune decat sa implementam sanctiuni impotriva acestor trei tari astazi (miercuri)”, a declarat seful Comisiei.


Acest plan de mutare a azilantilor este considerat o componenta importanta a politicii UE in domeniul migratiei si a fost prezentat drept o dovada solidaritate in 2015, cand peste un milion de migranti au intrat in Europa.

Insa cu trei luni inainte de finalul programului, in septembrie, au fost mutati mai putin de 21.000 de oameni.”[1]

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21818890-juncker-ungaria-polonia-cehia-vor-sanctionate-pentru-nu-primit-imigranti.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...